![]() |
Acu e momentul baietzi. Cica e intr-o pasa de abstinenza de peste un an. Va datzi seama ca e ca o catzea in calduri?
|
Originally Posted by Leonard Pyron:
|
Originally Posted by blitz43:
Angelina...este tipul de femeie care se culca cu orice tip daca i place...! Nu conteaza cine esti ! F.serios! In plus are 1 comportament iesit din comun ...adika : vorbeste cu tine cand mergi sa i ceri o poza sau 1 azutograf ca si cum te ar cunoaste de o viata intreaga !! P.S: Chestia nasoala este ca daca o vezi fara machiaj...NU o recunosti! O schimba ENORM !! |
Cam acri !
Scooter, sunt cam acri strugurii ! :lol: De cite ori i-ai cerut autograf Angelinei, de ne povestesti aceste detalii ? Sau sunt cam acri strugurii ? :-?
|
Re: Cam acri !
Originally Posted by Dan Gerose:
cand eu aveam autograf de la ea, tu erai copil mah...! Si cand vorbeam cu ea...si mai copil! dar ce rost are sa ti spun eu tie atatea detalii?! |
Re: I love
Originally Posted by Dan Gerose:
Oiioo! Tell us news not history! ;) |
True
But is history, baby ! :evil:
|
Re: Cam acri !
Originally Posted by scooter:
|
She is one tough bitch , Ce tre sa fiu ca sa pot zice : Ma bitch 8)
|
Ah..deja e old story videoclipul. Dar e fain! :) Oricum ii sta mai bine in alb decat in negru. Sau o fii din cauza machiajului! :) Anyway..SHE FREAKIN` ROCKS!!!!!!!!!!!! HAIL 4 JOLIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Originally Posted by Demona:
Normal ca e vechi clipul... Io postasem mesaju' anu' trecut in august...... |
Originally Posted by scooter:
scooter, shi te-ar deranjeaza ca un star ca ea nu are fitze de vedeta? Shi pe care actritza machiajul nu o schimba? Pe ce om machiajul nu il schimba? Daca tu te faci cu creion dermatograf la ochi o sa aratzi gay(asta in caz ca nu aratzi deja - no offence, nu shtiu cum aratzi). Oricum nu o sa aratzi ca Johnny Depp in "Piratzii Caraibelor". And one more thing...Jolie arata bine cu sau fara machiaj... |
Ce trece timpu`...:lol: |
Originally Posted by Demona:
si ce frumosi eram, dar mai ales eu! si ce imbatrânim, dar mai ales tu! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
...True...true... ;) |
despre angelina jolie,ce sa spun?jos palaria!!!!!!
|
Originally Posted by Garu:
da.....ai in mare parte dreptate |
nu am urmarit-o insistent in filme,imi place cum arata,dar nu-mi place de ea deloc.
Pentru-ca e ea excentrica si joaca roluri "vulgare"(din ce am auzit") Ce ziceti,e actrita buna??Am auzit ca da. ;) |
Originally Posted by doina:
hehehehe! ;) |
Originally Posted by doina:
Joaca roluri vulgare?! De ce zici asta? Pentru 2 faze una in Original Sin si una in Gia? Hmmm... Mi se pare o actrita buna. Dar deloc excentrica |
All times are GMT +2. The time now is 16:09. |