![]() |
Originally Posted by klein:
enfin, l-as fi ales pe als pt ca e mai aproape de notiunea "critic de film" comparativ cu gorzo. |
da c v-ati blocatara ashea off-topic?!
marx sau engels? |
Engels...
ca sa dau mai departe.... Bohr sau Einstein ? |
Bohr
"Algazy & Grummer" sau "Ismaïl si Turnavitu"? |
Hai ma Pitbull de ce nu ne lasi sa ne jucam :P.... Glumesc... am patit si eu zilele astea sa joc de cuvinte pe o nectarina, potul cel mare. Doar ca cuvintele limax si murena au sunat atat de straniu in tartacutele celorlalti incat am hotarat sa impartim nectarina... Deci nea Pitbull daca vrei sa castigi jocul asta te rog sa ai bunavointa sa imparti si cu noi. Poate ne desteptam...
P.S: am sa ma documentez asupra celor doi termeni si am sa incerc sa aleg eu.. sper |
Se gäsesc pe net, se citesc repede - asa cä hai: Googleazä, lectureazä, apreciazä si opteazä!
(Dacä vrea cineva sä i-o ia înainte, e voie.) |
eu va readuc la simplitate..
bere sau visinata? :P |
AHA... deci aleg Ismail si Turnavitu... nu de alta dar sunt un patriot al faunei si un iubitor de viezuri... cei impaiati :P
My turn then... Gogu Constantinescu sau Hermann Oberth |
NICI UNA, NICI ALTA!
ABSTINENTA! POST! :x :x :x APA PLATA, ca Martorii lu' Iehova! ...pânä nu alege cineva între "Algazy & Grummer" si "Ismaïl si Turnavitu"! * * * Later edit: JUR c-am reactionat la timp, da' pân-s-a oprit din bâzâit gioarsa asta de computer si s-a hotärât sä înteleagä cä eu încercam sä scriu un reply, mi-o luä omu-nainte. Deci: Bere Gogu Scientologie, sau Martorii lui Iehova? |
Already did
Si vin cu propunerea sa organizam in atelierul de scenaristica un concurs cu texte de genu. Haosul la cheremul absurditatii. Cred ca tu, Pitbull , ai fi cel mai tare, avand in vedere ca esti un saltinbanc al jocurilor de cuvinte. Si cand mai pui ca ar trebui brevet de inventie pe cateva cuvinte, te declar cap de serie no.1 |
Scientologia... nu cred ca mai are rost si sa justific alegerea...
Cultura germana sau Cultura Franceza ? |
Drept e cä absurdul (în prozä, poezie, teatru) e una dintre pasiunile mele. Dar cum ar aräta un film dupä Urmuz...? Nu stiu dacä mi-l pot imagina...
In orice caz, cäutati pe ODC, si veti gäsi o excelentä montare radiofonicä dupä "Pâlnia si Stamate". Gata cu off-topicul. Dacä vreti sä continuäm, mergem la "Cartea preferatä" sau asa. |
Philippe Noiret sau Michel Piccoli?
|
Cultura francezä.
Philippe Noiret. Burritos sau pelmeni? |
:) :) :)
|
:shock:
Io-ntreb "burritos sau pelmeni", ea tace si zâmbeste. In triplu exemplar. :huh: N-oi fi fost eu destul de clar...? :? Hai înc-o datä: * * * Burritos sau pelmeni? |
burritos..:)
ami sau..ami? :? |
ami who?
poftim:seneca sau marc aureliu? |
seneca.
dali sau picasso? |
Originally Posted by seven7seven:
dali. newman sau redford? |
All times are GMT +2. The time now is 07:40. |