Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Alex Leo Serban (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95278)

halebardul 21 Apr 2009 20:11

Superbe replici, aciiideeee foc! dar n-ai reusit sa-mi smulgi nici macar o incruntare.

si faci si acum exact ce spuneam mai sus.
ai putea altfel oare?

redmen 21 Apr 2009 20:46

Originally Posted by Dragomara:

dp meu dv ceea ce-am trăit noi 2 este de domeniul trecutului, şi din păcate nimic din ce-am putea face acum nu-l poate corija.

Da.Am ras la asta.

illotempore2002 21 Apr 2009 20:49

ati observat sa repeta la nesfarsit kestia asta, ca face pe toata lumea proasta?

acum o sa-ti zica si tie sa-ti iei un creier sau circumvolutiuni sau ca nu te duce mintea sau ca etc, ceva din zona asta a I.Q.-ului - e ironia ei recurenta, adica ii investeste pe toti userii cu aceasta calitate - prostia (tine sa ii umileasca pe toti cum ca sunt prosti - e un fel de razbunare a propriului ei neajuns, adica de ce sa fie numai ea proasta, sa fie toti ceilalti) de unde reiese ca are o obsesie cu inteligentza de unde reiese ca e complexata ea insasi

halebardul 21 Apr 2009 21:11

M-am enervat:
in loc sa-l avem pe ALS in discutii pe forum, (ca doar e forum de cinema, nu?) avem o ofelie bolnava care-si taraie langoarea autista si face bulbuci in apa pe partea din dos.
Dar canta smintit exasperant si nici ca se duce la fund.

Nu prea-mi convine schimbul.

illotempore2002 21 Apr 2009 21:40

in cateva momente vine si reply-ul Dragomarei, pregatiti-va sa radeti de neputiintza ei

Suspect de bizar 21 Apr 2009 21:42

De-abia aştept.încă un motiv să fei bannată.

Dragomara 21 Apr 2009 21:42

auzi, tu te reciteşti, sau scrii doar din inerţie?! :D

Originally Posted by illotempore2002:

ati observat sa repeta la nesfarsit kestia asta, ca face pe toata lumea proasta?

acum o sa-ti zica si tie sa-ti iei un creier sau circumvolutiuni sau ca nu te duce mintea sau ca etc, ceva din zona asta a I.Q.-ului - e ironia ei recurenta, adica ii investeste pe toti userii cu aceasta calitate - prostia (tine sa ii umileasca pe toti cum ca sunt prosti - e un fel de razbunare a propriului ei neajuns, adica de ce sa fie numai ea proasta, sa fie toti ceilalti) de unde reiese ca are o obsesie cu inteligentza de unde reiese ca e complexata ea insasi

nu ţi-aş fi răspuns, că nu meriţi, însă tot eram la PC. deci ai dreptate, sunt într-adevăr complexată: sunt inteligentă, cultă, sensibilă, am simţul umorului, despre modestia mea evidentă nu mai e cazul să vb, şi totuşi de ce nu am parte de aceşi tip de interlocutor, cretin, of course?
no, acum între noi 2, am un singur complex: Internetul de 2 lei pe care-mi pierd vremea.
e o lume de proşti, şi zău dacă e vina mea! :-O eu sunt altfel. e vb de moştenirea aia genetică, şi de exerciţiu. ;) săracii mei străbuni de m-ar putea vedea...:(
(:| (:| (:| (:| (:| (:| (:|

illotempore2002 21 Apr 2009 21:43

Originally Posted by Suspect de bizar:

De-abia aştept.încă un motiv să fei bannată.

a raspuns. am citit doar primul rand. cica e rafinata si culta si intelgienta.

