![]() |
Re: artist
Originally Posted by blublu:
|
De acord cu corinka.Actorii mei preferaþi sunt în primul rând Johnny Depp,Marlon Brando,Jack Nicholson,Robert de Niro,Daniel Day-Lewis,Joe Pesci,James Cagney,Humphrey Bogart,Heath Ledger(pt. Joker).Actriþe Jodie Foster,Cate Blanchett.
Dintre cei români îmi place cel mai mult de Victor Rebengiuc. |
Si mie imi place Daniel Day Lewis. Dintre romani i-as mentiona pe Maia Morgenstern, Stefan Iordache, Mircea Diaconu si Anamaria Marinca. Pe Rebengiuc l-am vazut odata pe scena Teatrului din Cluj si mi-a placut enorm.
|
O sa ii mentionez doar pe cei care inca sunt alive,ca altfel e prea lunga lista :).
Johnny Depp,Gary Oldman, Joe Pesci, Christian Bale, Ed Harris, Steve Buscemi,Colin Firth,Jim Carrey (desi il prefer in roluri mai "naturale",precum Eternal Sunshine of the Spotless Mind sau The Truman Show),Edward Norton, Ralph Fiennes, Geoffrey Rush, Robert Downey Jr., Denzel Washington,Russell Crowe (exceleaza in roluri biografice :) ), Christopher Walken, J.K. Simmons, Javier Bardem, Anthony Hopkins, Ben Kingsley, Daniel Day-Lewis, Tom Wilkinson, Benicio Del Toro, Alan Rickman, Gael Garcia Bernal, Robert Duvall, Alain Delon, Jean Reno, Jean-Paul Belmondo, John Turturro, Kevin Spacey, Sean Penn, Christopher Lee, Tom Hanks,Don Cheadle, John Malkovich,Leonardo DiCaprio (care si-a imbunatatit mult jocul actoricesc) si evident Robert de Niro si Al Pacino,desi deja isi arata varsta si on-screen,nu mai au prospetimea de altadata... Dintre actrite: Kate Winslet, Meryl Streep,Helena Bonham Carter, Jodie Foster, Maribel Verdu,Annette Bening, Michelle Pfeiffer,Penelope Cruz, Téa Leoni (You Kill Me m-a convins :D),Frances McDormand, Judi Dench, Natalie Portman, Marion Cotillard, Cate Blanchett, Charlize Theron, Glenn Close, Audrey Tautou,Juliane Moore, Sophia Loren, Nicole Kidman (was :(( ). Mi-a luat mult pana sa imi vina toti in minte...si chiar asa,cu siguranta mi-au scapat multi :lol: . |
Si mie imi plac mult spre foarte mult majoritatea din cei pomeniti de Buticut. As mai adauga pe Adrien Brody (din pacate isi tot alege filme care nu se ridica la inaltimea rolurilor pe care le face), Michael Caine, Cillian Murphy, Tim Roth, James McAvoy, Alan Rickman, Jeremy Irons, Robin Williams, Philip Seymour Hoffman, Jude Law si Viggo Mortensen (nu chiar tot timpul though).
La actrite: Christina Ricci, Maggie Cheung, Emily Watson, Juliette Binoche, Laura Dern, Julianne Moore, Tilda Swinton, Naomi Watts si Toni Colette (destul de mult). |
ªi mie îmi plac mulþi de la buticut,da' nu i-am vãzut în destule roluri(cam 3 roluri simt nevoia sã le vãd sã-mi fac o pãrere).De Cotillard mi-a plãcut enorm în La vie en rose dar numai atât am vãzut de la ea.ªi de Seymor Hoffman îmi place da' aºtept sã vãd Doubt.
|
...si Liam Neeson!
|
Originally Posted by corinka:
|
Russell Crowe
Jude Law Edward Norton Colin Firth Scarlett Johansson Renee Zellweger |
Eu am mai multi actori preferati si mai putine actrite. Probabil e din cauza ca majoritatea personajelor mai interesante sunt cele masculine, in timp ce majoritatea celor feminine au un rol mai putin important sau nu reprezinta modele personale...
