Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Reprosuri pentru moderatori (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93612)

Gloria 23 Feb 2010 15:31

Inca ma gandesc la asta.

vave 23 Feb 2010 17:39

Sunt curioasă dacă amândoi vor fi banaţi acelaşi număr de zile sau ore.

Gloria 23 Feb 2010 18:23

Numarul de zile de banare tine cont de contributiile in general la forum, de cine a inceput atacurile, de cine le-a amplificat etc.

vave 23 Feb 2010 18:25

Bănuiam asta, de aceea eram curioasă de data asta cum s-a calculat. :)

SoX 23 Feb 2010 18:34

Bine ca e Pitbull bannat, in timp ce cremaxxx zburda ca un mielusel pe forum... Apropo, cremaxxx, se apropie Pastele! >:)

Gloria 23 Feb 2010 19:18

Cremaxx si-a luat pedeapsa.

SoX 23 Feb 2010 19:34

Originally Posted by Gloria:

Cremaxx si-a luat pedeapsa.

http://www.cinemagia.ro/forum/showth...84#post1495484

Si atunci de ce sub nick-name lui e inca "Guru" si nu "Banned"...? Pentru ca nu este bannat ;)

corinka 23 Feb 2010 21:57

@Gloria

@Gloria
Cand a avut loc bannarea pe ip? Unul dintre cei doi mi-a scris mp (in termeni amicali, nimic jignitor) de dimineata. I-am raspuns, dar ma intreb daca va primi mesajul. Sa nu "vorbesc" singura... Mi-a aparut pe ecran "mesaj trimis". De primit, insa, l-a primit?
Multumesc!
@SoX
Primise bann pe 3 zile in 14 februarie. Deci e posibil "sa isi fi ispasit deja pedeapsa".

manwithamoviecamera 23 Feb 2010 23:21

:P dupa ce ca sunt trei useri activi, ii bannatzi si p-aia. si cate un scandal mic aduce audientza.;)

Gloria 24 Feb 2010 12:05

Eu nu mai sunt de acord cu scandalurile pe forum. Le voi "taia" de la radacini.:-B

vave 24 Feb 2010 12:15

... şi cine e rădăcina? :-?

Gloria 24 Feb 2010 12:25

Originally Posted by corinka:

@Gloria
Cand a avut loc bannarea pe ip? Unul dintre cei doi mi-a scris mp (in termeni amicali, nimic jignitor) de dimineata. I-am raspuns, dar ma intreb daca va primi mesajul. Sa nu "vorbesc" singura... Mi-a aparut pe ecran "mesaj trimis". De primit, insa, l-a primit?
Multumesc!

Pana cand voi fi terminat aceste randuri, cei doi mai pot primi si trimite mesaje private. Si asta doar din scaparea mea. Banarea ca sa nu mai poata trimite mp trebuie facuta din administrarea generala a site-ului, nu doar a forumului. Acum am aflat de la programare. Rezolv.:D

Dragomara 24 Feb 2010 16:06

Vaaai, da'ce rea te-ai mai făcut, domnişoara Gloria! :( :(
Şi tocmai de ziua îndrăgostiţilor!... poate ar fi vrut să le scrie, şi lor, cineva, sau, să se felicite reciproc! ;) ... Ţţţţţ!!... pic de empatie!

---
Oricum, vroiam să ştii că am râs la faza cu tăiatul răului de la rădăcină; din punctul meu de vedere era mai-mai să se coacă şi fructele. :"> :|

Pitbull 24 Feb 2010 20:43

Back in business - prilej cu care multe nelämuriri si dileme s-au rezolvat.
V-am urmärit din coltul de fereasträ... Le multumesc celor care mi-au fost aläturi, dar mä si bucur cä nu s-a fäcut prea mare tapaj - nu era cazul. Mi-am asumat aceastä bannare, si sper cä de-acum vom avea un forum mai curat.

corinka 24 Feb 2010 21:19

Celalalt a ramas bannat...:-? Nu-i corect.:-&
Pana cand se va face dreptate... numai bine!:(

vave 24 Feb 2010 21:21

Originally Posted by Gloria:

Numarul de zile de banare tine cont de contributiile in general la forum, de cine a inceput atacurile, de cine le-a amplificat etc.

:P

raptor 24 Feb 2010 21:41

Esti penibil. Ce dracu ti-ai asumat? Responsabilitatea de a nu intra pe o pagina de net doua zile. e de ras, zau asa. mai ales tonul de erou mort si ratacit si intors din lupa.

danT 24 Feb 2010 22:56

Originally Posted by raptor:

Esti penibil. Ce dracu ti-ai asumat? Responsabilitatea de a nu intra pe o pagina de net doua zile. e de ras, zau asa. mai ales tonul de erou mort si ratacit si intors din lupa.

:)) Ce rau esti, man...:))

Originally Posted by corinka:

Celalalt a ramas bannat...:-? Nu-i corect.:-&
Pana cand se va face dreptate... numai bine!:(

Chiar asa, unde-i Leo Serban (si de ce - daca-au plecat "prieteni" - sa nu se intoarca "de mina")?
Au e banat permanent, definitiv & irevocabil (tradare, tradare, ca sa zic asa, da' s-o stim si noi!:D )?:-?

P.S.

Ne temem de tradare!...:-S :D

danT 25 Feb 2010 01:39

'Ai mai, Forumul arde, si tu ne iei cu wikipedia, cu maniheismul si alte chestii sexuale...:-O Asta e diversiune - ca sa nu zic iarasi... tradare!...:-q [-(

Pitbull 25 Feb 2010 06:24

Trädare sä fie, dac-o cer interesele forumului - da' s-o stim si noi!
Oricum, nu mä mir cä unii nu väd nici ironiile, nici autoironiile - chiar dacä se uitä cu lupa! (Ce-i drept, e nevoie de niticä doxä, si mai ales de eroism, ca sä intri în ea - si pe urmä, sä te mai si întorci de-acolo!)

All times are GMT +2. The time now is 14:40.