Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   S.F.ilm: dincolo de realitate (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=262)
-   -   "The Dark Knight" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93302)

StefanDo 14 Aug 2008 16:45

baby, puteai sa citesti barfa asta si aici: http://www.cinemagia.ro/news.php?news_id=9546

faptul ca jolie se pregateste s-o joace pe catwoman nu inseamna ca o va juca

in acest moment nu se stie DACA nolan mai face un batman (as putea sa pun pariu ca joker-ul ar fi avut un rol consistent si in urmatorul film) si, daca da, CAND se va intampla.

Nolan tot spune ca ar vrea o pauza cu un alt film, ca si Prestigiul, or nici macar asta n-a fost anuntat, prin urmare as baga mana in foc ca un alt batman n-ar avea cum sa apara in mai putin de 4 ani. Plus ca producatorii dau hint-uri ca manejaria de villain-i e atat de bogata in cazul lui Batman, incat ar fi pacat sa nu abordeze unul care n-a prins marele ecran pana acum ;)

Pauline Kael 14 Aug 2008 17:54

Poate nu-l regizeaza Nolan,si poate sunt mai multi rai in urmatorul,nu doar Catwoman...Care ar mai fi villaini in Batman-film: Poison Ivy a fost,Joker,Riddle,Two faces,care mai e?Poate Robin se face rau :)

E.Floares 14 Aug 2008 23:38

Nolan a semnat pentru o trilogie. Deci el va fi singurul care va face urmatorul Batman. Cand? Nu se stie.

illotempore2002 15 Aug 2008 08:48

am bifat si eu ultimul Batman.....well, misto, ce sa zic.....

victor584694 17 Aug 2008 17:31

Originally Posted by Pauline Kael:

Originally Posted by Flopcaru:

S-a aplaudat? Pe cine au aplaudat? Si de ce? LOL. Sa aplauzi la un film e chiar o dovada de ..... (puneti voi aici un cuvant cu o conotatie negativa).

...dovada de rafinament,de trairism,de sublimitate,dar nu toti e in stare sa traiasca ceva la cote maxime... :P

De acord cu tine, Pauline. In viata mea am fost de peste 300 de ori la cinema, dar nimeni niciodata n-a aplaudat. Am impresia ca doar la festivaluri (Cannes, Berlin, Venetia etc.) unde vine lumea buna a cinematografului, se face asa ceva.

victor584694 17 Aug 2008 17:36

Am fost si eu sa il vad la Multiplexul de la Iulius Mall Timisoara. Am fost 6 spectatori in toata sala ! In privinta filmului, doar doua hibe i-as putea reprosa :
1.renuntarea la ambianta gotico-tenebroasa din "Batman"-ul din 1989. Filmul de acum ne arata un Gotham ca oricare mare metropola americana.
2.scenariul prea sofisticat si prea intortocheat, dar asta e un defect al tuturor filmelor americane comerciale din ultimii 20 de ani.

Dar in rest totul e super O.K. si intr-adevar am simtit ca am asistat la un eveniment cinematografic de buna calitate !

E.Floares 17 Aug 2008 20:19

Originally Posted by victor584694:

1.renuntarea la ambianta gotico-tenebroasa din "Batman"-ul din 1989. Filmul de acum ne arata un Gotham ca oricare mare metropola americana.

Cu asta sunt si eu de acord. De fapt, pot spune ca una din partile mele preferate din film e aceea de dupa prolog (dupa jaful bancii), acolo unde e filmat semnul lui Batman pe nori si vreo doi infractori pe strada incearca sa faca o tranzactie dar unul dintre ei cedeaza din cauza semnului de pe cer, ca sa nu mai spun de coloana sonoara din aceasta secventa (scary as hell!). Din pacate cam asta ar fi singura imagine gotico-tenebroasa din film...dar merge si asa :)

Supastar 18 Aug 2008 17:16

eu m-am uitat alaltaieri pe protv la batmanu vechi si pur si simplu nu sta in picioare in fata astuia nou: oricat mi-ar placea mie de burton pur si simplu regia lui nu-i poate contrabalansa pe: michael keaton care e prea dorky cu parul lui mare si cret, costumul de batman, michael keaton IN costumul de batman, succesiunea tampitica a unor scene si jack nicholson care nu face nimic altceva decat sa FIE jack nicholson.

StefanDo 20 Aug 2008 10:49

puteti citi scenariul lui The Dark Knight aici.

