![]() |
Originally Posted by SMC:
L-am vazut pe nea Truffaut aseara si mi-a placut mult.Cita naturalete in toata povestea .Daca filmul era american ,sigur copilul ajungea la sfirsit un mare sciitor ,muzician sau inventator.In plus se si indragostea de fata unui mahar si o punea de-o nunta mareata .La Truffaut insa ,umanitatea pe care o capata pustiul este mult mai importanta decit o eventuala reusita sociala sau profesionala. Artist tata. |
Voi ati primit recomandarile de la Anti-spam de astazi (duminica, 6 Martie 2011) ?
Daca le are cineva, le poate insira aici? (ma rog, stiu ca difera de la persoana la persoana, dar as dori daca se poate sa aflu cam ce-a fost mai important). |
The Notebook, azi, la 20:30 pe AcasaTv.
|
Un nou Truffaut in seara asta pe TVRC :''L' Argent de poche''
|
Da, da...
Trebuie vazut. De altfel, si in urmatoarele saptamani, truffauldiada va continua (pe TVR Cultural). <:-P |
Originally Posted by SMC:
Pînă atunci să ne amintim un pic frumoasa scenă de la cinema.Puştoaica cu rochie verde este chiar fata lui ,Eva Truffaut.Ce nepotisme şi la regizorii ăştia:D http://www.youtube.com/watch?v=iA0ew...eature=related |
Tacerea mieilor pe TVR1 >:) Enjoy :D
|
Weekend 15-17 Aprilie 2011 (fara HBO, Cinemax sau Boom)
Recomandari de filme pentru weekend-ul 15 - 17 Aprilie 2011 (recomandarile nu contin filme de pe posturile: HBO, Cinemax sau Boom)
Vineri;) All the President’s Men (1976) - 22:00 - TCM Twelve Monkeys (1995) - 22:20 - Antena 1 American Psycho (2000) - 23:00(sau 22:30) - Kanal D The Hours (2002) - 0:30 - TVR Cultural (EDIT: filmul e pe TVR1) Sambata;) Die Hard (1988) - 20:30 - Pro TV JFK (1991) - 22:00 - PRO Cinema He Got Game (1998) - 22:30 - Prima TV The Station Agent (2003) - 22:30 - Diva Universal Duminica;) American Beauty (1999) - 22:00 - PRO Cinema The Shining (1980) - 22:00 - TCM Mulholland Drive (2001) - 23:00 - TV1000 My Boy Jack (2007) - 0:30 - Prima TV :) Asadar, un weekend plin de filme bune!!!:) VIZIONARE PLACUTA! |
Miercuri 13 aprilie :
Ioana d'Arc (can., 1999, avent.) - prima parte pe Movies 24 |
Raging Bull pe Tvr2, azi, la 23:10.
|
Am văzut că astăzi pe MGM pe la 8 fără ceva e Şpilul... şi cum să-l dobândeşti
Eu unu ador această comedie a lui Richard Lester. V-o recomand și vouă. |
Astazi, la 00:40, pe CineMax, este The Exorcist.
|
La naiba, abia ieri am aflat ca la tvr 2 s-a dat toata seria Prime suspect. Azi mai e partea a doua de la the final act.
|
Astazi pe TCM ora 22 filmul Unforgiven (1992)
|
Azi, pe TCM, la ora 22:00, Training Day.
|
De la 22.00, pe PROCinema, CTP-ul pune Un prophète.
|
Wow, nu m-as fi asteptat. Parca i-as ierta unele lucruri lui CTP si mi-ar deveni simpatic pentru filmele alese...
|
Mai uimit sunt ca cei de la ProCinema au acceptat sa-l difuzeze! Sau poate face CTP-ul emisiune pirat:D! Oricum, la cate muste erau in studio, zici ca mai degraba comenteaza dintr-o pivnita, in fata webcam-ului. Chiar a killarit una aseara iar imaginile nu au fost editate.
|
:)) nu are cine sa-i editeze emisiunea. probabil se gandesc ca la tipul de audienta pe care-l are asemenea detalii par pitoresti.
|
Oblomovisme, azi la 22.10 pe TVR Cultural, Neskolko dney iz zhizni I.I. Oblomova.
|
All times are GMT +2. The time now is 06:02. |