![]() |
Copiii aduc naturalete si inocenta unde adultii abia le pot schita
![]() ![]() ![]() faza asta a facut tot slumdogu'!!! ![]() |
Dolores Claiborne
![]() ![]() ![]() ![]() Monsieur Hire ![]() ![]() ![]() ![]() Jeremiah Johnson ![]() The apartment ![]() L'enfant ![]() Atonement ![]() ![]() ![]() Being there ![]() ![]() Blade Runner(aici puteau fi chiar sute de cadre daca stateam sa-l iau la bani marunti) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A bittersweet life ![]() ![]() |
ioi ce de culori nemaipomenite in Dolores @-) awesome!
|
Originally Posted by Pepper:
|
Stiu ca v-ati intrecut pe voi :) fantastice imagini. K-K la Being there m-as fi rezumat doar la a doua :)
Dar voi nu va dati seama ce faceti, acum trebuie sa ma apuc sa scormonesc sa revad macar o duzina din filmele astea :(( |
Originally Posted by anaemona:
Da dar totusi adauga la ambiguitate faptul ca baga umbrela in apa,lasa sa fie acolo.:)) Mai revin cu o sarja acusica.:D |
Persona
![]() |
Dark City
![]() ![]() ![]() ![]() Gattaca ![]() ![]() ![]() Memories of murder ![]() ![]() ![]() Road to perdition ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cum dreq (sur)prindeti still-urile astea atat de clare? voiam sa pun cate ceva din Urga, dar din pacate nu-mi ies foarte limpezi capturile.
|
Originally Posted by charles:
Daca deschizi filmele cu BSPlayer si pui pauza iar apoi apesi pe P o sa-ti iasa.Trebuie totusi inainte sa selectezi unde sa se salveze capturile. |
A Separation
![]() Pina ![]() Dogtooth ![]() Map of the Sounds of Tokyo ![]() Departures ![]() Dogville ![]() Dancer in the Dark ![]() A Short Film About Killing ![]() ![]() Cries and Whispers ![]() La Jetée ![]() The Virgin Spring ![]() Viridiana ![]() Battleship Potemkin ![]() |
|
Awesome, omule, you're A+!
PS: Si eu voiam sa pun fix acelasi cadru din Milk, dar nu mai gaseam imaginea. Fuckin' PC, ca am ramas fara filme pe el. |
Originally Posted by buticut:
Si eu sunt in aceeasi situatie,am doar filme nevazute in laptop.A trebuit sa cuplez hdd-ul extern ca sa pot sa fac snapshot-uri la cadrele care le-am postat.:)) |
Cado', buti! :P
![]() |
^Yay! You got it bigger :-* :x . Mi-a fost prea lene sa scot DVD-ul si sa ii fac o captura mai ca lumea, thank you <3 <3 <3!
|
Bai, chiar nu am vazut ca ai pus-o si tu p-asta :)) Cu placere! :) Le vazusem doar pe cele de pana la lacrima lui Ovidiu :P
|
|
Marketa Lazarova
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doua din cele mai preferate filme ale mele:
Poza asta, prima, ar fi putut fi una dintre cele mai geniale momente de cinema contemplativ realizate vreodata. Daca ar fi fost Bela Tarr in locul lui Nolan si ar fi lasat planul sa curga cam cat l-a lasat pe primul din Calul din Torino. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bonus: ![]() |
All times are GMT +2. The time now is 04:31. |