![]() |
Nu, n-am inteles. Poti sa mai repeti o data te rog?
|
Originally Posted by Kriss_Kringle:
|
Aaaa, acuma incep sa pricep: prima data ai zis ca orice film e psihologic, a doua oara ca TOATE filmele sunt psihologice, a treia oara ca orice poveste despre oameni e psihologica si a patra oara ca totul e psihologic. I see a pattern here, though i fail to grasp the main point :(
|
El presidente,eu am recunoscut ca intr-un fel la baza fiecarui personaj exista un profil psihologic, insa cand acesta e nedezvoltat si lipsit de realism,sau macar de acel ceva care sa-l faca unicat atunci nu poti eticheta toate filmele ca fiind psihologice pentru ca e o mare prostie.:P
Ai doar 10-15% dreptate in privinta asta dar nu e totul asa de alb si negru cum faci tu sa para. |
Ba, gata!!!!!!!!!!! care aveti tupeul sa scrieti un scenariu "psihologic". ??????????
@KK Stai calm :P |
Originally Posted by White1:
=)) fantastic din titlu nu ţi-ai dat seama ce e cu el? e de ajuns să citeşti un pic despre el, măcar şi titlul, ca să vezi de ce l-am amintit, pentru că se pliază exact pe definiţia aia bună , cum zici tu. nu îţi băgam nimic pe gît, White, chill. în fine. |
NU.
Eu va astept cu un referat detaliat. Inclusiv pe teme de psihologie si filme. Iar daca nu ai tinut vreodata o camera in mana, ci doar ai dat din gura, pix sau tatstaura - iti imaginezi ce urmeaza... :P |
Originally Posted by Malombra:
|
Originally Posted by margott:
|
Ce e mind twisting la :
- Fracture - Se7en - Silance of the lambs - American Psycho - The shining - One flew over the cooko's nest La Saw nu ma pronunt ca nu am vazut. David Lynch bate tot ce ai pus tu pe lista. PS - Holy Motors, ca sa luam ceva recent |
Donnie Darko, Secret Window, Shutter Island, The Uninvited, Black Swan.
|
Recomand "Funny Games". ψυχήλόγος rau de tot .
|
Seria filmelor "Hannibal Lecter" gen "Tacerea mieilor".
|
E bine de amintit:
Fawlty Towers, Season 2 - The Psychiatrist. |
All times are GMT +2. The time now is 22:37. |