![]() |
Amintiri si povesti mai deocheate, de Djuvara. N-am mai citit Djuvara pana acum si nici nu cred ca o sa mai citesc dupa asta.
|
Pai de ce?
|
Il gasesc greoi de citit, si foarte personal in stil. E doar o parere personala si subiectiva. Alti prieteni cred, contrar mie, ca ofera o placere de citit asemanatoare lui Creanga.
|
John Keats - So Bright and Delicate. Love Letteras Poems of John Keats to Fanny Brawne
Superba |
Romanul Adolescentului Miop - Mircea Eliade
O mie nouă sute optzeci şi patru - George Orwell ..intr-adevăr, o capodoperă Colecţionarul - John Fowles . Ţin să precizez că multe dialoguri dintre Miranda si G.P. mi-au adus aminte de dialogurile dintre mine si mentorul meu. Felul în care îl vede, personalitatea lui, tot (mai puţin stadiul în care ajung cei 2, din fericire) . Grozavă carte! :D |
Colectionarul e una dintre cartile mele favorite, am citit-o de doua ori, e un roman senzational.
Nu cred ca e vorba de bani, "Caliban" e un tip atrofiat dpdv social si nici o suma de bani nu ar fi rezolvat o asemenea problema. |
Normal, Terence Stamp magnific ca intotdeauna. Citisem mai intii cartea si mi-a fost cam greu sa ma acomodez cu Samantha Eggar in rolul Mirandei...
|
Originally Posted by Rapture:
you do realize u owe me a beer 4 this, don't you ?:) |
Originally Posted by bremen1980:
Am citit si eu "Noi" dar chiar anterioara fiind lui '84 nu are nici pe departe aceeasi forta. |
Originally Posted by Chambord:
I do. :D ....noh, aproape uitaşi ca eşti luat |
Dar bere am voie sa beau :D
|
O bere din cele 1984... Asta ca sa-mi bag si eu nasul unde nu-mi fierbe halba cu bere :P
|
On topic sau la Azil?;;)
|
ba tu ejti mai rau k kolonelu Hans Landa :-?
|
IT - Stephen King in traducerea lui Mihnea Columbeanu aka Pitbull. Primul volum.
Azi am dat-o gata citind ultimele 100 de pagini la scoala. Ar fi potrivita o analiza mult mai amanuntita, dar prefer sa citesc si al doilea volum care ma asteapta pe birou si apoi sa spun ce am de spus. |
Originally Posted by Disciple:
Cat de tare!!! ON: ![]() Povestirile respective sunt: Crimele din Rue Morgue, Misterul Mariei Roget, Scrisoarea Furata, Pisica Neagra si Tu esti Ucigasul. Foarte tare!:D |
wow, i want that
|
Iti dau eu!
|
ma refeream la domnishoara Seberg :)
|
claudiu-daniel lugoj
Ultima a fost comoara maiasilor,mie unul mia placuto.
|
All times are GMT +2. The time now is 13:20. |