Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Vreau sa fiu actrita (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85519)

Pitbull 14 Sep 2008 17:25

Originally Posted by irene marlyne monroe:

fara canotati negative nu prea ai bafta

Absolut corect. :happy: :love:

irene marlyne monroe 22 Sep 2008 18:56

salutare,
uitati/va daca vreti sa ma vedeti in seara asta la 20,30 la antena1 la test de fidelitate.sunt tipa cea cea din pat care isi inseala sotul.

andreimariusandrei 22 Sep 2008 19:18

SAL

SALUT SUNT ANDREI sunt nou

Neuptolem 22 Sep 2008 19:21

Esti nouuu???? :shock:
Ia te uita! E NOU! 8)

EgOisM 22 Sep 2008 19:28

andrei,tu esti gigolo din test de fidelitate din seara asta :oops: ????

Neuptolem 22 Sep 2008 19:43

IMM tu cand esti? Ca incepu emisiunea fara tine! :( :lol: :huh:
__________________________________________________ _________
(Tineti pe Antena1, IMM in cateva minute). 8) 8) 8)

EgOisM 22 Sep 2008 19:44

@Neuptolem
sunt 2 cazuri i think...ea joaca in al doilea "caz"...oricum deja mi s-a facut de :sick:

Neuptolem 22 Sep 2008 19:49

Banuiam.
E tipa goala din pat, aflata sub acel tip...simt ca ma apuca ameteala, o credeam pura.

EgOisM 22 Sep 2008 19:51

pura si destul de buna :shock: asa-i????
chiar vreau sa ii vad prestatia si sa fac abstractie de faptul ca este sumar imbracata. :w00t: :w00t: sa vedem ce iese...iesi....!!!!!

Neuptolem 22 Sep 2008 19:52

Off-topic: EgOisM, tu esti pura?

EgOisM 22 Sep 2008 20:01

depinde din ce punct o privesti...in mod clar nu m-as injosi pentru bani :) asta mi-a fost educatia!dar cum spunea si IMM nu vreau sa o critic,asta este o arta si nu conteaza cum o vad ceilalti din moment ce banii sunt bineveniti,repet eu nu as face asta niciodata!daca la asta te refereai....am auzit recent ca IMM a scris ceva pentru copiii de gradinita sau cam asa ceva o admir si din latura asta chiar o consider pura!

Neuptolem 22 Sep 2008 20:15

Off-topic:

Originally Posted by EgOisM:

repet eu nu as face asta niciodata!

Pana aici te incadrezi in pretentiile mele.

daca la asta te refereai....

Nu ma refeream numai la asta... :oops:

---

Okay, daca...daca-DAACA, ai PM-ul meu unde se pot trimite adrese de e-mail dar te avertizez ca iti voi raspunde prea tarziu, de obicei scriu la fete pe Internet rar, o data pe luna ar fi cel putin ne-stresant. SI DACA-DACA-DACA, ma gasesti pe 25 decembrie in fata cinematografului Scala din Bucuresti la ora 19:00. Sunt blond-saten si am o geaca marfa ca a lui Christian Bale din Terminator: Salvation.
DACA NU, NU! Asta e, nu prea ma pricep la cuceriri si nu-s prea curtenitor, sunt un produs bun invelit intr-un ambalaj exceptional dar fara marketing si uneori cu o publicitate negativa. Deci sunt un produs bun, asta trebuie sa retii. Asta e.

Numai bine!

---

ON-TOPIC:

am auzit recent ca IMM a scris ceva pentru copiii de gradinita sau cam asa ceva o admir si din latura asta chiar o consider pura!

In primul rand, e f bine ce a facut cu cartea pt copii. E extraordinar! Mai bine de atat, ce putea sa faca? R: Test de Fidelitate! Iarasi BETON!
N-ar strica sa faca niste cursuri de actorie in schimb..nush de ce nu le face odata sa terminam cu acest serial care vrea sa bata pe Tanar si Nelinistit si s-o vedem ODATA ACTRITZA!
Dar o inteleg, nici eu nu fac cursuri de scenaristica ori regie.
Momentan.
(...)

