Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Angelina Jolie (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81665)

Leonard Pyron 22 Oct 2003 13:06

Acu e momentul baietzi. Cica e intr-o pasa de abstinenza de peste un an. Va datzi seama ca e ca o catzea in calduri?

blitz43 27 Oct 2003 15:34

Originally Posted by Leonard Pyron:

Acu e momentul baietzi. Cica e intr-o pasa de abstinenza de peste un an. Va datzi seama ca e ca o catzea in calduri?

Nu mai are timp si chestii d-astea gagica. E ambasador ONU, UNICEF, ETA, CIA, FBI,. :x ................. dreaq mai stie :wink: !

scooter 13 Nov 2003 17:54

Originally Posted by blitz43:

Originally Posted by Leonard Pyron:

Nu mai are timp si chestii d-astea gagica. E ambasador ONU, UNICEF, ETA, CIA, FBI,. :x ................. dreaq mai stie :wink: !

Angelina...este tipul de femeie care se culca cu orice tip daca i place...! Nu conteaza cine esti ! F.serios! In plus are 1 comportament iesit din comun ...adika : vorbeste cu tine cand mergi sa i ceri o poza sau 1 azutograf ca si cum te ar cunoaste de o viata intreaga !!
P.S: Chestia nasoala este ca daca o vezi fara machiaj...NU o recunosti! O schimba ENORM !!

Dan Gerose 14 Nov 2003 11:54

Cam acri !

Scooter, sunt cam acri strugurii ! :lol: De cite ori i-ai cerut autograf Angelinei, de ne povestesti aceste detalii ? Sau sunt cam acri strugurii ? :-?

scooter 02 Jan 2004 22:16

Re: Cam acri !

Originally Posted by Dan Gerose:

Scooter, sunt cam acri strugurii ! :lol: De cite ori i-ai cerut autograf Angelinei, de ne povestesti aceste detalii ? Sau sunt cam acri strugurii ? :-?

cand eu aveam autograf de la ea, tu erai copil mah...! Si cand vorbeam cu ea...si mai copil! dar ce rost are sa ti spun eu tie atatea detalii?!

Demona 08 Jan 2004 08:32

Re: I love

Originally Posted by Dan Gerose:

I love this girl :o (*) (*) (*) (*) (*)

Oiioo! Tell us news not history! ;)

Dan Gerose 08 Jan 2004 09:47

True

But is history, baby ! :evil:

X5 23 Jan 2004 00:09

Re: Cam acri !

Originally Posted by scooter:

cand eu aveam autograf de la ea, tu erai copil mah...! Si cand vorbeam cu ea...si mai copil! dar ce rost are sa ti spun eu tie atatea detalii?!

Ce glumetz esti :lol:

IceyU 26 Feb 2004 23:59

She is one tough bitch , Ce tre sa fiu ca sa pot zice : Ma bitch 8)

Demona 11 Mar 2004 21:42

mah, ar fi interesant de vazut noul klip al kelor de la KORN
Did my time se keama si fake parte din OST-ul filmului Angiogiolinei, Tomb Mutilator 2 ala. De urmarit ke giumbuslukuri si ghidusii se intâmpla pe akolo, in doar 4 minute.
hai ka nu mai skap de kktul asta de kkk :D

Ah..deja e old story videoclipul. Dar e fain! :) Oricum ii sta mai bine in alb decat in negru. Sau o fii din cauza machiajului! :) Anyway..SHE FREAKIN` ROCKS!!!!!!!!!!!! HAIL 4 JOLIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

blitz43 12 Mar 2004 10:42

Originally Posted by Demona:

mah, ar fi interesant de vazut noul klip al kelor de la KORN
Did my time se keama si fake parte din OST-ul filmului Angiogiolinei, Tomb Mutilator 2 ala. De urmarit ke giumbuslukuri si ghidusii se intâmpla pe akolo, in doar 4 minute.
hai ka nu mai skap de kktul asta de kkk :D

Ah..deja e old story videoclipul. Dar e fain! :) Oricum ii sta mai bine in alb decat in negru. Sau o fii din cauza machiajului! :) Anyway..SHE FREAKIN` ROCKS!!!!!!!!!!!! HAIL 4 JOLIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Normal ca e vechi clipul...
Io postasem mesaju' anu' trecut in august......

Demona 14 Mar 2004 12:54

Originally Posted by scooter:

Angelina...este tipul de femeie care se culca cu orice tip daca i place...! Nu conteaza cine esti ! F.serios! In plus are 1 comportament iesit din comun ...adika : vorbeste cu tine cand mergi sa i ceri o poza sau 1 azutograf ca si cum te ar cunoaste de o viata intreaga !!
P.S: Chestia nasoala este ca daca o vezi fara machiaj...NU o recunosti! O schimba ENORM !!

scooter, shi te-ar deranjeaza ca un star ca ea nu are fitze de vedeta? Shi pe care actritza machiajul nu o schimba? Pe ce om machiajul nu il schimba? Daca tu te faci cu creion dermatograf la ochi o sa aratzi gay(asta in caz ca nu aratzi deja - no offence, nu shtiu cum aratzi). Oricum nu o sa aratzi ca Johnny Depp in "Piratzii Caraibelor". And one more thing...Jolie arata bine cu sau fara machiaj...

Demona 14 Mar 2004 13:19

Ce trece timpu`...:lol:

blitz43 15 Mar 2004 10:33

Originally Posted by Demona:

Ce trece timpu`...:lol:

si ce frumosi eram, dar mai ales eu!
si ce imbatrânim, dar mai ales tu!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Demona 15 Mar 2004 14:34

si ce frumosi eram, dar mai ales eu!
si ce imbatrânim, dar mai ales tu!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...True...true... ;)

Garu 22 Apr 2004 19:37

despre angelina jolie,ce sa spun?jos palaria!!!!!!

Sm�agol-Gollum 23 Apr 2004 22:20

Originally Posted by Garu:

despre angelina jolie,ce sa spun?jos palaria!!!!!!

da.....ai in mare parte dreptate

doina 29 Apr 2004 19:02

nu am urmarit-o insistent in filme,imi place cum arata,dar nu-mi place de ea deloc.
Pentru-ca e ea excentrica si joaca roluri "vulgare"(din ce am auzit")
Ce ziceti,e actrita buna??Am auzit ca da. ;)

Sm�agol-Gollum 29 Apr 2004 21:49

Originally Posted by doina:

joaca roluri "vulgare"(din ce am auzit")

hehehehe! ;)

BeNnY 29 Apr 2004 21:54

Originally Posted by doina:

nu am urmarit-o insistent in filme,imi place cum arata,dar nu-mi place de ea deloc.
Pentru-ca e ea excentrica si joaca roluri "vulgare"(din ce am auzit")
Ce ziceti,e actrita buna??Am auzit ca da. ;)

Joaca roluri vulgare?! De ce zici asta? Pentru 2 faze una in Original Sin si una in Gia? Hmmm... Mi se pare o actrita buna. Dar deloc excentrica

All times are GMT +2. The time now is 16:09.