Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt fericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657)

Cristina_ 09 Jun 2011 22:57

Sunt fericita ca azi am ajutat un om al strazii.I-am dat 10 lei. Sper sa nu ii foloseasca pe bautura sau alte prostii.:))

AndreiStefan 09 Jun 2011 23:17

Originally Posted by Cristina_:

Sunt fericita ca azi am ajutat un om al strazii.I-am dat 10 lei. Sper sa nu ii foloseasca pe bautura sau alte prostii.:))

eu sper sa-i bage la pariuri, sa castige cat mai mult, ca sa aiba de unde sa bea si sa faca "alte prostii" :D Macar pentru o perioada, mai scapam de "o mana intinsa"

Doar babutelor de pe Bd.Eminescu le mai dau cand e coada la semafor...daca si ele isi iau bautura si tigari...:))...iubesc tara asta:-bd

Cristina_ 09 Jun 2011 23:25

Originally Posted by AndreiStefan:

eu sper sa-i bage la pariuri, sa castige cat mai mult, ca sa aiba de unde sa bea si sa faca "alte prostii" :D Macar pentru o perioada, mai scapam de "o mana intinsa"

Doar babutelor de pe Bd.Eminescu le mai dau cand e coada la semafor...daca si ele isi iau bautura si tigari...:))...iubesc tara asta:-bd

:))

redmen 10 Jun 2011 00:42

Sfatul meu e sa nu mai faci chestia asta niciodata.De cele mai multe ori boschetarii astia au mai multi bani decat tine in buzunar.Mai bine fi fericita ca ajuti o batranica sa treaca strada ... sau ii cari plasa cu mancare pana la scara ... chestii d`astea.Nu e nici un motiv de fericire ca dai 10 lei ca sa tii boschetarii in strada.

danonino 10 Jun 2011 08:40

"Pestele" lui se va bucura.

Socal 10 Jun 2011 09:21

Sunt fericit ca plec in Barca ! \:d/

Sorin87 10 Jun 2011 09:34

ma iei si pe mine cu barca sa fiu si eu fericit?:D

Socal 10 Jun 2011 09:35

200 $ beletu pt transport

Cristina_ 10 Jun 2011 15:18

Originally Posted by Socal:

200 $ beletu pt transport

Daca iti faci rezervare cu 3 luni de zile inainte platesti doar 60 euro(cu avionul), cel putin asa este pentru Franta.Iti dai seama cu diferenta de 140 euro cate poti face, mancare,cazare etc.

Sorin87 11 Jun 2011 14:09

scump domle' scump...dincolo era mai ieftin :))

Cristina_ 12 Jun 2011 00:10

Sunt fericita ca m-am inscris la cursuri SMURD.Ma vor ajuta atat la CV plus la modulul de ATI de anul viitor.

bremen1980 13 Jun 2011 10:53

Sunt fericita ca m-am inscris la cursuri SMURD.Ma vor ajuta atat la CV plus la modulul de ATI de anul viitor.

In loc sa-l intrebi pe pacientul accidentat :''Cite degete vezi ?? sau ''Cum te cheama ??" o sa-i bagi intrebari de felul asta :''Cine a regizat Taxi Driver ??'' sau '' Ce film al fratilor Coen a luat Oscarul ???.Daca nu stie ,e dereglat la tartacuta si trebuie internat .:))

Sorin87 13 Jun 2011 14:34

am iesit cu cainele la plimbare si a fost foarte bine ;)

Chambord 13 Jun 2011 16:22

#:-S
Ce emotii ne-ai dat ! Stateam ca pe ghimpi. Bine c-a iesit bine pana la urma.

anaemona 13 Jun 2011 17:58

Chamb, m-ai binedispus =))

danonino 15 Jun 2011 09:58

Mi-am depasit conditia fizica pe care o aveam cu cativa ani mai inainte.

Sorin87 16 Jun 2011 09:12

trebuie sa ma apuc si eu de conditie fizica;)

iiii 16 Jun 2011 09:30

sunt fericit ca am fost aseara in mojo si am cantat si m-am distrat

MariaMona 16 Jun 2011 20:08

Sunt fericita ca s-a terminat anul scolar, spectacolul de balet , serbarile etcetera etcetera.... A venit vacanta!! (cel putin pentru fete)

iiii 17 Jun 2011 09:31

Originally Posted by MariaMona:

Sunt fericita ca s-a terminat anul scolar, spectacolul de balet , serbarile etcetera etcetera.... A venit vacanta!! (cel putin pentru fete)

Maria.... asta inseamna party party!!!! clubbing!!!! uuuuuu

All times are GMT +2. The time now is 09:27.