EgOisM 22 Sep 2008 20:21

nu am intrat aici sa agat,eventual sa schimb pareri despre filme,sa comunic cu diversi oameni,nu imi place sa fiu luata peste picior,recunosc ca la varsta mea frageda,17,nu prea am intalnit pe aici...whateva'..nu consider asta ca fiind un site de matrimoniale :)

Neuptolem 22 Sep 2008 20:41

Pai tu nu ai intrat sa agatzi, eu te agatzam si oricum, nici eu nu am intrat sa agatz.
Eu m-am saturat sa schimb PARERI despre filme.
Sa COMUNIC cu oameni diversi NU m-am saturat.
Nu te luam peste picior.
Alea d p matrimoniale nu cunosc notiunea de: film.

recunosc ca la varsta mea frageda,17

A'...
__________________________________________________ _______
Hai ca IMM e mortala! Asa actritza nu am mai vazut in emisiunea asta! :lol:

EgOisM 22 Sep 2008 21:04

@imm
chiar mi-a placut :lol:
bravo!mi-ar place sa te vad intr-un film cu teenagers pusi pe fapte mari!mi-a placut replica aluia:ie nebuna de sex,o ciorba nu stie sa faca! :lol: :lol:
te puneau aia sa te urci pe pat si canapele sau era din proprie initiativa??

Neuptolem 22 Sep 2008 21:19

IMM mi-a lasat o impresie f buna ca persoana care stie sa se faca placuta, as risca chiar sa spun ca m-a impresionat: la modu': ca i s efacuse prea multa publicitate negativa pe acest forum incat la un moment dat incepeai s a"crezi" ca IMM e nebuna..
Ei, pur si simplu nu numai ca IMM e perfect sanatoasa, dar IMM are ceva al ei ce te atrage si pariez ca le face pe majoritatea femeilor care au criticat-o pe site.
Ca actritza mi s-a parut cam slabutza..nu slabutza pt ca nu ar avea talent, cat mai ales ca mi s-a parut si putin emotiva, iar scenariul acestui episod a fost de-a dreptul cretin: care a mai vazut femeie/fata sa cada atat de usor in bratze? :lol:
Mai are mult de lucrat dar cateva cursuri ar aduce-o pe un drum bun si nu vad imposibil ca ea sa joace in filme. Exista actori care sunt slabi dpdv teatral, dar sunt actori, sunt tot actori, au ceva al lor, se pliaza pe ANUMITE PERSONAJE, apropiate personalitatii lor, ori, in extremis, la polul celalalt personalitatii lor. Asa e si IMM. Aria ei de interpretare e redusa, doar daca are noroc sa fie descoperita de cineva cu un fler regizoralo-actoricesc ascutit.
In sfarsit! Am vazut-o la TV! Ce pagina e?...

irene marlyne monroe 22 Sep 2008 22:03

Originally Posted by Neuptolem:

Banuiam.
E tipa goala din pat, aflata sub acel tip...simt ca ma apuca ameteala, o credeam pura.

pai bine mai tu vrei sa scri scenarii si ai prejudecatii,un actor,scenarist nu are inhibiti
iar apoi ce are filmarea cu viata eu doar am jucat
faza e in viata reala am inceput sa nu prea a viata prea activa sexual.
asa ca nu se mai pune

Pelicula 22 Sep 2008 22:09

IMM, da-ne poze cu tine. Cu autograf. :w00t:

Neuptolem 22 Sep 2008 23:04

Originally Posted by irene marlyne monroe:

Originally Posted by Neuptolem:

Banuiam.

pai bine mai tu vrei sa scri scenarii si ai prejudecatii,un actor,scenarist nu are inhibiti
iar apoi ce are filmarea cu viata eu doar am jucat
faza e in viata reala am inceput sa nu prea a viata prea activa sexual.
asa ca nu se mai pune

Mai, IMM, mai, cum adica nu se mai pune??? :huh:
Nu prea activa sexual...auzi la ea expresie! :shock:
__________________________________________________ ________
Pai io ma crez scriinraitar (scenarist) si is plin de dezinhibitii nonconformisto-nonsalante..da' pa' foaie draga mea. Io cu aleasa-mea o sa fiu strict-Aushwitz, daca nu e cuminte, nu se intampla nimic, da' zboara cum a aterizat. Asa ca dupa emisiunea asta, iti creste tie ratingu' de actritza dar nu te mai ia nimeni, ca nu esti cuminte. Toti fug de actritze. Actritzele e pe post de amante. E bine, pan' la urma o amanta te excita mai rau decat sotia. Dar eu unul nu vreau sa am amante, femei multe da, dar cand ma insor, insurat raman. Cine m-o crede?...

Bine. Vorbiind serios. Eu ziceam tocmai invers: ca ai fost o actritza slaba si ca mi-ai facut impresie buna ca fatuca. Dar ai fost si emotiva asa ca nu-mi prea pot da bine seama cat d ebine ai jucat si mai ales care e valoarea ta.

Multa bafta, mult succes! ;)

Pelicula 22 Sep 2008 23:40

In ce film a jucat?

All times are GMT +2. The time now is 20:19.