Suspect de bizar 21 Apr 2009 21:44

Las' că nu ne mai suporţi mult.O să fii bannată şi io o să fac tot posibilu' să se-ntâmple chestia asta.

illotempore2002 21 Apr 2009 21:46

pai m-a facut cretina desi eu i-am vorbit frumos, in termeni psihiatrici, freudieni, am explicat frumos, nu am calomniat-o.

in mod normal ar trebui banata.

halebardul 21 Apr 2009 21:48

ea oricum e bannata, la modul cel mai nasol: bannare sociala, prin refuzul comunitatii.
chestia aia tehnica nici nu mai conteaza.

Liviu- 21 Apr 2009 21:51

sunt inteligentă, cultă, sensibilă, am simţul umorului, despre modestia mea evidentă nu mai e cazul să vb, şi totuşi de ce nu am parte de aceşi tip de interlocutor, cretin, of course?
no, acum între noi 2, am un singur complex: Internetul de 2 lei pe care-mi pierd vremea.
e o lume de proşti, şi zău dacă e vina mea! :-O eu sunt altfel. e vb de moştenirea aia genetică, şi de exerciţiu. ;) săracii mei străbuni de m-ar putea vedea...:(
(:| (:| (:| (:| (:| (:| (:|

Pacat ca nu ai stiut cand sa te opresti pe forumul asta. Acum ai devenit si tu la fel de plictisitoare si de banala ca toti "prostii" de pe aici.

illotempore2002 21 Apr 2009 21:52

basca ce ai spus tu!

are o fixatie si un blocaj mental pe doua cuvinte: inteligent/prost si cult. adica problemele ei existentiale. complexe de inferioritate pe care vrea sa le compenseze ptin oameni culti si inteligenti. si daca acestia o refuza ca fiinta, ea ii face prosti - pt ca nimeni nu o valideaza si pe ea. nu a fost validata la vremea ei ca fiind o fetitza inteligenta (o fi batut-o invatatoarea cu cartea in cap de necorespunzatoare ce era cand era mica - de aici si obsesia cu cartile) si acum cauta validari peste tot.

doar ca, drama existentei ei, nu va gasi niciodata aceste validari, ca nu are cum.

Suspect de bizar 21 Apr 2009 21:55

Hai în topicul vecin să votezi.

halebardul 21 Apr 2009 21:56

Oare ce-o fi vrut sa zica cu saracii ei strabuni? :-?

=))

Gengar 21 Apr 2009 21:56

Originally Posted by halebardul:

M-am enervat:
in loc sa-l avem pe ALS in discutii pe forum, (ca doar e forum de cinema, nu?) avem o ofelie bolnava care-si taraie langoarea autista si face bulbuci in apa pe partea din dos.
Dar canta smintit exasperant si nici ca se duce la fund.

TAMARAINSA? :-/ :))

@ ALS, când mai intri pe-aici, să ne spui şi nouă impresii de la lansarea traducerii Melancolicei morţi a băiatului stridie. Cum ţi s-au părut poeziile (în original) şi ce părere ai despre traducerile făcute de M. Chivu?

illotempore2002 21 Apr 2009 21:58

Originally Posted by halebardul:

Oare ce-o fi vrut sa zica cu saracii ei strabuni? :-?

=))

ca ea a dus neamul de rapa (prin dependenta de net, a si explicat) si ca strabunilor ei le pare rau.

adica ca e o degenerata.

halebardul 21 Apr 2009 21:59

Originally Posted by Gengar:

TAMARAINSA? :-/ :))

Tamara, dupa ce o intelegi, e chiar simpatica. nu ma deranjeaza elucubratiile ei, sunt inofensive.
Cealalta [...]mara insa......

Suspect de bizar 21 Apr 2009 22:01

Da.Tamarainsa îi simpatică şi haioasă.Dragomara nu.Aşa că mergeţi şi votaţi bannarea.Deja îs 7 voturi.

redmen 21 Apr 2009 22:18

sunt inteligentă, cultă, sensibilă, am simţul umorului

Pacat ca esti frigida.Rabla muntilor ce esti.

All times are GMT +2. The time now is 23:05.