Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Probleme ale forumului nou (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95210)

Pitbull 16 Apr 2009 17:05

Cine zice cä n-o spune?
(Sau viceversa!)

halebardul 16 Apr 2009 18:29

Originally Posted by redmen:

Da se vede ca ai fost necajit rau cu emoticoanele astea :)

pai?
e frumos sa aduc emoticoane din vecini, ca alea-s mai misto si FUNCTIONEAZA?
sa intru pe site-uri straine?
sa scriu [img ] [ /img] bgm pl
pana una alta n-am primit nici o atentie in problema asta, nemultumirea creste, armele "se-ascute".

Suspect de bizar 16 Apr 2009 22:23

De ieri încep să-mi vină mail-uri când se postează după mesajele mele.Ce să fac să nu mai primesc?

Pitbull 16 Apr 2009 23:56

Sub fiecare topic, în stânga, ai câteva Thread Tools, printre care:
Unsubscribe from this Thread
Click pe ea, si nu te mai anuntä.

redmen 16 Apr 2009 23:56

Pai tocmai asta zic.Ca nu a luat nimeni nota de problema pusa de tine si a trebuit sa improvizezi.

illotempore2002 17 Apr 2009 00:05

hai mai ca forumul nu are nici o problema.

inafara de oamenii de pe el.

nu va mai plangeti atata de partea software a forumului, nu forma conteaza ci continutul

:p :p

corinka 17 Apr 2009 00:16

Acum am vazut ca ati banat-o pe Pauline. Pentru cat timp? Mai poate intra ca vizitator?

Suspect de bizar 17 Apr 2009 00:18

Până marţi.Da' mai poate.Nu cred c-o bannat-o pe IP.

corinka 17 Apr 2009 00:21

Credeam ca bannarea e pe 3 zile/definitiva. Nu stiam ca se poate si pe 5 zile.

Suspect de bizar 17 Apr 2009 00:48

Apropo,văd că între postări tre' să fie minim o pauză de 30 de secunde,asta s-o impus după scandalu' recent?

corinka 17 Apr 2009 00:56

Nu cred, pauza asta este necesara si pe alte forumuri. Eu stiu unul.

redmen 17 Apr 2009 01:08

Asa e regula peste tot.Si inainte era la fel.

StefanDo 17 Apr 2009 09:56

corinka, in noul forum bannarea e mult mai flexibila. pentru pauline am ales cinci zile, adica pana marti, cand ne intoarcem cu totii dupa sarbatori.

corinka 17 Apr 2009 10:00

OK, dar atunci mai flexati/flexibilizati si regulamentul ala.

StefanDo 17 Apr 2009 10:13

in ce sens?

corinka 17 Apr 2009 10:20

9. Sanctiuni
Incalcarea regulilor de mai sus va duce la sanctiuni, dupa cum urmeaza:
- stergerea mesajelor care incalca regulamentul si/sau avertisment prin mesaj privat
(pentru postari repetate, mesaje consecutive inutile, nerespectarea formatarilor, citate
inutile etc.)
- suspendare 3 zile (injurii, ignorarea avertismentelor si persistarea voita in greseala).
- suspendare 7 zile (recidive ale motivelor care au dus la suspendari de 3 zile, aparitia sub forma de clone dupa o prima suspendare).
- suspendare definitiva (recidive ale suspendarilor de mai sus)
Sanctiunile sunt progresive, dar pot fi aplicate direct unele mai mari in functie de gravitatea faptei.

Vede cineva 5 zile pe undeva? Prima banare presupune 3 zile. A mai fost Pauline banata vreodata? Daca a mai fost pe 3 zile, acum ar fi trebuit o banare de 7 zile, conform regulamentului.

Originally Posted by StefanDo:

in ce sens?

In sensul de a-l modifica. Oricum, in cazul lui Pauline este tardiv. Faptele ei intra sub incidenta vechiului regulament, pe care nu l-ati aplicat in mod corect.
Asta asa, ca fapt divers, oricum nu cred ca ii pasa lui Pauline, ea vroia banare definitiva.

StefanDo 17 Apr 2009 10:32

pauline a mai fost bannata o data, 3 zile

oricum, ce s-a intamplat ieri a fost special :)

iar chestia cu "hai sa injur si sa ma iau de toti ca sa fiu banata permanent" vs. "nu mai intru in vecii vecilor pe forum" e pur si simplu extrema :)

acum, concret, ce modificari vrei sa facem in regulament?

corinka 17 Apr 2009 10:35

Introduceti si bannarea pe 5 zile. Ar fi cazul, daca tot se practica. :)

StefanDo 17 Apr 2009 10:39

aha, deci tu semnalezi un viciu de procedura :)

sa zicem ca pauline intra la "Sanctiunile sunt progresive, dar pot fi aplicate direct unele mai mari in functie de gravitatea faptei."

repet, ea e o exceptie

daniel 21 Apr 2009 11:18

Originally Posted by halebardul:

iar o sa zica cineva eeeewwwwww dar eu tot ridic problema:

care-i faza cu smilies-urile din dreapta cand editezi? de ce n-apar deloc sau nu apar asa cum sunt aratate, pe galben?
:mad: :p :o :confused: ;) :) :D :( :rolleyes: :cool: :eek: :w00t: :oops: :???: :-) :(( :-? :razz: :grin: :x :hmm: 8) ;-) :huh: :? :smile: :-P :sick: :lol: :love: :???: :sad:
(oricum, smilies list e varza, se repeta multe dar au cod diferit, ia bagati un ochi pe-acolo... )
cele de jos cum pot fi postate in mesaj?
de ex sau sau pe care le-am pus aici cu [img.] [/img.]

ce nemaipomenita harababura!

L.E.
ca vad ca n-am nici un raspuns, continui:
si treaba cu logarea cand vrei sa raspunzi si inca nu te-ai logat: nu merge, s-a mai tot spus de zdemii ori aici. Merge doar logarea aia principala. Mai aude cineva suspinele noastre?
Sau am fost lasati de izdeliste?

Am preluat setul de smilies de la Yahoo Mess, impreuna cu codurile lor de caractere.
Cred ca au devenit standardul de facto, asa ca am renuntat la vechile codificari. Din acest motiv, unele dintre posturile mai vechi o sa arate ciudat.

All times are GMT +2. The time now is 16:16.