![]() |
Superbe replici, aciiideeee foc! dar n-ai reusit sa-mi smulgi nici macar o incruntare.
si faci si acum exact ce spuneam mai sus. ai putea altfel oare? |
Originally Posted by Dragomara:
Da.Am ras la asta. |
ati observat sa repeta la nesfarsit kestia asta, ca face pe toata lumea proasta?
acum o sa-ti zica si tie sa-ti iei un creier sau circumvolutiuni sau ca nu te duce mintea sau ca etc, ceva din zona asta a I.Q.-ului - e ironia ei recurenta, adica ii investeste pe toti userii cu aceasta calitate - prostia (tine sa ii umileasca pe toti cum ca sunt prosti - e un fel de razbunare a propriului ei neajuns, adica de ce sa fie numai ea proasta, sa fie toti ceilalti) de unde reiese ca are o obsesie cu inteligentza de unde reiese ca e complexata ea insasi |
M-am enervat:
in loc sa-l avem pe ALS in discutii pe forum, (ca doar e forum de cinema, nu?) avem o ofelie bolnava care-si taraie langoarea autista si face bulbuci in apa pe partea din dos. Dar canta smintit exasperant si nici ca se duce la fund. Nu prea-mi convine schimbul. |
in cateva momente vine si reply-ul Dragomarei, pregatiti-va sa radeti de neputiintza ei
|
De-abia aştept.încă un motiv să fei bannată.
|
auzi, tu te reciteşti, sau scrii doar din inerţie?! :D
Originally Posted by illotempore2002:
no, acum între noi 2, am un singur complex: Internetul de 2 lei pe care-mi pierd vremea. e o lume de proşti, şi zău dacă e vina mea! :-O eu sunt altfel. e vb de moştenirea aia genetică, şi de exerciţiu. ;) săracii mei străbuni de m-ar putea vedea...:( (:| (:| (:| (:| (:| (:| (:| |
Originally Posted by Suspect de bizar:
a raspuns. am citit doar primul rand. cica e rafinata si culta si intelgienta. |
Las' că nu ne mai suporţi mult.O să fii bannată şi io o să fac tot posibilu' să se-ntâmple chestia asta.
|
pai m-a facut cretina desi eu i-am vorbit frumos, in termeni psihiatrici, freudieni, am explicat frumos, nu am calomniat-o.
in mod normal ar trebui banata. |
ea oricum e bannata, la modul cel mai nasol: bannare sociala, prin refuzul comunitatii.
chestia aia tehnica nici nu mai conteaza. |
Pacat ca nu ai stiut cand sa te opresti pe forumul asta. Acum ai devenit si tu la fel de plictisitoare si de banala ca toti "prostii" de pe aici. |
basca ce ai spus tu!
are o fixatie si un blocaj mental pe doua cuvinte: inteligent/prost si cult. adica problemele ei existentiale. complexe de inferioritate pe care vrea sa le compenseze ptin oameni culti si inteligenti. si daca acestia o refuza ca fiinta, ea ii face prosti - pt ca nimeni nu o valideaza si pe ea. nu a fost validata la vremea ei ca fiind o fetitza inteligenta (o fi batut-o invatatoarea cu cartea in cap de necorespunzatoare ce era cand era mica - de aici si obsesia cu cartile) si acum cauta validari peste tot. doar ca, drama existentei ei, nu va gasi niciodata aceste validari, ca nu are cum. |
Hai în topicul vecin să votezi.
|
Oare ce-o fi vrut sa zica cu saracii ei strabuni? :-?
=)) |
Originally Posted by halebardul:
@ ALS, când mai intri pe-aici, să ne spui şi nouă impresii de la lansarea traducerii Melancolicei morţi a băiatului stridie. Cum ţi s-au părut poeziile (în original) şi ce părere ai despre traducerile făcute de M. Chivu? |
Originally Posted by halebardul:
ca ea a dus neamul de rapa (prin dependenta de net, a si explicat) si ca strabunilor ei le pare rau. adica ca e o degenerata. |
Originally Posted by Gengar:
Tamara, dupa ce o intelegi, e chiar simpatica. nu ma deranjeaza elucubratiile ei, sunt inofensive. Cealalta [...]mara insa...... |
Da.Tamarainsa îi simpatică şi haioasă.Dragomara nu.Aşa că mergeţi şi votaţi bannarea.Deja îs 7 voturi.
|
Pacat ca esti frigida.Rabla muntilor ce esti. |
All times are GMT +2. The time now is 23:05. |