![]() |
Cred ca un moderator adevarat,care isi ia rolul in serios,trebuie sa stie sa medieze eventualele conflicte intre diferiti useri ai forumului si sa ii ii faca sa cada la pace,sau cel putin sa se certe in afara forumului.
|
Red, chiar plec un timp din tara peste o saptamana si gasesc ca e normal sa vina cineva sa imi tina locul. Nu voi avea timp sa am grija de sectiunea care mi s-a incredintat. Iar propunerile sunt foarte serioase. Neupto ar face treaba foarte buna intr-un loc pe care-l detesta, iar in fete am incredere, sunt convins ca nu m-ar dezamagi.
|
Neupto, desi e un dulce, face din alb negru si din mov vernil. Ar da move (cu entuziasm!) când e nevoie de merge, si edit (cu zgomot!) când delete e leacul. Nu-i destul de lucid pentru un moderator.
Illo ar fi excelentä (desi impulsivä, încäpätânatä si durä, e totusi constructivä, responsabilä si nepätimasä, in the long run.) Ar fi ok - dar a zis cä se retrage chiar si de la Illoconclast, din päcate - stä prost cu timpul. Cealaltä propunere e nu "lup paznic la stânä", ci "Parkinson + nitroglicerinä"; eventual, "Alzheimer + Curtea Supremä"; sau "Psoriazis + Miss Univers", ori "Tourette + Episcopie" (sau toate la un loc, combinatoriu-încrucisat: între moderare si trädare, präpastia e de netrecut). Cred cä(ci) Cafeneaua ar putea supravietui un timp färä Judex - pânä revine. Dacä nu, propuneri fezabile: Redmen, Erectia Eunucului, Bre, Halebardul, Keepwalking. |
Originally Posted by Pitbull:
il propun pe redmen. |
Originally Posted by keepwalking:
Subscriu. Si nu cumva redmen urma sa fie pus si la Clasic daca era de acord, numai ca disparuse? |
mergem inainte fara judex, il asteptam sa se intoarca
|
Ok, Stefan. Dupa cum am vb, revin pe la jumatatea lunii iunie. Dupa aia, vedem ce-o iesi... B-)
Multam fain! |
vazand ca toata lumea vrea sa intre in greva sau sa-si depuna demisiile, mi s-a facut putin jena de toata imaturitatea asta a noilor moderatori ( illo included), labilitatea emotionala si fuga la scara fiecaruia cu propriile jucarii, desi nici unul dintre noi nu e infant (nici io, nici judex nici keep). sincer, mi-e jena, asa ca desi sunt ingramadita in secunde de timp, o sa ma ocup atat cat pot de Iconoclast, care totusi e o ograda interesanta si provocatoare pt mine. in restul sectiunilor nu ma mai bag.
|
Now, you're speaking! :D Hai, mä, cä acolo-i rar de moderat, nu ca-n sectiunile conoclaste (färä i.)
|
da, e usor de moderat ca lumea e ocupata cu alte chestii decat filmele indigeste. slava domnului ca se ingramadesc toti la condica de reclamatii si cafenea. yuk!
|
Vreau moderator si la Atelier cand ma intorc din tarile calde!
Daca nu mere, sa ne vedem cu bine pe ecrane. ;) |
Daca nu isi cere scuze Neuptolem, eu ma pis pe el de forum si pe cariera lui scenaristica!
|
Pentru ce anume sä-si prezinte scuze? Un link, please.
|
Pentru ceva pe privat care m-a adus pe mine intr--o situatie nasoala. Nu am sa dau link, scuze.
|
OK, dar atunci noi ce putem face...?
(Notä: evitä interactiunile pe privat cu el; derapajele astea sunt fatale. Inocente, da' tot fatale.) |
Pentru ceva pe privat trebuie sa isi ceara scuze pe privat.Asta in caz ca doreste.Nu mai amestecati forumul cu problemele dupa messenger si dupa mesajele private.
|
OK. Am inteles. Ce de pe mess ramane acolo.
|
Originally Posted by Judex:
---- @Pit; @ Forum, Pe privat nu a existat nimic decat in mintea lui, eu nu l-am deranjat deloc, nici nu-mi sta in fire si i-am spus pe forum, scurt, ce aveam de spus hotarand sa il ignor pe viitor. Nu i-a cazut bine (se pare) si mi-a scris un mesaj privat...fireste ca i-am dat o replica la neobrazarea lui...iar de aici problema necesita o "rezolvare" in particular, cea mai simpla, civilizata si eficienta posibila.
|
Draga Stefan,Cinemania s-a oferit ca moderator la cafenea.Judex a vrut de vreo doua ori sa renunte,zicea ca pleaca in Portocalia,si e si cam pasiv(dar sterge cu zel).Cred ca Cinemania e cel mai potrivit,e si mult mai vechi si are multe calitati(nu le enumeram,se stiu).Judex abuzeaza de calitatea lui de moderator si sterge tot.Prefer bannare decat stergere de topicuri,postari,n-are haz,ce suntem pe vremea lui ceasca? Scuze de deranj.
Cinemania rulz. Topicul "In suturi" pt ce e? vad ca pe judex l-au lasat nervii si sterge tot din el,ce ne facem,fetelor?=)) |
Judex, din punctul meu de vedere, poti sta linistit la Cafenea, faci treabä bunä. O singurä observatie: nu mai sterge de la "In suturi!!!" - acolo, prin definitie, Boala Vacii Nebune este consideratä sänätate mintalä, moralä si totalä, deci e singurul topic unde insultele sunt admise. Fä ca mine: ignorä-i continutul. Cel mult, uitä-te ca sä te amuzi, si nimic altceva. Cinemaniacule, vrei la Clasic? |
All times are GMT +2. The time now is 08:01. |