![]() |
ce frumos... god bless u =D>
|
Originally Posted by Serghei:
Alt scenarist deprimat. Si tu ai fost ma la CAV? |
Nu si...nu.
|
Ah, ok. Sorry, eram cu bere-n nas. :D
|
Originally Posted by Judex:
adica erai beat? in mijlocul zilei? yuk :-& |
Eram la chef. Si era 04:27. Nu eram beat, ci distrat.
Tu ce pana mea ai azi??? |
la chef te dadeai pe cinemagia? sick sad world :(
anyway, la capat de tiff , 3 amaraciuni : 1. ca n-am facut clic cu Antichrist. Unlike everyone else am detestat mai mult prologul decat epilogul si chiar daca povestea s-a tinut bine, mi-a lipsit LvT as a deceiving bitch. Daca-l iubesc e fiindca ma duce cu zaharelul un film intreg si in final ma lasa vulgarizata sufleteste. Nu si de data asta :( 2. ca n-a mai scris Carmen Mezincescu in aperitiff si ca, din cate am inteles, nici nu-si mai doreste sa scrie despre film. iar din cei 3 pe care imi placea sa-i citesc - film related, unul nu mai scrie, unul nu prea scrie si ramane Leo :P un fel de dictatura adica. 3. ca in contextul tiff-ului, i-am vazut atat de mediatizati pe lolek si bolek ai audiovizualului romanesc (ctp si hurezeanu) incat m-am speriat ca painea si circul se muta in Cluj in rest numai fericiri :) ps Imi poate lua cineva pe maine un bilet pentru Nord la Muzeul Taranului Roman? pps Pe unde vine Muzeul Taranului Roman :"> ? |
Ma dau pe Cinemagia de unde vrea pula mea de vultur.
MTR e la Victoriei. |
Multumesc, acum trebuie doar sa aflu unde e Victoriei :D
btw...vulturii n-au organe sexuale externe(ca mai toate pasarile). ori accepti deficitul, ori te dai drept alt animal. |
Mi se rupe pula mea de vultur cand imi zici de "pari". "Parile" pot sa si-o ia la laba cand vor ele cu aripile alea lungi.
Victoriei e in fata Guvernului. |
@ mala: e imediat dupa muzeu antipa, peste drum de cladirea guvernului, right
re: carmen mezincescu - nu stiam k nu vrea sa mai scrie, probl e k TOATA lumea care a avut de-a face cu ea (cerindu-i sa scrie this'n that) a ramas cu okii-n soare de prea multe ori (incl me) incit, acum, si sa vrea sa mai scrie, nu-i mai cere nimeni... :D @ judex: dc esti atit de nervos & DC vbesti asa cu mala?! :( intra atit de rar pe forum (unlike altele, unfortunately...) incit a little politeness is the least u can do |
Mda, mi-am varsat nervii aiurea. Sorry.
|
programul TIFFului de Bucuresti
MTR http://www.tiff.ro/ro/node/2000 EP http://www.tiff.ro/ro/node/1999 Azi e singura proiectie LvT din festival. Si probabil dintotdeauna, daca stirea aia se adevereste. |
Care stire?
|
|
romanii nu cer nuditate si violenta??? da de cand au inceput sa fie romanii asa de sensibili si de pudici ?? :-?
|
romanu e ipocrit: umple salile unde 'se baga sex', k pe urma sa aiba dc se plinge k 'ce mizerii de filme!' :))
|
merge cineva diseara la MTR la Antichrist?
|
Neah... Diseara tre sa fac rost de niscai stripperite pt petrecerea burlacilor. :-?
|
Eu am vazut Antichrist la TIFF dupa ce, cu o seara inainte, am vazut Martyrs. Vreau sa spun ca, in comparatie cu Martyrs, Antichrist e mic copil, raportat la violenta si imagini dure. M-a cam ingretosat scena cu mutilarea genitala, recunosc ca mi-am intors privirea, in rest, nu este chiar asa de dur cum se pretinde! Oricum, cu bulinuta aferenta ar trebui sa fie difuzat necenzurat, doar publicul poate opta daca sa mearga sau nu la un film!
|
All times are GMT +2. The time now is 23:01. |