![]() |
cu ce? :o
|
In our hearts Jolie RULZ FOREVER!!!!!!!!!
|
MURITI CU EA DE GAT! :evil: :lol:
|
Cum adica cu ce? TLD, aici nu se vor tine urmatoarele meciuri (alea in care no sa apara Ricci, desi avea 6 voturi)? Sau se va face un topic separat 4 The Sequel?
|
si eu cred ca r fi meritat sa castige Jolie dar asta e...trebuia sa aiba si concursul asta un final...ar fi fost dragut sa aiba finalul in perioada in care conducea Jolie, dar daca nu s-a putut...asta e...
|
Originally Posted by Demona:
That's RIGHT! Total de acord cu tine... Jolie FOREVER! Pentru noi, ea este ADEVARATA castigatoare! |
Corect. Jolie e in orice caz cea mai iubita si cea mai controversata, uitati-va la topicul care ii este dedicat a Star-uri, cate pagini are. N-am gasit un topic special pentru Belluci.
|
Dupa ce am vazut Tomb Raider la Hbo shi aseara Cradle Of Life ... am ajuns shi JE la parerea voastra ... trebuia sa cashtige ... JOLIE ... :cry:
|
Pai da! Jolie is a GOLDEN GODDESS!
|
Originally Posted by BeNnY:
Yes, she is a golden goddes with Golden huge breast that go: "Bouncey, Bouncey, Bouncey!". Imi place... :D |
Pun pariu ca TLD a sabotat voturile! ;) Did you?...Did you?
|
Eu sustin afirmatia aia...
|
Originally Posted by Demona:
|
MONICA a castigat pe buna dreptate ,.....adik looky here
http://www.panstudio.com/celebrityst...lebs&code=1653 http://www.atpictures.com/display.ph...mg=monica9.jpg ...shi eu cred ca meciul a fost corect...(Well done TLD) :wink: |
Cum de a castigat Belucci cand toti de aici plangem ca nu a castigat Jolie??
|
Mie mi se pare ca Jollie e mai HOT decat belluci si a jcaut si in filme cunoscute! Din toate punctele de vedere, Jollie should have won, desi eu am votat cu Liv... :D
|
Vroiam sa castige Jolie .... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
|
Ma lume buna! MODS, ADMINS! STICHIFICATI TOAPICA! CA VREAU SA INCEP ALTCEVA EP AICI... :P
|
Originally Posted by aditza2004:
:lol: ...True..true... |
Cum de n-a castigat Liv Tyler ramane un mister pentru mine... :wink:
|
All times are GMT +2. The time now is 22:24. |