Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Bursa (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=234)
-   -   Cauciucuri de iarna? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=98357)

iiii 18 Nov 2011 16:10

aaa
cham e de ala, care zice ca nu bea, dar cand are ocazia suge din sticle ca bebelushu din beberoane :D

Chambord 18 Nov 2011 16:16

Ma uit la topicul asta si ma minunez. Am inceput-o cu cauciucurile si am ajuns sa ne facem manga =)) O sa ajunga unul din topicurile Cinemagia Classics, prevad.

A mai fost unul asa, acum ceva timp, cand de la o imprimanta parca am ajuns la o orgie in toata puterea cuvantului :)) Nu-l mai caut acum ca e tarziu si biroul meu are o usa de spart dar saptamana viitoare o sa sap dupa el. A fost epocal :) Erau SoricicaMov (ti-ar fi placut de ea, si nu doar datorita numelui), vave ... care intre timp ne-au parasit :( *snif snif*

iiii 18 Nov 2011 16:21

vave? parasit? don't think so :D
pe soricica parca am mai zarit-o aici pe undeva :D

si eu mai am 1 h si WEEEEKENNNND and bere in centru.

aniela07 18 Nov 2011 16:26

eu mai am 5 minute si libertate!!!!

vai soricica... si porecla mea e shobolanski (bine, si chitzorane, da' asta e pour les connaiseurs). nu m-am gandit niciodata sa-mi fac nick-uri care sa nu fie cu numele meu. as putea sa-mi schimb contul si sa bag shobolanski. suna... nobil!

iiii 18 Nov 2011 16:41

suna divin
dar mai bine suna ChitzChitzChitz ,
sau mai bine era : AnielaCareNuVreaBere

aniela07 18 Nov 2011 20:01

anielavreavin (acasa pentru moment) :D ramane bere pentru data viitoare. de fapt, trebuie sa dai add inainte :P

iiii 21 Nov 2011 08:57

waaai, nu ti-am zis ca dau berea inainte si add apoi? asa am zis asa facem...

aniela07 21 Nov 2011 11:12

eu am inteles ca dai add si apoi o punem de-o bere.

uite, saptamana asta am vorbit de-o iesire la bere in mai multi corporatisti (de la diverse corporatii, tin sa precizez; unii chiar fosti corporatisti, cred). te bagi?

bineinteles, dai add mai intai :D la toti ca facem event pe FB. no confirmation, no beer :P

iiii 21 Nov 2011 11:28

corporatisti? hmz , sincer nu stiu... mai bine am aduna de pe cinemagia.
in alta ordine de idei, am aflat si eu ce sunt "prezoanele " de la Andrei, si ma simt luminat.

aniela07 21 Nov 2011 12:16

bineee. eu sunt si pentru cinemagia da' nu cunosc lumea suficient ca sa dau buzna cu invitatii de iesit la bere. dar daca initiezi tu, i'm in!

iiii 21 Nov 2011 12:22

pai hai sa vedem care se mai baga :D oricum vad ca mai tot timpul se uita lumea bursa , aprox. 4-5 viewers :P

ahhh ca era sa uit aniela, era full in fire vineri, si jos am inteles ca era nujt ce concert... dar sus nu mai era nici macar 1 scaun liber :D asa ca am poposit in alte localuri evident apropiate fire-ului...

aniela07 21 Nov 2011 12:41

aaaa. deci de asta nu te-am gasit in Fire... ma intrebam eu oare ce s-o fi intamplat. :D

iiii 21 Nov 2011 12:47

sa nu imi zici ca ai fost in fire ca ma prapadesc de ras :D

iiii 21 Nov 2011 12:53

si mai ales ca dupa concert sau ce plm fu in fire vineri, am picat pe la 11 la dans jos :D si la trotillare evident

aniela07 21 Nov 2011 13:47

Originally Posted by iiii:

sa nu imi zici ca ai fost in fire ca ma prapadesc de ras :D

am fost in fire. vezi. tu nu erai. deeeeci, sa nu mai vii cu propunerea aia de bere ca nu te-ai tinut de cuvant. tu esti vinovat. ca eu de venit, am venit....

iiii 21 Nov 2011 13:57

stai ca am ajuns vineri, pe la 22-23 si am mers jos, chiar am stat si sus ca ma gasisem cu niste persoane care plecau. ntz ntz
totusi nu cred ca ai fost in fire... zici acum ca sa zici ca eu nu m-am tinut de cuvant nu? B-)

aniela07 21 Nov 2011 14:10

demonstreaza ca nu am fost!!! si tu ai zis 19:30, nu 22. deci: eu am fost si tu nu erai. :P deci acum nu poti decat sa dai add ca sa-ti speli lipsa de cuvant... :D

iiii 21 Nov 2011 14:18

nu.
pt ca nu ai zis sigur ca vi! nu ai mai raspuns sau oscilai raspunsul, HAHAHAH

aniela07 21 Nov 2011 14:26

iar tu nu te-ai tinut de cuvant, deci ai dus la 0 din start orice posibilitate a mea de a-ti onora invitatia la bere. asa ca: nu mai ai incotro si dai add ca sa-ti re-aduci la un nivel acceptabil credibilitatea grav stirbita de nerespectarea prezentei in fire de vineri. B-)

iiii 21 Nov 2011 14:33

consider ca daca eram informat ca onorezi invitatia , nu lipseam.

All times are GMT +2. The time now is 09:31.