![]() |
Butterfly effect
acesta este un film pe care il recomand cu mare caldura cautatorilor de perceptii extrasenzoriale...benisio del torro ...este magistral..respect pentru film
Cu drag Dan |
Re: Butterfly effect
Originally Posted by danlemeni:
benicio del toro parca era actor, nu un nume de film.. :? |
The Usual Suspects, OMG! :)
|
The usual suspects a avut un sfarsit fenomenal.
Un sfarsit imprevizibil au avut si filmele: Identity, Fight Club, The other man, Reservoir Dogs, Piratii din Caraibe 2. |
"Moartea domnului Lazarescu" are cel mai imprevizibil sfarsit ever. :))
|
Sixth sense... si ala...
|
3:10 to Yuma, cu un final enervant de imprevizibil.
|
Originally Posted by ricutza:
Mai interesanta mi s-a parut varianta franceza a filmului, Plain soleil, din 1960, cu Alain Delon. Nu am idee care a fost mai fidel cartii, pentru ca nu am citit cartea, dar sfirsitl filmului frantuzesc e pur si simplu neasteptat, oricit ar fi de crud. Desi varianta americana a filmului este mai vivace, ca sa spun asa, filmul frantuzesc fiind mult mai molcom in actiune, finalul frantuzesc este deasupra. |
Nu stiu daca v-a placut The Mist, dar finalul e cel mai SICK de imprevizibil. Nu am mai vazut pana acum.
|
The Number 23 , un sfarsit de nota 10.
|
dap uitati-va la The Mist are un final incredibil de imprevizibil!
|
La The mist se poate spune ca "urma scapa turma" adica daca n-avea finalul absolut fenomenal ar fi fost un film de care nu s-ar mai fi povestit nimic. Finalul ala socant nu m-a lasat sa dorm linistita citeva nopti :)
|
Originally Posted by Andrey9211:
Intradevar, e imprevizibil dar prea fortat. Nu cred ca unui om intreg la minte ii trebuie numai 2-3 minute sa se hotareasca sa se sinucida nu inainte de a mai lua inca 4 vieti dintre care si a fiului sau. Mai credibila mi se pare tentativa de sinucidere din The Road cand protagonistul principal aflat tot intr-o situatie extrema nu-i ajungea tot timpul din film pentru a se gandi sa-si curme viata impreuna cu fiul sau. Si in final tot nu o va face. |
Asa e, Anemona, filmul nu e vreo capodopera...dar finalul e cel mai sick.
Sox, eu m-am pus in pielea personajului si ma gandeam...dupa ce a fost martor la toate si a mers cat a putut si tot nu trecea de ceata, pe langa toate astea la sfarsit era si monstrul ala GIGANTIC... sincer m-as fi gandit ca numai avem loc in lumea asta :)) deci monstrul ala era demoralizator suprem.... decat sa fi ajuns toti intr-un cocon si sa le fie lichefiate organele apoi supte printr-o trompa gigantica ....no thanks pas :P |
Politist adjectiv :))
|
Up in the air
Chiar credeam că va fi cu sfârşit siropos. :)) |
dop.......cred ca singurul film cu sfarsit imprevizibil , pe care l-am vazut a fost Baiatul in pijama vargata........mai mult nu imi amintesc............hihihihihihihih
|
From hell:Jack the Ripper.
Chiar nu inteleg de ce a trebuit sa moara Inspectorul Frederick(Johnny Depp)In sfarsit,dupa ce rezolva misterul,ia o supradoza cu opium si moare.Ok,recunosc imi plac happy-end-urile,dar nu sunt chiar fanatica...cand nu se poate nu se poate!Dar aici,totul era perfect si mai erau cateva minute si zic :"Ce film bun cu un final bun"si dupa aia vad surpriza...Chiar nu ma asteptam .Oricum,un film reusit :X Imi place |
Am vazut de curind Tetro al lui Coppola. Asta mi se pare o poveste cu final neasteptat.
Parerea mea. |
keisha, topicul presupune sa mentionezi un film la care consideri ca finalul este imprevizibil, nu neaparat sa`l si povestesti.
Altfel, cei care nu l`au vazut nu`l vor mai considera .. imprevizibil ;) |
All times are GMT +2. The time now is 20:06. |