Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai recent vizionat film. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89119)

Kramer 29 Dec 2009 14:29

All The President's Men - eu l-am prins pana la cap, pana la 4:20. Mi-a placut mult. Un film excelent despre munca de jurnalist. Despre jocul actorilor si regie, nimic de comentat. Impecabile.

miercuri 29 Dec 2009 17:37

Originally Posted by redmen:

Cautand sa vad ce filme a mai facut regizorul am vazut ca e doar al doilea film din cariera,primul fiind un scurt din 2004 pentru care a luat si Oscar.

Pai regizorul are de fapt ca meserie de baza dramaturgia, cu multe premii la activ. Regizoreala e o pasiune mai recenta, sper sa nu se opreasca aici.

cremaxx 29 Dec 2009 23:49

AVATAR. Asta e ultimul film care l-am vazut .Sper sa ia toate premiile.Si sper sa aiba cele doua continuari de care se aude.Sper sa nu faca la fel ca Matrix.

miercuri 30 Dec 2009 00:16

Am vazut Loss of a Teardrop Diamond, si a anume filmul facut dupa un scenariu pierdut al lui Tennessee Williams si regasit printr-o arhiva de curand. Nu pare sa fie un scenariu chiar glorios, dar din pacate filmul a ajuns pe mana unui studio care n-a fost in stare sa-l toarne intr-o forma cat de cat decenta. Totul pare facut cu minim de efort, o regizorita neexperimentata ca sa nu zic lenesa si actori care orice ar face parca sunt antiritm. Sunt scenarii mult mai proaste produse in fiecare an cu mult mai multa grija si mai multi bani. Nu stiu de ce s-au gasit sa-si bage picioarele tocmai in asta, ca si cum dai in fiecare an peste ceva semnat Tennessee Williams.

tero 30 Dec 2009 13:55

cel mai frumos film din 2009 a fost cu siguranta avatar .;)

Chambord 30 Dec 2009 14:01

that's good 2 know

Rapture 30 Dec 2009 23:00

Law Abiding Citizen - La inceput a fost promitator chiar daca personajul principal a fost inspirat din mai multe personaje cunoscute. Finalul, insa, a fost regretabil . Oscilez intre 6 si 7.

Gospin 31 Dec 2009 09:17

Seraphim Falls, vazut aseara pe Pro tv.
Sincer, in primele 10 minute nu mi-am dat seama ca ala e Pierce Brosnan, l-au imbatranit mult pt. rolu' asta. Filmu' incepe promitator, dar totul se ruineaza cu faza a la "Rambo" cand se opereaza singur!
Totusi am urmarit pana la final, pot spune ca Liam Neeson da un + filmului prin felul cum abordeaza: necrutator, hotarat sa omoare pe oricine ii sta in cale pt. a-si razbuna familia. M-a lasat buimac faza cu "Doamna" aceea cu trasura!
Un film de vazut, oricum.

Rapture 31 Dec 2009 11:15

Ah, ieri am avut in minte toata ziua sa ma uit la filmul ala da' pan' la urma am uitat. :|

Dragomara 01 Jan 2010 10:01

Julie & Julia (2009) cu o Meryl Streep nu în cea mai bună formă, mă rog, probabil că asta o fi fost adevărata Julia Child. Filmul ăsta mi-a deschis un aşa apetit! :"> Vreau peşte şi.... brânzică; nu se prea gătea / mânca sănătos în filmul ăsta!! :P

keepwalking 01 Jan 2010 22:30

"Ultima Parada 174" (tradus "Capat de linie")- pe Cinemax, ieri sau alaltaieri.
film brazilian, din 2008, absolut formidabil!
http://www.imdb.com/title/tt1280567/

Dragomara 01 Jan 2010 22:55

l-am văzut şi eu. cred că azi-noapte.

Vdcnsrg 02 Jan 2010 11:41

Law Abiding Citizen - prea exagerat in unele momente, iar sfarsitul este cam tipic.

Dragomara 02 Jan 2010 11:41

după ce-am văzut, acum vreo două săptămâni filmul lui Vadim Perelman, Casa de nisip şi ceaţă, peliculă care m-a impresionat enorm, mi-am propus să văd şi restul filmelor regizate de ucrainianul emigrat în Canada. nu am avut prea mult de căutat, deoarece pe imdb figurează doar două filme, al treilea Poltergeist, fiind în "pre-production". deci, azi, am văzut The Life Before Her Eyes (2007), categoric unul dintre preferatele mele. nu vreau să dezleg nicidecum misterul :P, şi-am să spun doar atât: un film despre adolescenţă, prietenie, alegeri greşite care ne urmăresc toată viaţă, un film plin de speranţă şi poezie, cu o imagine şi o coloană sonoră absolut fantastice, un film cu un final neaşteptat; încă unul din motivele pentru care m-am reîndrăgostit de Uma Thurman.

Dragomara 02 Jan 2010 23:16

Mr. Jones (1993)

Dragomara 03 Jan 2010 10:41

Idi i smotri (1985)

killu16 03 Jan 2010 13:38

salut! imi poate spune si mie cineva cum rezerv bilete la film pe situl acesta? multumesc!

Dragomara 03 Jan 2010 14:19

revăzut azi, un film musai de... văzut Sonbahar (2008)
un film despre o Turcie un pic cunoscută, despre oameni cu idealuri deloc diferite de ale noastre, un film pe inima mea. :">

Windom 03 Jan 2010 15:14

Baron Prásil (1961)

Aventurile Baronului Munchausen, zugravite cu multa imaginatie si talent, intr-un film care depaseste in inventivitate LOTR. Dovada faptului ca nu sint necesare milioane de dolari pentru a realiza un fantasy cu cap. Nu tu efecte speciale, nu tu sentimentalism ieftin, in schimb o doza consistenta de umor de calitate si o imaginatie debordanta, fac din acest film o experienta deosebit de placuta. Recomandat cu caldura, daca reusiti sa puneti mina pe el...

moltisanti88 04 Jan 2010 15:59

Ultimele filme vazute:

Run Lola Run
City Lights
Blowup
Dead Poets Society
Joint Security Area

All times are GMT +2. The time now is 13:30.