Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Vreau sa fiu actrita (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85519)

EgOisM 09 Sep 2008 23:57

Cu tot respectul,actrita de ce filme vrea????
Daca voia cu adevarat sa fie o actrita respectata nu "se lua in piept cu Luciu"...asta este..si-a compromis viitorul ca actrita prematur...sau NU??? :shock:

Pitbull 10 Sep 2008 01:25

NU.
O judeci printr-o prismä prea logicä, prea rationalä, prea normalä.
In materie de I.M.M., 1+1 nu fac niciodatä 2; nu märu-i cade-n cap lui Newton, ci Newton îi cade-n cap märului; iar printr-un punct exterior unei drepte nu se poate duce doar o paralelä la acea dreaptä - fiindcä nimeni n-o duce pe I.M.M., care e paralelä cu toate.
I.M.M. e o lume în sine, cu legile si regulile ei (pe care nimeni nu le întelege pe deplin, si ea cu atât mai putin.)
Asa cum, la facerea lumii noastre, Dumnezeu a spus: "E=mc2", la facerea luM.M.I., Creatorul a rânduit: "ok pupici merci".

mafalda 10 Sep 2008 10:40

Da' de ce vrea sa se faca actrita? Pun pariu ca nu stie! :P

EgOisM 10 Sep 2008 10:58

@Pitbull
Si ce vreti sa facem acum?Sa asteptam un film de al ei,si cand o sa apara,batman sa fie imbracat in roz cu floricele in cap cu parul blond???ca doar ea este un brand,I.M.M este doar UNA!!!Poate ca am eu niste pitici si ar trebui sa o cunosc mai bine.Nu vreau sa fiu ipocrita sa fac sarcasme asa ca imi spun parerea pe fata! :shock:

mafalda 10 Sep 2008 11:32

Actoria e o profesie care cere niste calitati native si o pregatire speciala!

Asa ca dragi producatori de film nu va mai cautati interpretii printre prezentatorii de emisiuni TV care habar nu au cu ce se mananca actoria!
Un actor poate fi prezentator TV, dar un prezentator TV ( fie el si vedeta TV) nu va fi niciodata un actor in adevaratul inteles al cuvantului!

@Pittbul

Ce-ar fi sa deschidem un topic despre producatorii romani de film? Exista vre-un topic pe forumul asta despre producatori?

Pitbull 10 Sep 2008 15:02

@Mafalda:
Foarte bunä idee, am väzut cä ai si aplicat-o.

@EgOiSm:
Da si nu...
Da, în teorie: brandul I.M.M. e brandul I.M.M.
Nu, ca exemplu: n-ar fi un Batman blond cu fundulite roz. (Ce anume ar fi, încä mai scormonesc.)

@I.M.M.:
Splendide eseurile tale de îmbunificare a lumii - dar trebuie neapärat sä postezi unul si apropo de decizia ta de a-l convinge pe Bush sä investeascä în aurolacii de la Universitate.

Pauline Kael 10 Sep 2008 18:11

Pitbull,faceti un film cu ea,dar filmati doar de la gura in jos si in nud clar obscur .

Pitbull 10 Sep 2008 18:34

Am fäcut - a jucat rolul Blondei în "Casa Creatorilor".

Pauline Kael 10 Sep 2008 19:00

Mai bine era "Aventuri in Casa Mortii" dar raposatul Feodor Mihailovici se contorsiona in pamant.

Gloria 11 Sep 2008 09:09

Dar, chiar asa, IMM iar absenteaza; Pitbull ia atitudine, de cateva zile IMM iar nu da niciun semn.

Pitbull 11 Sep 2008 15:17

Originally Posted by Gloria:

Pitbull ia atitudine.

Iau!

EgOisM 11 Sep 2008 20:21

eu cred ca a vazut ca este luata peste picior si ne ignora :(

Pitbull 11 Sep 2008 20:31

Nu tocmai.
Când e luatä peste picior, I.M.M. poate avea numai o reactie din trei:
- nu se prinde
- râde aläturi de luäuätorul peste picior
- riposteazä luând peste picior la rându-i.
Dar nu se supärä si nu se repliazä în ignorare.

EgOisM 11 Sep 2008 20:34

reactioneaza exact ca marilyn poate este chiar ea :shock: Pitbull dvs ati lucrat cu ea,joaca la fel de bine ca marilyn?

Pitbull 11 Sep 2008 20:36

Nu. Joacä bine doar cu douä conditii:
- sä-si joace propriul rol
- sä se lucreze cu ea la sânge, cu multä räbdare si abilitate manipulatorie.
Oricum, experienta a meritat.

irene marlyne monroe 13 Sep 2008 08:11

salutare,
eu intru mai rar caci trebuie de fiecare data cu o alta parola ca nu o mai stiu pe a mea si deci trebuie sa dau ca am auitat parola.
dar ma bucur ca ma vorbiti de bine si sunteti alaturi de mine.
nu prea am mai intrata ca am fost prea profund implicata in situatile mele si uneori chiar ma mai si suparam.dar va dau o veste daca vreti sa ma mai vedeti voi fi la test de fidelitate antena 1 nu stiu inca cand dar acum si luni terminam filmarile,ieri a fost confruntarea si a trebuit sa ii tin piept unuia..oricum e mai asa ,sexi ,scandalors etc dar aveam nevoie si de bani si primesc bni frumosi sper sa mai fie alte filmari sau activitati sau sa pot sa ma angajez.toate bune.
si sa imi revin din toate punctele de vedere sa imi fie cat mai bine.

Gloria 13 Sep 2008 22:35

si,de fapt, ce se intampla in emisiunea asta, test de fidelitate? adica in episodul asta in care apari tu?

irene marlyne monroe 14 Sep 2008 15:48

salut,
pai a fost o scena mai aiurea,sexi de inselare a sotului etc si bineinteles de surprindere a a mea cu ispita intr/o camera/scandal etc.
dar bineinteles ca mie mi/ar fi placut sa joc intr/un mod mai frumos mai poszitiv ,si diplomatic,fara bataie ,far scandal si scene vulgare,fierbinti etc,ceva mai deosebit si frumos.dar ce sa faci in lumea asta a noastra fara canotati negative nu prea ai bafta,adica banii ,reiting etc.dar sper ca daca ma vor mai chema la filmari sa am scene pozitive in sensul de a face ceva bun si util frumos si omenos nu animalic etc.deci sa ma reprezinte etc.
parerea mea este ca nu prea vreau sa ma dea la tv ca sunt intr/un mod aiurea,dar banuti sunt buni deci ce puteam face ,mie imi place sa joc,sa iau si banuti dar mi/ar place sa joc intr/un mod constructiv ,educativ,pozitiv etc .dar poate pe viitor va fi o astfel de sansa. :D

Pauline Kael 14 Sep 2008 15:52

Irene,mai arata-ne poze.

EgOisM 14 Sep 2008 16:34

@I.M.M
cam de ce suma este vorba,cu aproximatie???chiar a meritat??? :shock:

All times are GMT +2. The time now is 07:38.