Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Filmele cu cel mai IMPREVIZIBIL sfarsit (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81859)

danlemeni 11 Aug 2008 18:26

Butterfly effect

acesta este un film pe care il recomand cu mare caldura cautatorilor de perceptii extrasenzoriale...benisio del torro ...este magistral..respect pentru film
Cu drag
Dan

hoticeandu 25 Dec 2008 23:46

Re: Butterfly effect

Originally Posted by danlemeni:

acesta este un film pe care il recomand cu mare caldura cautatorilor de perceptii extrasenzoriale...benisio del torro ...este magistral..respect pentru film
Cu drag
Dan

benicio del toro parca era actor, nu un nume de film.. :?

Ammelie 18 May 2010 14:35

The Usual Suspects, OMG! :)

danonino 18 May 2010 20:32

The usual suspects a avut un sfarsit fenomenal.

Un sfarsit imprevizibil au avut si filmele: Identity, Fight Club, The other man, Reservoir Dogs, Piratii din Caraibe 2.

Chambord 19 May 2010 10:03

"Moartea domnului Lazarescu" are cel mai imprevizibil sfarsit ever. :))

hellsteed 19 May 2010 12:03

Sixth sense... si ala...

SoX 19 May 2010 12:16

3:10 to Yuma, cu un final enervant de imprevizibil.

anaemona 20 May 2010 00:04

Originally Posted by ricutza:

un film cu un final extrem de imprevizibil a fost pentru mine, Talented Mr Ripley...chiar nu ma asteptam sa-l omoare pe Peter...dupa ce s-a terminat filmul am stat circa 30 de minute sa-mi revin din soc si sa inteleg de ce s-a terminat asa...pana la urma am descoperit ca totul avea o logica...

Mai interesanta mi s-a parut varianta franceza a filmului, Plain soleil, din 1960, cu Alain Delon. Nu am idee care a fost mai fidel cartii, pentru ca nu am citit cartea, dar sfirsitl filmului frantuzesc e pur si simplu neasteptat, oricit ar fi de crud. Desi varianta americana a filmului este mai vivace, ca sa spun asa, filmul frantuzesc fiind mult mai molcom in actiune, finalul frantuzesc este deasupra.

razi3l 20 May 2010 22:21

Nu stiu daca v-a placut The Mist, dar finalul e cel mai SICK de imprevizibil. Nu am mai vazut pana acum.

Wonka 20 May 2010 22:48

The Number 23 , un sfarsit de nota 10.

Andrey9211 20 May 2010 23:50

dap uitati-va la The Mist are un final incredibil de imprevizibil!

anaemona 21 May 2010 01:19

La The mist se poate spune ca "urma scapa turma" adica daca n-avea finalul absolut fenomenal ar fi fost un film de care nu s-ar mai fi povestit nimic. Finalul ala socant nu m-a lasat sa dorm linistita citeva nopti :)

SoX 21 May 2010 02:30

Originally Posted by Andrey9211:

dap uitati-va la The Mist are un final incredibil de imprevizibil!

Intradevar, e imprevizibil dar prea fortat. Nu cred ca unui om intreg la minte ii trebuie numai 2-3 minute sa se hotareasca sa se sinucida nu inainte de a mai lua inca 4 vieti dintre care si a fiului sau. Mai credibila mi se pare tentativa de sinucidere din The Road cand protagonistul principal aflat tot intr-o situatie extrema nu-i ajungea tot timpul din film pentru a se gandi sa-si curme viata impreuna cu fiul sau. Si in final tot nu o va face.

razi3l 21 May 2010 12:39

Asa e, Anemona, filmul nu e vreo capodopera...dar finalul e cel mai sick.
Sox, eu m-am pus in pielea personajului si ma gandeam...dupa ce a fost martor la toate si a mers cat a putut si tot nu trecea de ceata, pe langa toate astea la sfarsit era si monstrul ala GIGANTIC... sincer m-as fi gandit ca numai avem loc in lumea asta :)) deci monstrul ala era demoralizator suprem.... decat sa fi ajuns toti intr-un cocon si sa le fie lichefiate organele apoi supte printr-o trompa gigantica ....no thanks pas :P

ionutdobre 21 May 2010 12:55

Politist adjectiv :))

vave 22 May 2010 17:36

Up in the air

Chiar credeam că va fi cu sfârşit siropos. :))

Psychoprincess 23 May 2010 11:43

dop.......cred ca singurul film cu sfarsit imprevizibil , pe care l-am vazut a fost Baiatul in pijama vargata........mai mult nu imi amintesc............hihihihihihihih

keisha_sn2 30 May 2010 22:46

From hell:Jack the Ripper.
Chiar nu inteleg de ce a trebuit sa moara Inspectorul Frederick(Johnny Depp)In sfarsit,dupa ce rezolva misterul,ia o supradoza cu opium si moare.Ok,recunosc imi plac happy-end-urile,dar nu sunt chiar fanatica...cand nu se poate nu se poate!Dar aici,totul era perfect si mai erau cateva minute si zic :"Ce film bun cu un final bun"si dupa aia vad surpriza...Chiar nu ma asteptam .Oricum,un film reusit :X Imi place

Lelouche 31 May 2010 08:22

Am vazut de curind Tetro al lui Coppola. Asta mi se pare o poveste cu final neasteptat.
Parerea mea.

abureala 31 May 2010 10:13

keisha, topicul presupune sa mentionezi un film la care consideri ca finalul este imprevizibil, nu neaparat sa`l si povestesti.
Altfel, cei care nu l`au vazut nu`l vor mai considera .. imprevizibil ;)

All times are GMT +2. The time now is 20:06.