Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

Cristina_ 22 Jun 2011 21:28

Originally Posted by dragonfly_drk:

cristina, draguta... cand o sa vrei sa mergi in Bahamas, la cine crezi ca o sa apelezi?=))

ah, and by the way, ziceai de colegele tale ca te enerveaza pentru ca sunt... (cum ziceai ca sunt?)... pai, cine se aseamana se aduna... nu?

Ce am zis de colegele mele? Cred ca aberezi. Nu iti doresc dar majoritatea persoanelor care termina geografia dupa 4 ani de facultate sunteti someri.

White1 22 Jun 2011 21:30

Originally Posted by indiferrent:

Originally Posted by White1:

Daca e ceva de 2 lei pe aici, acel ceva e mentalitatea ta.

mentalitatea?=)) ce cuminte esti ma white. chiar asa?

Adevarul e ca vroiam sa spun ceva mai urat dar cum eu sunt o persoana incredibil de rabdatoare, mirific de ingaduitore si extraordinar de intelegatoare am ales sa ma exprim cu eleganta desavarsita care ma caracterizeaza. Chiar daca nu sunt la medicina.

dragonfly_drk 22 Jun 2011 21:31

uhhh... that was mean.

Cristina, draga, da tu nu stii ca pe mine ma asteapta o bursa in Anglia dupa ce termin facultatea? ah, ups... n-am zis, asa-i?
hmmm... cred ca trebuia sa vii si tu la Geografie, nu de alta dar o sa castig mai mult ca tine...:))

P.S. daca fata abereaza, eu de ce sa nu aberez?B-)

Cristina_ 22 Jun 2011 21:34

dragonfly_drk&White1&indiferent 3 persoane frustrate.

dragonfly_drk 22 Jun 2011 21:35

ceva mai pueril de atat nici ca puteai sa spui...
dar imi place, continua:D

White1 22 Jun 2011 21:36

Protecstez, vroiam sa fiu primul pe lista.

dragonfly_drk 22 Jun 2011 21:37

white, be happy... tu esti la mijloc... daca indiferrent era fata, banuiesc ca ai fi fost foarte fericit...

indiferrent 22 Jun 2011 21:37

Originally Posted by Cristina_:

dragonfly_drk&White1&indiferent 3 persoane frustrate.

eu imi cer scuze pentru nesimtirea mea, poate am exagerat, dar stiu din experientele anterioare ca tu esti o fata inteligenta si educata care nu se supara.

indiferrent 22 Jun 2011 21:41

la ce universitate studiezi medicina?

Cristina_ 22 Jun 2011 21:44

Nu sunt suparata.Dar imi dau seama ca voi astia 3 dragonfly_drk&White1&indiferent sunteti niste gunoaie sociale daca stati la panda pe forum ca sa vedeti cine comenteaza ceva.Ca apoi sa comentati in nestiinta de cauza.N-are rost sa mai vb pe tema asta,v-as da prea mare atentie pe care nu o meritati.

White1 22 Jun 2011 21:46

"Atunci cand tu privesti strafundurile abisului si abisul priveste in strafundurile tale" :))

FreakDoll 22 Jun 2011 21:46

Lol!Facultatea pe care o urmeaza libelula nu este deloc de 2 lei.Nu vreau sa imi imaginez ce parere ai despre persoanele de la salubritate, Cristina_!

dragonfly_drk 22 Jun 2011 21:47

doll, stai sa vezi ce crede despre zidari...:))

FreakDoll 22 Jun 2011 21:53

Si galbejitii se speriara :(X_X X_X X_X

Ah, isi revenira :))

indiferrent 22 Jun 2011 21:58

Originally Posted by Cristina_:

Nu sunt suparata.Dar imi dau seama ca voi astia 3 dragonfly_drk&White1&indiferent sunteti niste gunoaie sociale daca stati la panda pe forum ca sa vedeti cine comenteaza ceva.Ca apoi sa comentati in nestiinta de cauza.N-are rost sa mai vb pe tema asta,v-as da prea mare atentie pe care nu o meritati.

nu e bine sa ne bagi in seama, noi suntem frustrati si mai glumim. e important ca oamenii seriosi, care citesc forumul, stiu cu adevarat cine esti si te apreciaza pentru efortul pe care il depui sa ajungi o persoana care salveaza vieti. eu te ador. daca nu ai mai scrie cred ca s-ar rupe ceva din forumul asta.

indiferrent 22 Jun 2011 22:00

dragonica si doll sunt invidioase. la nivelul tau ar trebui sa le intelegi, nu sa te superi.

White1 22 Jun 2011 22:01

Scursuri umane si reziduri ale societatii. Iar stati la panda pe forum? La Medicina cu voi, nu la intins mana la Geografie!!

FreakDoll 22 Jun 2011 22:02

Ma, ce faci???Credeam ca suntem in relatii bune.Pai chiar asa??Sa ne dam de gol? M'ai dezamagit, sa stii :(

dragonfly_drk 22 Jun 2011 22:04

ah, gata... m-am decis. Cristina a fost ca o mana calauzitoare care mi s-a pus in cap... ma las de porcaria asta de Geografie si la anu ma inscriu la Medicina...B-)

Cristina_, serios vorbind acum, ma poti ajuta cu cateva ore de meditatie?:">

klaudya_e 22 Jun 2011 22:06

Originally Posted by indiferrent:

eu tot sper ca ne minte cand incearca in fiecare postare sa ne spuna ca e la medicina si ca vrea sa ajunga medic in germania. chiar asa rau sa fi ajuns invatamantul in tara asta?

=D>

All times are GMT +2. The time now is 12:12.