![]() |
Cand se rezolva o problema, o situatie, orice, este datorita lui Dumnezeu.
In majoritatea filmelor. Femeia este fidela, iar barbatul este un porc nesimtit care inseala. |
Originally Posted by Judex:
Ma enerveaza ca intotdeauna cand eroina face dus sigur ii intra in casa raufacatorii. A devenit chiar obsesie, fac dus dupa ce inchid usa cu toate sigurantele puse...desi toata ziua sta deschisa. Ma enerveaza regizorii (barbati) care isi inchipuie ca femeile se excita intotdeauna cand fac dus... aproape toate par sa se masturbeze cu apa calduta ce le mangaie balcoanele... Dragi regizori si scenaristi, la dus TOATE femeile se spala pur si simplu,;) Ma enerveaza si faptul ca dusul are para sus si e extrem de ineficient. Ma enerveaza praful abundent ce se imprastie chiar din cele mai impecabile costume, in timpul luptelor martiale. Consider cliseu si sunetul sarutului din filmele americane sau europene :-& :-& de parca imaginea in care cai doi se devoreaza ca apucatii n-ar fi suficienta.X( |
Casa/depozitul intotdeauna va exploda dupa ce personajele au iesit si sunt safe.
Raufacatorul niciodata nu mai are gloante la sfarsitul filmului. Personajul principal niciodata nu vrea sa se bata, dar ajunge sa bage in spital un bar intreg plin de oameni. Daca sotia personajului principal moare la inceputul filmului, el uita foarte repede de ea and starts fucking everything that moves. |
E una bucata ras de copil pe care o au toti sunetistii in bazele de date si e incredibil de des folosita (am auzit-o si remarcat-o prima oara pe un site, apoi in filme ... pana si la radio )
|
Originally Posted by danonino:
|
in filmele americane, femeia e bagata la inaintare :))
|
Originally Posted by Mercutio:
so true!!! |
Originally Posted by Neuptolem:
=)) |
În filmele horror americane:
-personajul ce urmează să fie făcut felii se duce tot timpul în direcţia din care se aude ceva. -fata işi pierde pantoful. -personajul negativ este lovit cu tot ce prinzi şi tot nu moare. Ba şi atunci cand se presupune ca e mort...defapt n-a murit. -când are probleme nu da de politie, iar dacă da de ea...e şi ea implicată cu cei răi. -toate uşile scârţâie. -când are nevoie de lumina...nu mai e. -toată lumea ştie să folosească un pistol sau orice altă armă. -personajele principale, când işi dau seama de pericol devin deodată mari supravieţuitori. -personajul negativ e mereu înfrânt. -când are nevoie de un telefon, îl pierzi. -fuge individul de nu mai poate...şi abia dacă a transpirat puţin. -tot timpul când o ia la fugă individul se împiedică. -un geam e mereu deschis. şi multe multe altele. |
o parere
un film cu multe clisee este slumdog millionaire......
|
Originally Posted by spriamarierose18:
Asta cred ca este din cauza sunetului - nu stiu care-o fi termenul- direct, nu mai face nimeni postsincron ca la noi, au microfoanele alea mari si probabil ca scopul este sa redea sunetul respiratiei celor 2 |
In majoritatea filmelor cu extraterestrii acestia sunt verzi , urati si rai .
Cand se bat 2 , unul din ei e mai slab si cade doborat , celalalt daca ii mai da un pumn il lasa lat , pana sa ii dea decisiva, cel doborat isi revine ca prin minune si castiga bataia . |
cand intr-un cuplu apar probleme si cei doi incep sa se certe tot mai des Ea se enerveaza la un moment dat si ii arunca pe geam lucrurile si .. cearta continua: ea tipand de la balcon, el tipand din strada:)
|
el, cu cateva pahare la bord, ofticat si sictirit , ii spune:
"cara-te naibii de aici!" |
Hola!
eroul are un glock cu 15 cartuse, raufacatorii sunt inarmati pana-n dinti cu mitraliere ce elibereaza 100 de gloante pe minut.... da` eroul nostru nu este atins (eventual intr-o moneda dintr-un buzunar sau eu mai stiu ce medalion) ca asa are un noroc de toate gloantele alea se lovesc numai de pereti, tevi, scari, geamuri, usi ...decoruri...etc, numai de el nu. Daca e lovit, e lovit numai in picior, mana sau daca e filmul un pic mai bun in ficat... dar nu moare...nuuuuu :-O , traiesteee! ;) Sau cand eroii sunt urmariti. Toti se impiedica si cad... da chiar toti! Cum dracu` or cadea toti asa, nu stiu. Eu stiu ca daca iti este frica fugi de mama focului si ti se zbarlesc simturile foarte mult, dar astia nuuuu, toti isi rup gatu` prin crengi, gropi, (si toate apar si acolo unde nu sunt) etc... In fine, uneori poate nu le observ, dar cateodata prea intrec masura!!! Besitos!:-* |
Am observat urmatorul cliseu in Boogie Nights,The Hangover si intr-un episod din House M.D.
Un personaj asculta o melodie singur,in clipa urmatoare intra mai multi indivizi in incaperea respectivului,iar personajul care asc.piesa(piesa ajungand la solo-ul de tobe),spune " I like/love this part" si incepe sa imite un tobosar. http://www.youtube.com/watch?v=4TbnXqhHJkk http://www.youtube.com/watch?v=H9pZp...eature=related (2:00) http://www.youtube.com/watch?v=e5pwL...eature=related |
Scenele de sex par atat de romantice, perfecte si senzationale incat devin ireale. Iar femeile in general par sa aiba lenjeria intima pe ele imediat dupa, ca prin minune, de parca ar fi purtat-o tot timpul.. Sau a doua zi, cand se ridica sa mearga undeva, trag tot cearsaful dupa ele. Si desigur, arata superb, machiate, cu parul aranjat, desi abia s-au trezit.
Asta ma enerveaza cel mai mult. Plus prietenul gay pe care-l are orice fata atunci cand e singura si vrea sa gaseasca pe cineva, care e mereu acolo si o sfatuieste. |
Nu stiu daca a fost mentionat acest cliseu; am observat in filmele de actiune ca personajele principale, incercand sa scape dintr-un incendiu/cutremur/etc, se afla tot timpul pe muchie de cutit, in spatele lor se prabuseste/se inunda/ia foc ceva. Sunt previzibile cap-coada iar acum le consider efectiv o pierdere de timp. A, da, si majoritatea sunt productii sau remake-uri SUA.
|
Watch The Rock . Cliseu peste cliseu, dar e bestial filmul, actiune pura.
|
In 007 nu stiu care,cu Pierce Brosnan , indiferent unde are loc actiunea , chiar si in submarinul ala inundat, Denise Richards trebuie sa fie in tinuta sport, sexy , aranjata "corespunzator'" .
Si Sophie Marceau la fel , se loveste de toti peretii si toate hrubele, dar rochia si parul sint perfecte . Asta e un leitmotiv la Hollywood |
All times are GMT +2. The time now is 21:48. |