![]() |
dar ce poate fi rau in ce am vb?nu vad ce ar putea,atat ca m-ar interpreta gresit etc,darvoi incerca sa fiu mai rezervata desi nu iti face bine,cenzurarea dupa teoria lui freud duce la afectiuni psihice,de acea am incercat sa ma mai descarc pe caietelul meu ,dar sincer pleinitudinea asta de entuziasm si tensiune simteam sa impartasesc cu voi cu cineva etc.
nu stiu poate intr-adevar ar trebui sa fiu mai rezervata dar nu sti nu vad a fi lucruri care sa imi dauneze ci din contra ma elibereaza de ele,pot trasmite ceea ce simt ce gandesc etc,fara a ma cenzura precum oala cu capac cand este in fierbere ca da peste.voi vedea cum voi imbina si una si alta fara a fi nimic care sa conteze |
cum crezi tu, eu imi exprimam un pumct de vedere
|
Irene draga, sunt impresionat de lirismul postarilor tale. uite un poem care se potriveste situatiei, doar sa mai si ploua:
"ploua peste casa noastra si tu spuneai ca auzi porumbeii uguind am spart o nuca dar n-ai vrut sa mananci il asteptam pe Matei de doua zile si afara ploua apoi ne-am jucat in haiku "gainele se scalda in tarna macelarul trece linistit pe strada" - am spus si tot eu: "erai atat de-aproape ca-mi striveam buzele-n pleoape" tu ai desenat pe podea semnul inimii m-am dus la fereastra si ai intrat in cercul de lumina al zilei care trecea prin mine Matei nu venea inca... ploua peste casa noastra si tu spuneai ca auzi porumbeii uguind" ai grija de sanatate. Lasa-i pe Freud si Weber. citeste marx pe Cinemagia! |
Originally Posted by musetell:
dar argurmenteaza-l spune-mi cum vezi tu lucrurile si faptul asta poate eu nu le vad asa,si facem schimb de opinii,doar pt solutiobnarea de probleme sunt necesare variante asa ca sa cunoastem variantele si modul eficace de a solutiona.etc.trebuie sa inteleg si eu din p.tau de vedere,ca poate privesti din alt unghi ,si alte variante.dar eu fac cum consider eu in final |
sunt de acord..mai usor cu Freud..:)
|
:)
eu iti dadeam asa cateva sfaturi alimentate si de experienta proprie..nu e bine sa fii sincer cu oricine..oamenii rau intentionati considera sinceritatea ca pe un punct vulnerabil. |
nici nu trebuie sa exite asa ceva ,adica ne facem singuri rau uni altora?e ceva josnic in loc sa conlucram la procrearea nu saa "corola de minuni a lumii"asa mi-a venit in cap-blaga
iar cine nu o stie sa duca la cateva pagini in urma unde pitbul mi-a facut o poezie ceva de genul|"cine da in imm da in mine,da si in tine,in fabrici si uzine" e ca si cum si-ar face singur rau. serios e pacat de d-zeu sa ne facem rau uni altora dar ce-i drept aseara intr-un film mi-a ramas o replica in minte"sa nu ai incredere in oameni caci ei fac orice sa supravietuiasaca.ma pus pe ganduri si cei drept cam are o unda de adevar caci mai intai omul se gandeste la pielea lui si apoi la al semenului sau. dar nu imi place ideea e groteasca,inumana pt ca noi de fapt depindem uni de alti si ar trebui sa ne sustinem reciproc sa ne fie bine si asa respectam si legea naturii etc,prin complementaritate...ok sunt obosita tare,iar maine ma mai duc la un examen pt altceva -iar apoi urmeaza examenul oraletc.sper sa fie toate bine |
multa bafta la examen! :)
da, e simpatic pitbull-ul, ma bucur ca ti-a facut o poezie.. :love: , a fost un gest frumos din partea lui.. cat priveste problema cu increderea, eu zic ca asa este, increderea in oamenii care o merita ne afce mai puternici iar increderea in oamenii care n-o merita ne face vulnerabili, poate chiar extrem de vulnerabili.. |
Originally Posted by irene marlyne monroe:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...=176619#176619 (Am reiterat-o, pentru märiile voastre.) |
multumim, pitbull :)
|
irene,
imi ziceai sa argumentez ceea ce ti-am zis despre incredere.. pai ideea este ca lucrurile nu sunt ceea ce par a fi si d-asta trebuie sa avem grija cum oferim increderea noastra.. uite, un exemplu scurt, ca incepe Grey's Anatomy: am aproape 27 de ani, am cont pe noi 2 (tot musetell) si cand aveam vreo 25 de ani m-am trezit cu-o oferta de la un tip care are o agentie de fotomodele (am 1.78 si nu am dimensiuni standard dar arat bine). atunci nu aveam timp de asa ceva dar anul asta am vrut sa incerc, pentru ca recrutarile se faceau pana la 27 de ani si-am zis sa incerc ceva, mi-ar fi placut niste colaborari cu ei, pentru ca eu am serviciul meu si asta e. moda ar fi fost doar ceva auxiliar. l-am contactat pe tip, a raspuns imediat desi eu atunci nici nu ma sinchisisem sa raspund.. :) mi-a zis ca da, sa vin la interviu, m-a adaugat in lista