Jack Nicholson - spre deosebire de Al Pacino si Robert de Niro interpreteaza in mare parte oameni de rand, majoritatea antieroi. Al Pacino - E imposibil sa nu-ti placa ca actor, pentru ca e printre cei mai buni. Chiar si in filmele mai slabe (si au fost multe in ultima parte a carierei sale) tot joaca foarte bine. Robert de Niro - Cam in aceeasi situatie cu Al Pacino, insa il apreciez mai putin decat pe Pacino pentru ca a jucat in prea multe filme acelasi rol si anume cel de mafiot. Daniel Day-Lewis - Inca un mare actor care si-a ales cu grija rolurile. Nu l-am vazut decat in 3 filme, dar in toate a jucat magistral, dovada e faptul ca pentru doua dintre ele a luat oscar-ul, iar pentru al treilea tot a fost nominalizat. Astept Nine, care ar putea insemna macar a cincea nominalizare. Mentiuni speciale: James Stewart, Edward Norton, Johnny Depp, Dustin Hoffman, Paul Newman, Marcello Mastroianni, Henry Fonda, Marlon Brando, Leonardo DiCaprio, Peter O'Toole, Sean Penn, Anthony Hopkins, Kevin Spacey, Tony Leung, Maggie Cheung, Emma Thompson, Kate Winslet, Penelope Cruz, Natalie Portman, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Denzel Washington, Russell Crowe,Viggo Mortensen si probabil am mai uitat vreo cativa... |
Da ... buni actori ... dar am o mica obiectiune.Din vreo 70 80 de roluri,Robert De Niro a interpretat doar vreo 6 7 roluri de mafiot ... deci nu sunt de acord cu afirmatia ta.Consider ca este mai cunoscut,ca a ramas cunoscut in istoria cinematografiei pentru personajele Travis Bickle si Jake La Motta in primul rand si abia apoi pentru tanarul Vito Corleone,pentru Jimmy Conway si pentru restul personajelor interpretate.
In rest sunt de acord cu tine si imi pare rau ca actori precum De Niro,Pacino,Hoffman,Nicholson si altii nu mai sunt populari in prezent.Nu neaparat pentru ca ar fi batrani si ar trebui lasat loc si altora...ci pentru ca nu se mai fac filme care sa le demonstreze valoarea. P.S. Ora mesajului cred ca e tarzie si limita de alcool bauta e depasita ... deci imi scuz orice greseala facuta in acest mesaj :) |
Las' că se-nţelege,mai ales că numa' noi suntem amu' pe forum.
|
Mie si 6-7 filme cu un rol aproximativ la fel mi se par multe si cred ca sunt undeva mai pe la 10 daca punem si filme mai putin importante sau unde a avut un rol mai mic, eventual interpretand un mafiot mai modern, dar in acelasi stil. Si nu vroiam sa zic ca acestea au fost rolurile lui cele mai importante sau mai bune, ba chiar preferatele mele sunt cele din Raging Bull, Taxi Driver si The Deer Hunter. Oricum consider ca un actor trebuie judecat dupa cele mai bune roluri ale lui si De Niro are destule :D
|
Niciodata nu l-am vazut pe De Niro jucand mai putin bine ca de obicei. Poate juca orice - drama, comedie - si o face excelent.
|
Asa e. Pe Pacino nu cred ca l-am vazut in vreo comedie, insa el parca este un actor facut pentru drame, mai ales ca are o fata foarte expresiva. De Niro joaca bine in comedii, dar tot in acelasi stil in care o face de obicei, aceleasi expresii ale fetei, aproximativ acelasi stil de a vorbi. Nu o face precum Nicholson la care se cunoaste o mare schimbare a caracterului personajului atunci cand joaca intr-o comedie. Cel putin asta e impresia mea...
|
De Niro nu prea a excelat la comedii ... cele mai bune comedii au fost cand a avut un partener alaturi.Vezi Billy Crystal in "Analyze This",Ben Stiller in "Meet the Parents".Asta nu inseamna ca nu are farmecul lui. Chiar a zis la un moment dat ... ca e greu sa joci drama,ca petreci zile intregi batand lumea,si alte chestii .. pe cand la comedie te duci o ora si tipi la Billy Crystal,iei banii si ai plecat acasa :)
|
De vazut We're no angels cu Robert De Niro si Sean Penn. N-au avut niciun "bufon consacrat" in distributie, dar s-au descurcat admirabil pentru ca amandoi sunt extraordinari.
|
ce ma enerveaza titlul topicului asta:
Preferati actori! :confused: ![]() Mai bine faceti unul nou ca ma ia cu frig cand il vad ca mai si supravietuieste. |
Poate nu dam noi raspunsurile care trebuie.
Ar fi fost logic sa dam raspunsuri de genul: ...blonzi, ...grasi, ...italieni etc. Stii, diverse categorii de actori. Initiatorul topicului a uitat punctele: Preferati actori... |
Daca ai stii cine a initiat acest topic ti`ai da seama de unele lucruri :)
|
All times are GMT +2. The time now is 16:13. |