![]() |
Originally Posted by toni:
Ahhhhhhhh...eu de 2 ani imi tot propun sa ajung la Hungaroring si nu reusesc. Daca as avea posibilitatea...eu cred ca as alege prima varianta...sau mai exact Montoya :) Poate ne vedem acolo anul viitor. * Emanuel, care este data limita de confirmare a prezentei la intalnire? Pentru ca s-ar putea sa stiu sigur daca vin doar cu putin timp inainte... :-? |
Ar fi bine sa confirmati pana pe 20 august...
|
Am vazut ca intalnirea este fixata pentru 23 august.. Asta inseamna ca ar fi bine sa venim deja ghiftuiti (desigur, cu mici si bere) de la o intalnire pe linie de partid? Nu de alta, dar sa nu ni se faca foame pe acolo.
Un piscotar |
O sa fie 10,30 dimineata. Ce foame sa ti se faca?! Yo unu deabia astept filmul.
|
Va promit un fim extraordinar! Merita sa veniti si sa-l vedeti inainte cu o luna de premiera in Romania...
...si dupa film ne putem muta la Hanu lu' Manuc, unde am fost si data trecuta si mai vorbim la o halba de bere, un suc, un mic (2,3,4...). Si... ALS esti binevenit la intalnirea Cinemagistilor! Doar ti-ai castigat acest drept prin munca... si posturi pe forum! Un cinemagist... |
Intinlirea...
Bravo, ALS! Ti-ai castigat dreptul! Mishto asta...sa te duci neaparat, sa nu ratezi desenele animate de la Mall!
|
Re: Intinlirea...
Originally Posted by Lemmy:
|
Intinlirea...
A si sarit unul! Ce era cu deranj in mesajul meu? Sau ne refeream doar la o imagine (foto) cunoscuta de unii?
|
Scuza-ma Lemmy dak te-am ofensat intr-un fel, dar obisnuiestete cu viata de pe cinemagia :lol:
|
Intinlirea...
Nu-s eu asa suparacios, ma miram doar de nonsalanta afisata, aia cu "va promit un film..." si larghetea cu care face favoruri...sa fie Gore insusi care ne invita? Sau Jerry?
Ma rog...banuiesc eu ca unii dintre voi o sa-l vada pe DVX pina atunci si o sa se sature... |
INtinlirea
PS
acu' nu zic eu ca e rau cu teambildingu asta de vara. E laudabila intentia! |
mda...trebuie sa recunosc ca eram oarecum in dubii daca sa vin sau nu...nu de alta, dar eu pe 25 incep un alt sir de examene...cum cred ca le voi pica cu brio, si-oricum ceva special de invatat nu am, nu prea mai vad motive pentru care as lipsi de la aceasta a treia intalnire...asa ca aveti toate sansele sa ma vedeti pe-acolo...(desi sunt destul de mica... :D )
|
multumesc, multumesc!
vreau in primul rind sa-i multumesc lui d-zeu (stie el pt ce :wink: ), familiei, prietenilor, colegilor, tuturor celor care au scris despre (pro sau contra) a.l.s. pe acest forum... it was a real privilege, and a memory i'll always cherish deep in my heart. of stone. thnx, emanuel: daca sint loco, vin sigur. si singur: bodyguarzii mei sint in vacanta :) si - surprize-surprize! - promit striptease :o :P :oops: |
Re: Intinlirea...
Fata de tine, eu vorbesc in cunostinta de cauza, pentru ca am vazut deja filmul la Mall si am ales acest loc impreuna cu distribuitorul pentru intalnirea forumistilor (3), pentru a va bucura si voi de acest film cum merita... in cele mai bune conditii! Daca tu esti de o alta parere, treaba ta! A... ce sa mai vorbim cu cineva care are la interese lenea... probabil ca ai spus aceste lucruri pentru ca ti-e prea lene sa vii la Mall sa vezi un film cu adevarat exceptional! Si bine faci, stai tu acasa si vezi-l pe divx si te rog nu mai insulta lumea de pe forum, pentru ca doar cu 9 mesaje nu ti-ai castigat acest drept! Si nu sunt nici Gore Verbinski, nici Jerry Bruckheimer (as vrea eu!) sunt doar Emanuel Lazarescu, un impatimit cinefil care vrea sa se intalneasca si cu alti colegi de discutii si sa se simta bine impreuna si sa schimbe impresii despre aceasta lume minunata a filmului care ne leaga pe toti pe acest site! |
Int.ForumCinemag
Hai, draga,...ce te sperii asa?! Si zici ca e o capodopera?
Pai sa nu-l ratam! A propos: nu bag dvxuri ca nu se compara cu sala de cinema. si b) mic, cu insultele alea: poate nu ai sesizat cum ploua cu muci, mui, cacat si alte alea in forum. Si culmea...toti se simt bine impreuna! Si 3. de la cite mesaje ai dreptu'? 4. Nu te speria, nu-ti contesta nimeni calitatile, dar nu-ti da si tu la iveala defectele |
Re: Int.ForumCinemag
Apropo, poate nu ai observat ca, mai nou, se scrie "apropo". Da' banuiesc ca tu esti inca unul din gramaticienii aia care scriu "vis-a-vis" in loc de "vizavi". Si ploua cu toate chestiile alea prin forum datorita unui blestem vechi de sute de ani care zicea: "Ce-ti doresc eu tie-n lumea ta roz, femela Blestem: sa ploua cu sloboz si sa n-ai umbrela" |
Re: Int.ForumCinemag
Originally Posted by Ambra Blu:
Eu shtiam ca se scrie cum se spune. Adica apropou. Deci, apropou, fai, haladito, au inflorit vishinii sau iarashi ai aruncat tampoanele pa geam? -------------------------- "Nu va bucurati, nu ninge, scuipa deasupra noastra plictisitzii din paradis." |
ALERTA GENERALA!
Vizionarea filmului Piratii din Caraibe se muta pe 16 AUGUST 2003! DECI ASTEPTAM TOTI FORUMISTII CU O SAPTAMANA INAINTE, TOT LA MALL, LA ORA 10,30. |
Si mai bine! Cu cat mai devreme cu atat mai bine!
|
Originally Posted by emanuel:
Cu o saptamina inainte de 16 august? Ne luam si merinde cu noi? :P |
All times are GMT +2. The time now is 13:23. |