E.Floares 20 Aug 2008 19:47

Multumim pentru link.
M-am uitat sa vad daca e chiar scenariul original si dupa cateva repere pot spune ca e (cum ar fi faptul ca Ledger a improvizat bataile de palme din cusca inchisorii). Sunt foarte multe chestii, mici, care difera dar cred ca tocmai asta ma face sa cred ca e cel original. M-am uitat si final, acolo unde pe imdb.com zice ca luminile care bat inspre batpod atunci cand zice Gordon "...a dark knight" ar fi de la masinile care il filmau pe Batman, dar nu e adevarat, luminile sunt trecute si in scenariu, deci nu e "visible equipment" sau ceva de gen.

victor 02 Sep 2008 12:55

Originally Posted by Suspect de bizar:

Ii pelocu trei pe imdb.com.

si memento era odata pe locul 8, ii de vina euforia momentului, cand se vor aseza lucrurile cauta mai pe la mijloc(presupunand ca dai doi bani pe topul imdb)

Originally Posted by E.Floares:

Nu inteleg ce se petrece cu publicul nostru. Vine lumea la film dar nu are nicio reactie fata de el...what the f***?.

...dovada de rafinament,de trairism,de sublimitate,dar nu toti e in stare sa traiasca ceva la cote maxime...

Probabil unii trairesc pe dinauntru!

Pauline Kael 02 Sep 2008 13:05

Originally Posted by victor:

...dovada de rafinament,de trairism,de sublimitate,dar nu toti e in stare sa traiasca ceva la cote maxime...

Probabil unii trairesc pe dinauntru!

:P sau se consuma in ei. :lol:

Pai ti-a placut TDK ,Victor?

E.Floares 13 Sep 2008 13:56

"The Dark Knight" va fi relansat in preajma Premiilor Oscar

Pai cum altfel sa bata Titanic-ul, ca doar in '97 nu exista deloc piraterie, macar prin relansare sa ia locul 1 (mai putin cel al banilor ajustati la valoarea de azi), le urez fratilor WB toata bafta ca TDK face toti banii.

Oare si in Romania va fi relansat?

Cinemania 16 Sep 2008 08:05

voi ramane in continuare fanul primelor 2 Batman-uri, dar odata cu TDK am devenit fanul unui nou villain hero: The Joker

il apreciam pe Heath Ledger inainte sa il joace pe Joker...cu atat mai mult ma bucur ca a reusit sa ramana in memorie ca actorul care a dezvoltat cel mai bun personaj din seria Batman...

iar TDK cam graviteaza in jurul Jokerului

Pitbull 16 Sep 2008 08:12

Iar tu în jurul cui gravitezi?

Parcä väd cä iar e tzeapä: vii, noi ne bucuräm, täiem vitelu' häl gras... si cân' colo-l halim singuri, cä tu iar te pierzi în peisaj vreun an, doi... :hmm:

Cinemania 24 Sep 2008 10:29

Originally Posted by Pitbull:

Iar tu în jurul cui gravitezi?

Parcä väd cä iar e tzeapä: vii, noi ne bucuräm, täiem vitelu' häl gras... si cân' colo-l halim singuri, cä tu iar te pierzi în peisaj vreun an, doi... :hmm:

io gravitez in jurul meu :D

films4all 24 Sep 2008 10:37

Hopa Mitica :lol:

Cinemania 24 Sep 2008 10:39

ceva de genu'

films4all 24 Sep 2008 13:06

ceva de genu'
da nu-i asta smenu'!
(avizatii sa continuie)

victor 25 Sep 2008 10:57

Pai ti-a placut TDK ,Victor?

Das i nu. Da pentru ca e un film mai mult decat OK si pentru ca a revigorat un Joker interpretat bestial de HL, nu pentru ca nu imi transmite nimic. O lupta oarba intre bine si rau, personaje slab definite, inclusiv jokerul - m-am plictisit de cate ori vroia el sa povesteasca de unde are cicatricile. Filmul pur si simplu pute a Holluwood prin dimensiunea conflictului, dimensiunea pagubelor, efectele speciale,numarul mortilor si ranitilor, intorsaturile de situatie…..

Vazut, placut, distrat, lasat in urma. Ma va impresiona peste doi ani cand il voi vedea la HBO asa cum a facut The departed ieri ? Cu siguranta nu !

All times are GMT +2. The time now is 15:07.