![]() |
@radu
pai, tu n-ai auzit inca de pictorul ala rus, mort la nastere?! |
@ Cinemania
hai ca esti nostim. :lol: |
Pe mine nu ma deranjeaza actorii mai mult sau mai putin slabuti, gen Schwarzenegger, Stallone, Van Damme, etc. Prea putine din filmele lor imi plac si nu ma prea uit la ele, dar daca este un actor care ma enerveaza cu adevarat, acesta este Jim Carrey. Nu am vazut filmele lui recente pentru ca am o adevarata fobie pentru actorul asta (desi am inteles ca si-a mai revenit din prostie), dar cand vedeam toate grimasele pe care le facea si pe care (el si multi altii) le considera comice, imi venea sa sparg televizorul...
|
da truman show ai vazut?....
|
nu pricep cum oamenii cu antipatiile lor pentru unii actori, trec cu vederea unele filme, doar pentru ca e cu tipu/tipa aia.
asha am colegi care nici de-ai naiba nu vor sa vada aviator pentru ca e cu dicaprio, sau truman show/eternal sunshine pt ca e cu carrey etc. in conditiile astea, nici eu nu m-as mai uita la filme cu audrey tautou (pe care o gasesc insuportabila), tomica cruise (care se chinuie saracu' da... e mai greu)si mai am eu cativa clienti.dar in fine, indur cu stoicism si stau pana la capat in sala. |
@longshot: e simplu. pentru cã nu toþi oamenii sunt masochiºti. pentru restul, filmul nu e un prijlej de tocare a nervilor, ci de experienþã plãcutã. ºi eu mai fac cîteodatã greºeala dar e extrem de obositor sã mã umplu de nervi la un film cu cineva pe care nu-l suport, cînd sunt atîtea filme care poate chiar meritã ºi care sã fie ºi cu actori suportabili.
þin sã precizez ºi o excepþie: n-o suportam pe Reese Whiterspoon (pentru legallz blonde ºi alte porcãrii de genul ãsta) dar am avut o revelaþie cînd am vãzut-o în Freeway. Acolo dã clasã. |
Exact asta am vrut sa spun si eu. Pentru ce sa "indur cu stoicism si sa stau pana la capat in sala", cand pot alege sa vad alte zece filme care sa-mi faca mai multa placere?
Nu am vazut Truman Show, desi am auzit ca e bun, dar asa cum am zis, nu-mi "vine" sa vad nici un film cu Carrey dupa ce am trecut prin experiente traumatizante gen Ace Ventura, Liar, Liar si... cam atat. Mi-a ajuns. |
Originally Posted by Longshot:
Am avut foarte mari rezerve in a urmari "the eternal..." pt simplul motiv ca Jim Carrey avea rolul principal. Intamplator am ramas f. placut surprins de prestatia lui, dar asta nu-i sterge complet pacatele. Probabil e primul lui film care merita vazut (si am urmarit din pacate The Truman Show & Man on the Moon) |
uite.exact cum a zis radu, te pot surprinde placut actorii pe care nu ii inghiti, daca totusi incerci filmul respectiv.
acuma daca ai sentimente negative atat de puternice fata de cineva, atunci ok, mai bine stai acasa, decat sa te apuce durerile de cap. la majoritatea totusi se reduce la antipatie, si nu la ura. :D |
Cu riscul de a fi luat la injuraturi, am shi eu un clasament...
1. Angelina Jolie... puturoasa ca asta n-am pomenit... vomit numai cind ii citesc numele. :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: Acum am facut mari eforturi sa-l scriu! 2. Brad Pitt... pur shi simplu nu pot sa-l inghit. Mi se pune de-a curmezishul. O singura data mi s-a dus in jos pe gitlej, in Armata celor 12 Maimutze, dar numai dat cu linguritza de Bruce Willis. 3. Nicole Kidman... mi se amarasc creierii. Moulin Rouge e singurul film in care a aratat ceva, in rest PA-PA-RU-DA! |
Julia Stiles...i don't like Julia Stiles.. in fact ... i hate Julia Stiles.. ok, nu-mi place absolut .. deloc Julia Stiles.. cah! Nada! Bad! :((
|
Jennifer Lopez(daca se poate spune ca este actrita) :sick:
:lol: Oana Zavoranu(nici nu-mi pasa cum se scrie) -nasol de tot |
Originally Posted by jarreau:
mai, jartiera, sa nu te atingi de Nicoleta, ca iti tulbur artistic moaca :x |
Originally Posted by jarreau:
bai putza...las-o pe Kidman in pace ca-ti dau foc la casa. |
Originally Posted by Nightwane:
|
Originally Posted by Nightwane:
mah, cred ca nicole kidman e taken... :P |
lasa ca o impartim frateste... :P
|
da, da, sigur. tu ramai cu fratia inelului. :P
we want nicole ! |
ia gata...hai...luati-va gandu' de la ea ca e a mea... inca de cand am vazut-o in rahatu' de BMX Bandits :P
|
Oau... numa' oameni inteligentzi p'aci (herbert, nightwane, nume)... chiar cautam unii cu atita creier shi nu shtiam unde sa-i gasesc. Ce bine ca am dat de voi mai baietzi... sintetzi extraordinari de tolerantzi cu parerile celorlaltzi... pfuuu... pute pina aici tolerantza din gura voastra... N-am ce sa mai zic... am ramas masca la cuvintele alea frumoase pe care mi le-atzi adresat... cum era?... "jartiera", "putza"... mda. Sincer acuma, nici nu ma mira. Cine altcineva putea visa la jidanca aia decit nishte d'alde voi?
Hai noroace shi sa traitzi cu cine vretzi, chiar shi cu inelele, ca io unu's tolerant :D |
All times are GMT +2. The time now is 18:24. |