de messenger..norocul meu a fost c-am tot amanat interviul pentru ca eram foarte ocuupata. ma gandeam sa merg intr-o sambata ca week-endurile nu lucrez...cand imi facusem si eu ceva timp sa merg, noroc c-am ajuns intr-o seara acasa si tipul era activ pe messenger (in timpul zilei eu nu stau iar seara nu era el). cand am vazut avatarul lui, am ramas socata..era un tip cu pantalonii desfacuti si mai multe tipe in jurul lui, unele ingenuncheate, fermecate si gata sa sara pe "marea descoperire"..ce sa-ti spun, am ramas socata, daca m-as fi dus acolo sigur m-as fi simtit supernaspa la interviu..si unde pui ca parea o agentie serioasa, aveau site, pareau ok.. asa ca d-asta zic eu ca aparentele inseala atat de mult.. |
Originally Posted by Gloria:
|
ba bufnit rasu,e tare faza,dar cum ziceai aparentele inseala nu aveai de unde sti ca se intampla acelasi luccru si cu tine,mai ales daca tu nu ai fi vrut.totusi era o poza,altfel zis tipul asta vreoia sa se creada cea ce ai vazut deci putea sa stea altfel lucrurile in realitate,ori nu avea cu ce, sa se laude ori asta intentiona si in fond nimic,etc cine stie,dar sigur totu-i posibil,dar uneori e bine sa incerci sa vezi cum stau lucrurile macar sti un lucru cert.dar i asa poate a fost un semn venit in ajutorul tau pt a preintampina urmarile etc. ok maine s-ar putea sa ma duc la proba orala,asa ca apoi sunt libera poate mergem pe undeva in weekend,daca mai vrei sa vina si ceilalti cu atat mai bine ok vb. multa bafta si tiue in tot |
:)
poate iesim sambata la film si bineinteles ca poate veni oricine doreste :love: |
pai sa damna atunci anunt,sau sa vedem pana atunci ce se mai intampla ramane de vazut,dar putem sa stabilim ceva mai concret,dar inca mai este o zi si sa vad eu ce mai fac.dare daca sunt in bucuresti cu siguranta ma voi duce si la strand etc si seara la intalnirea cu voi,daca plec pe undeva vb.pt altadata.pupici.
|
anunt :) :) :)
sambata aceasta se iese in oras..eventual la Ocean's Thirteen si in mod sigur la o bere ( :love: Carul cu bere) cine doreste, sa anunte in timp util, deoarece urmeaza sa ne trimitem numerele de mobil pe MP si sa vorbim. va asteptam cu drag! :love: :love: :love: |
:) :) :)
cam amortita cafeneaua sta sera.. pitbull, pe unde esti? I miss you..si stii de ce? pentru ca m-ai intrebat "ce face matza?" :love: ..si poeziile sunt dragute, ma fac sa zambesc..iar eu ador sa rad, sa zambesc.. |
dar unde e pitbul?sa organizeze el intalnirea si sa stabileasca ca de obicei,are har pt a fi regizorul nostru etc. :D pe bune el e mai organizator. poate pune chiar titlu nou la cafenea,"iesire in orasi"ok.eu una vin cu mult drag daca nu se intampla sa imi schimb planurile.maine va zic in mod sigur.ok m-as bucura sa mai ne intalnim etc.si sa postati si locul pe unde este adresa etc. |
buna,
auzi? pai pana acuma nu s-a anuntat nimeni..decat noi doua eventual :D sa m-anunti si pe mine maine seara ca sa stiu ce program imi fac sambata..maine ajung tarziu ca ies in oras cu niste prietene dar seara intru in Cafeneua cinemagia.. sa m-anunti si pe mine cel tarziu maine seara, pentru ca eu stau langa oras, fac naveta ca lucrez in oras ( intr-o saptamana doua sper sa reusesc si eu sa ma mut aici dar deocamdata stau acasa, cu parintii) sunt foarte legata de oras si vin aproape in fiecare week-end aici la plimbare. mie imi plac foarte mult filmele, iar asta cu Ocean vreau sa-l vad neaparat asa ca daca vrei mergem sambata..mai ales ca ziceai ca esti cam singura si simti nevoia sa vorbesti cu cineva.. eu cred in prietenia sincera dintre oamenii si acum ceva ani a fost o perioada cand m-am simtit foarte singura asa ca stiu cum e si daca pot sa fac ceva util, sa ajut cu ceva, de ce nu? mai ales ca-mi place sa ies in oras cu oameni care sunt sinceri si cumsecade. pana la proba contrarie, eu zic ca gandesc bine, nu? :) |
salut ma bucur ca esti draguta mai aveai putin si ziceai ca vi chiar sa ne faci vizite la spital :D
eu inca nu sunt sigura,sunt in bucuresti,dar trebuie sa ma odohnesc,drept pt care nu ma pot duce nici la strand. asa ca unde zici tu sa mergem ar trebui sa nu ma oboseasca sa nu fie prea departe de mine etc.pt ca altfel ar trebui sa raman acasa sa dorm etc.si de luni va trebui sa fiu pe frontul de batalie dat in corpul meu si sper sa invinga sanatatea :) dar cu siguranta va fi bine si voi iesi victorioasa si cu sanatatea redata.ok nu stiu mai eventual mai vb pe email,sa imi trimiti numarul de tel si eu pe al meu asa ne intelegem |
All times are GMT +2. The time now is 16:54. |