![]() |
Imi e dor de Louie Anderson si Familia De Ce . :(
|
Originally Posted by omudindulap:
cel mai misto joc al copilariei mele... :) |
mi-e dor sa vad sarea in bucate si alba ca zapada pe diafilme la proiectorul tatalui meu :-<
|
Originally Posted by zgubi:
|
Primul diafilm vazut :Mesterul Manole.Aparatul il cumparase tata prin 1988 de pe Lipscani si s-a chinuit sa-l faca sa mearga.Avea becul ars si pina a cumparat alt bec am turbat de ciuda.Cind in sfirsit a dat drumul la masinarie se vedea imaginea foarte incetosata .Erau lentilele puse invers :)) . Venise si un unchi sa dea o mina de ajutor si pina la urma au rezolvat beleaua.
Tin minte si acum diafilmele cu Harap Alb ,Micul Muc ,Pacala .Erau in cutiile ala patrate.Puneam un cearsaf ,bagam rola si beleam ochii ca la cinema.Dupa un timp celuloidul se incingea incepea sa miroasa a ars . |
De forumul asta...
|
Originally Posted by SoX:
Cam aşa se intimpla si cu cinemagia .Iluziile ni s-au spulberat cu multi ani in urma si totusi mai aprindem o (inutila ?? :-/ ) lumînare .Obişnuinţa maică. :-? |
cu putin efort si organizare, se poate rezolva... insa din moment ce nimeni nu se intereseaza, e normal sa fie haos... scumpii nostrii moderatori si admini inca nu au descoperit cheia succesului... dar nu-i nimic... mai sunt sanse. :)
|
De fapt nu stiu daca se mai poate rezolva. Multi utilizatori valorosi au plecat odata cu timpul...
|
ei, cu putin interes si putina munca si desigur cu o abilitate de persuasiune puterinca, dupa ce se face o curatenie strong, se vor intoarce si ei...;)
|
Tu amor revolucionario! =))
http://www.youtube.com/watch?v=SynVFM_6ezk La primera cancion esta escrita cuando nuestro Comandante en Jefe leyo la carta de despedida del Che |
ha, ha... razi tu razi... dar de la che chiar aveai ce invata daca stiai cum sa citesti... ;)
|
Ai sa razi si tu, dar Che, la care te referi banuiesc, este poate cel mai adevarat forumist din ultimii ani! :P
|
sunt total de acord cu tine... si chiar nu rad. plecarea lui a fost o palma pentru Cinemagia.:(
|
Oricum, trebuie sa recunosti ca piesa e senzatie! =))
|
oh... daaa... :)) no comment.... B-)
|
Es un simbolo! :))
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
I doubt that. Oricum, forumul nu mai e ce-a fost.... |
Originally Posted by Rapture:
|
|
All times are GMT +2. The time now is 16:34. |