![]() |
adică quarantino ?
|
No, Quarentena :D.
|
Adica remake-ul american al unui excelent film spaniol.
|
Cool ca pe coperta DVD-ului filmului original chiar scrie ca e inspirata Carantina dupa el :)), practic facandu-i reclama. Oricum, [Rec] imi amintesc ca a fost o experienta destul de intensa, chit ca de multi ani nu l-am mai vazut si nu am ramas cu prea multe secvente din el. Cat despre Quarantine, nevazut inca :D.
|
ah, și eu care credeam că e un spoiler camuflat despre țărantino :D , zis și QT - mă întreb de unde până unde , că eu nu-l gasesc ”cute” deloc.
|
Nu va uitati la filme de Tarantino. Riscati sa va distrati la ele. Doamne apara si pazeste. Arta nu-i facuta pentru distractie :|
|
ba este. dar arta, distracția și tarantino nu se suprapun întotdeuna.
|
La el nu intotdeauna, la altii niciodata. Si daca eliminam arta din ecuatie ramane distractia de care ai parte in toate filmele lui, ceea ce-i suficient pt. unii mai putin pretentiosi:D
|
prefer crucea de piatră
să-l aud pe dinică în dialogul cu c*rva, spunându-i ”la muncă, la șaibă!” bate orice tarantino. dacă și astea-s pretenții, atunci și spălatul pe cap este. |
Nu am auzit de nici o persoana care sa moara pentru ca nu s-a spalat pe cap:D Anyway, sa punem cruce subiectului ca suntem off-topic daca vorbim despre Tarantino pe un topic care are titlul asta.
|
* Desideria e l'anello del drago
* Wishmaster 2: Evil Never Dies * Starcrossed * The Evil Dead |
Originally Posted by LucyX:
Wishmaster 2 was pretty funny maybe you want say about Wishmaster 3&4. |
Filme Nerecomandate De Vazut
1. The Hottie and the Nottie (2008)
2. The Grand Budapest Hotel(2014) 3. Winter's Tale(2014) 4.After Earth(2013) 5. Nymphomaniac: Volume 1(2013) |
All times are GMT +2. The time now is 12:10. |