![]() |
Dar Im.Kino de unde-i de loc? Ca dupa nume imi e greu sa-mi dau cu parerea...:-?
Daca nu-s indiscret... |
Originally Posted by Windom:
Cre'ca-i din Bacau k prea e isteatza si finutza :-* |
Ia, gata cu complimentele, ca unora ni se suie la cap!
Undeva, in negura timpurilor, de prin Bacau. But it was a very long time ago. |
daca e maritata, degeaba.:-< <):)
|
Top 10 filme ale mele sunt in nici o ordine:
Watchmen,Bad Lieutenant,Broken Embraces,A Prophet,Zombieland,The Hangover,Up,Inglourious Basterds,Public Enemies,Funny People. |
Daca n-ar fi fost o mana sigura de regizor experimentat, in Frost/Nixon, actorii si scenariul singure n-ar fi putut in veci crea acea tensiune crescanda, cu toate firele care o irigau. Ca s-a folosit de trick-uri e un argument in favoarea lui si nu ii stirbeste cu nimic meritul, dupa cum IB nu e capodopera unanim invocata nu pentru ca Tarantino a "trisat pe fata" rescriind istoria (asta e o idee minunata) ci din alte motive (le-am atins in topicul aferent, nu mai dezvolt aici). Desi nu am vazut interviurile reale ele nu ne ofera acces backstage si mai ales nu pun lupa pe sufletul protagonistilor asa cum o poate face o dramatizare artistica mai mult sau mai putin fiction.
|
uite ca mai suntem si profesori de romana. chiar daca nu profesam in domeniu. te mira? este ceva iesit din comun pentru tine? sau te inscrii cu brio in generatia "l33t m3 b3 y0uR f@nt@sY!"....
Top 3: 1. UP 2. The Hangover 3. I.B. Va intra si AVATAR. Cu siguranta. Astept, totusi, sa-l vad. Toate cele bune, S |
chill there sport
|
In afara topului as vrea sa mai acord nijte premii:
Premiul "BrOscar" pt cel mai penibil Best Film - Slumdog Millionaire Premiul "BAFTA, mila si pomana" - Benjamin Button Premiul "Mai rasfiratzi baetzi mai rasfiratzi" pt cel mai nesimtit film (2012) si cel mai prost erou - John Cusack Premiul "Enough with this shit already" - Harry Potter and the Half-Blood Prince Premiul "dulceata (de zmeura) (de aur)" - Transformers: Revenge of the Fallen: dulceata - pt Meg, zmeura - pt film, auru - din buzunarele prostilor Premiul "Golden screw(driver)" pt cea mai buna scena de fornication - ex-aequo: Bad Lieutenant (Nicholas Cage si o tipa intr-o parcare) si The Girlfriend Experience (Sasha Grey. punct) Premiul de stat "I.V. Stalin" - Inglourious Basterds Premiul "Lantzu de aur" pt cele mai bune manele si dansurile aferente - Slumdog Millionaire Premiul "Chifteaua de aur" - (tie) Brad Pitt / Eli Roth (Inglourious Basterds) |
marcusarcus, transforma lista in top, altfel nu-l pot lua in considerare si e pacat ;)
|
1.The Reader
2.Moon 3.Up 4.Coraline 5.Public Enemies 6.World`s Gratest Dad 7.Slumdog Millionaire 8.Whatever Works 9.Duplicity 10.Inglourious Basterds |
kramer, nu ai fost atent
topul principal trebuie sa fie format exclusiv din filme care au avut premiera in romania. Pe celelalte le poti pune intr-un aditional ;) moon nu a aparut in romania si nici world's greatest dad sau whatever works. gasesti aici lista tuturor premierelor romanesti: http://www.cinemagia.ro/boxoffice/premiere/ |
Shit! Si eu imi faceam griji pentru The Reader ca nu eram sigur cand a avut premiera.
1.The Reader 2.Up 3.Coraline 4.Public Enemies 5.Slumdog Millionaire 6.Duplicity 7.Inglourious Basterds 8.Politist, adjectiv. 9.Ice Age 3 10.Hangover sper ca e corect acum. |
e perfect :)
|
1.Inglorious Basterds
2.Watchmen 3.Star Trek XI 4.Transformers:Revenge of the Fallen 5.The Hangover 6.District 9 7.Surrogates 8.Angels & Demons 9.Knowing 10.Night at the Museum: Battle of the Smithsonian As fi vrut un top 20 ca am mai multe filme care imi plac :D |
Originally Posted by StefanDo:
Uhhhhhh....Wraghhhhh....Pfufufufu....Nu pot. |
o mica schimbare de top la mine :D
1. Inglourious Basterds 2. Poliţist, adjectiv 3. Gomorrah 4. District 9 5. Revolutionary Road 6. JCVD 7. Drag Me to Hell 8. RocknRolla 9. Seven Pounds 10. Public Enemies |
1. Inglourious Basterds
2. Le Concert 3. Avatar 4. The Wrestler 5. Frost / Nixon 6. The Hangover 7. Australia 8. Zombieland 9. Terminator 4 10. JCVD Din ce n-a fost lansat la noi, de departe In the Loop. |
Originally Posted by Rave:
|
A trebuit sa schimb din nou dupa ce am vazut admirabilul Poliţist, adjectiv.
Am modificat topul si in celelalte post-uri. 1. Inglourious Basterds 2. Poliţist, adjectiv 3. Gomorrah 4. District 9 5. Revolutionary Road 6. JCVD 7. Drag Me to Hell 8. RocknRolla 9. Seven Pounds 10. Avatar |
All times are GMT +2. The time now is 11:48. |