![]() |
Argumentul acelei metafore nu sta in picioare. Si daca erau dusmani si se iubeau, ce e cu asta?
Tatal aleia ardea acolo in flacari, remember ca ei fugisera spre camp tocmai ca sa-l salveze.....hai mai ce naiba..... |
Si-n plus, nu erau deloc "dusmani".
Erau un român si o unguroaicä din imperiul austro-ungar. Oficial, erau compatrioti; etnic si national, erau diferiti, dar nu neapärat dusmani. Bologa nu e un rebel, un disident, un antimaghiar - dimpotrivä, initial el se înroleazä din fidelitate si simt al datoriei în armata austro-ungarä; abia apoi i se trezeste constiinta nationalä, si nu ca revoltä contra ungurilor, ci ca solidaritate cu conationalii lui români de dincolo de linia frontului. |
Lasa, logica nu a fost niciodata punctul forte a lui Judex :D
(J, nu ma injura acuma, stii ca am dreptate) |
Ete pula, eu sa injur niste specimene ca voi cand am gagica unguroaica??? :))
|
Dacä era lipoveancä, ne-ai fi înjurat?
Sau sârboaicä, bulgäroaicä - ceva...? Uite, fosta mea nevastä era jumate ucraineancä - si n-am înjurat nici un specimen pe chestia asta. |
Adica Pitbull te intreaba, draga Judex, care e logica ta cand spui ca nu ai injura niste specimene ca noi
=)) Doar ca Logica nu e. De-aia ne miram cu totii. |
Nu e ma la mine Logica, daca logica inseamna tu.
|
Originally Posted by Judex:
Si btw, ce inseamna specimene ca noi? |
Adicä un giräfel si-un cätel.
|
Nu, eu cred ca a vrut sa ne jigneasca. Niste specimene ca voi spui ca sa jignesti pe cineva. Lucru care i se potriveste acestui speicmen numit Judex :D
|
Mihaela Tatu a spus ca catelul a devenit stapanul ei... Se intampla. :D
|
Originally Posted by Judex:
Când am ajuns la etaj, am väzut cä catul era zugrävit. |
Ca catul care?
|
este de gasit filmul MEANDRE (R:M.Saucan) pe net?
|
este ...
|
un link, o parola, o pila?
|
Paul,ne transferezi si noua Menadrele tale, si eu vreau sa-l vaz. Te rugaaaaammmmm :)
|
da, dar durează ceva. le aveţi mâine dimineaţă.
|
Unde pot gasi si eu filmul lui Dan Pita, "Concurs"? Multumesc anticipat!
|
|
All times are GMT +2. The time now is 21:01. |