![]() |
Originally Posted by dragonfly_drk:
Ce am zis de colegele mele? Cred ca aberezi. Nu iti doresc dar majoritatea persoanelor care termina geografia dupa 4 ani de facultate sunteti someri. |
Originally Posted by indiferrent:
|
uhhh... that was mean.
Cristina, draga, da tu nu stii ca pe mine ma asteapta o bursa in Anglia dupa ce termin facultatea? ah, ups... n-am zis, asa-i? hmmm... cred ca trebuia sa vii si tu la Geografie, nu de alta dar o sa castig mai mult ca tine...:)) P.S. daca fata abereaza, eu de ce sa nu aberez?B-) |
dragonfly_drk&White1&indiferent 3 persoane frustrate.
|
ceva mai pueril de atat nici ca puteai sa spui...
dar imi place, continua:D |
Protecstez, vroiam sa fiu primul pe lista.
|
white, be happy... tu esti la mijloc... daca indiferrent era fata, banuiesc ca ai fi fost foarte fericit...
|
Originally Posted by Cristina_:
|
la ce universitate studiezi medicina?
|
Nu sunt suparata.Dar imi dau seama ca voi astia 3 dragonfly_drk&White1&indiferent sunteti niste gunoaie sociale daca stati la panda pe forum ca sa vedeti cine comenteaza ceva.Ca apoi sa comentati in nestiinta de cauza.N-are rost sa mai vb pe tema asta,v-as da prea mare atentie pe care nu o meritati.
|
"Atunci cand tu privesti strafundurile abisului si abisul priveste in strafundurile tale" :))
|
Lol!Facultatea pe care o urmeaza libelula nu este deloc de 2 lei.Nu vreau sa imi imaginez ce parere ai despre persoanele de la salubritate, Cristina_!
|
doll, stai sa vezi ce crede despre zidari...:))
|
Si galbejitii se speriara :(X_X X_X X_X
Ah, isi revenira :)) |
Originally Posted by Cristina_:
|
dragonica si doll sunt invidioase. la nivelul tau ar trebui sa le intelegi, nu sa te superi.
|
Scursuri umane si reziduri ale societatii. Iar stati la panda pe forum? La Medicina cu voi, nu la intins mana la Geografie!!
|
Ma, ce faci???Credeam ca suntem in relatii bune.Pai chiar asa??Sa ne dam de gol? M'ai dezamagit, sa stii :(
|
ah, gata... m-am decis. Cristina a fost ca o mana calauzitoare care mi s-a pus in cap... ma las de porcaria asta de Geografie si la anu ma inscriu la Medicina...B-)
Cristina_, serios vorbind acum, ma poti ajuta cu cateva ore de meditatie?:"> |
Originally Posted by indiferrent:
|
All times are GMT +2. The time now is 12:12. |