![]() |
Sunt fericita ca azi am ajutat un om al strazii.I-am dat 10 lei. Sper sa nu ii foloseasca pe bautura sau alte prostii.:))
|
Originally Posted by Cristina_:
eu sper sa-i bage la pariuri, sa castige cat mai mult, ca sa aiba de unde sa bea si sa faca "alte prostii" :D Macar pentru o perioada, mai scapam de "o mana intinsa" Doar babutelor de pe Bd.Eminescu le mai dau cand e coada la semafor...daca si ele isi iau bautura si tigari...:))...iubesc tara asta:-bd |
Originally Posted by AndreiStefan:
:)) |
Sfatul meu e sa nu mai faci chestia asta niciodata.De cele mai multe ori boschetarii astia au mai multi bani decat tine in buzunar.Mai bine fi fericita ca ajuti o batranica sa treaca strada ... sau ii cari plasa cu mancare pana la scara ... chestii d`astea.Nu e nici un motiv de fericire ca dai 10 lei ca sa tii boschetarii in strada. |
"Pestele" lui se va bucura. |
Sunt fericit ca plec in Barca ! \:d/
|
ma iei si pe mine cu barca sa fiu si eu fericit?:D
|
200 $ beletu pt transport
|
Originally Posted by Socal:
Daca iti faci rezervare cu 3 luni de zile inainte platesti doar 60 euro(cu avionul), cel putin asa este pentru Franta.Iti dai seama cu diferenta de 140 euro cate poti face, mancare,cazare etc. |
scump domle' scump...dincolo era mai ieftin :))
|
Sunt fericita ca m-am inscris la cursuri SMURD.Ma vor ajuta atat la CV plus la modulul de ATI de anul viitor.
|
In loc sa-l intrebi pe pacientul accidentat :''Cite degete vezi ?? sau ''Cum te cheama ??" o sa-i bagi intrebari de felul asta :''Cine a regizat Taxi Driver ??'' sau '' Ce film al fratilor Coen a luat Oscarul ???.Daca nu stie ,e dereglat la tartacuta si trebuie internat .:)) |
am iesit cu cainele la plimbare si a fost foarte bine ;)
|
#:-S
Ce emotii ne-ai dat ! Stateam ca pe ghimpi. Bine c-a iesit bine pana la urma. |
Chamb, m-ai binedispus =))
|
Mi-am depasit conditia fizica pe care o aveam cu cativa ani mai inainte.
|
trebuie sa ma apuc si eu de conditie fizica;)
|
sunt fericit ca am fost aseara in mojo si am cantat si m-am distrat
|
Sunt fericita ca s-a terminat anul scolar, spectacolul de balet , serbarile etcetera etcetera.... A venit vacanta!! (cel putin pentru fete)
|
Originally Posted by MariaMona:
|
All times are GMT +2. The time now is 09:27. |