![]() |
Justice League Unlimited Season 1+2 - SUPER HERO FEST ... :love: :love: :love:
|
Final Fantasy VII, facut pe calculator cu o grafica de exceptie. :)
|
The Simpsons - The President Wore Pearls: parodie dupa "Evita", usor atipic pentru cei obisnuiti cu stilul "The Simpsons"... am ras de la un capat la altul! :D
|
Waking life
Waking Life - 8/10
Filozofic, destul de interesant |
walt disney-the skeleton dance (1929) superb, naiv, grotesc, comic, 10/10 a delight
|
Re: Waking life
Originally Posted by Twinsen:
I love that movie. :) Eu de curand am vazut FInal Fantasy Advent Children, facut dupa povestea jocului si mi-a placut foarte mult desi eu nu prea m-am jucat Final fantasy VII la viata mea, de fapt nu m-am jucat niciodata. Cu toate acestea l-am vazut o data, mi-a placut, am cautat mai multe informatii despre poveste si dup-aia m-am uitat din nou si I really loved it. Il recomand insa sa gasiti o subtitrare buna pentru ca subtitrarea pe care am avut-o eu era sub orice critica! |
Re: Waking life
Ed,Edd & Eddy
Filosofic, genial. |
Kronk's New Groove - 7/10 succesorul lui The Emperor's New Groove...destul de bun pentru un sequal...dar a fost direct pe video...deci mai slabutz...vocea lu Patrick Warburton e de'a dreptu hilara chiar si cand spune prostii (majoritatea datilor)...dar nu numai asta e comic in tot filmu, mai sunt si alte chestii insesizabile...un desen animat amuzant.
|
Pocahantas 2 - pe bucati vazut ... what a load of crap! cantece si nimic mai mult ...John Smith isi trage nava si o uita pe Poc. nici macar direct pe dvd & vhs nu merita. Tv Only ... :sick:
|
Chicken Little - 8/10: nu se putea sa treaca anul fara sa vad eu filmul asta! :D Chiar daca este inferior fratilor sai de gen "Shrek", "The Incredibles" sau " Finding Nemo" (nu si "Madagascar"), este destul de amuzant cat sa nu te plictiseasca sau sa te doboare cu sub-plot-ul siropos... Per total, poanta cu "King Kong" a fost cea mai reusita, desi filmul pe care il impungeau (aproape cu sete) este "War of the Worlds".
|
Kaena
Kaena.
O poveste destul de interesanta, dar nu a fost impinsa la limita. Plus ca au ales niste personaje secundare cam jenante (porci-viermi zburatori, gandaci inteligenti). In rest grafica buna, trebuie sa va obisnuiti cu limba franceza, care o sa vi se para aiurea, si asteptati-va la un final previzibil. Apropo de Chicken Little, filmul merita vazut pentru cel mai tare personaj tampitdehaios de la Stich incoace, si anume FishOutofTheWater. |
Family Guy s05 - slabutz dar tot e tare.
X-Men Evolution s04 - lovely Haibane Renmei - uuuh, sooo cute! |
The Madagascar Penguins in Christmas Caper - dureaza doar 10 min dar merita vazut. Unul din piguini pleaca sa ia cadou ursului polar si intra pe mana unei babete nebune. Aici intra in actiune comandoul de pinguini :lol: . Daca v-au placut in Madagascar o sa va placa si in filmuletul asta.
|
.mie mi s-a parut slab. asta in cazul in care se voia amuzant. daca se voia plicticos, atunci da, e un filmulet bun.
|
Originally Posted by Bulumulu:
|
:w00t: Looney Toons - :lol: Cele mai comice cele cu Daffy si Bugs.......
|
Naruto ramen ramen ramen; ryou ninja; noodles...
Urmatorul episod: Memory the Lost Page. http://www.tv-tokyo.co.jp/anime/naruto/story_f.html |
JLU - Patriot Act
SPEEDY! |
Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit - very nice... nu e un film prea serios, dar in ceea ce priveste realizarea, e exceptional.
|
Ultimate Avengers - THE MOVIE - 8.5/10
bunicel ... dar insuficient zic eu. |
All times are GMT +2. The time now is 21:02. |