![]() |
M-am uitat dupa juma de an de codeala la Wolverine Origins. Desi sunt fana a francizei X-Men, cu filmul asta au ajuns sa arate ca propria lor parodie. Punctele in minus primite pentru fiecare scena in care Hugh Jackman face o grimasa greu de inchipuit si urla sunt anulate de toate scenele in care apare la bustul gol. Asa ca nota se invarte pe undeva pe la 4,5...
De plot in sine nu prea mai are rost sa comentez. Sau de faptul ca l-au introdus in sfarsit pe Gambit in filme, dar absolut gratuit si interpretat extrem de neinspirat de Taylor Kitsch. Iar graphic novelul care poarta acelas nume nu are nici o legatura cu filmul asta. Ma astept in continuare ca filmele Marvel sa fie si mai penibile, avand in vedere ca si-a bagat si Disney coada. |
Eden a l'ouest, de Costa-Gavras.
E prima oara cand il vad si, din pacate, mi-a lasat senzatia unui talmes-balmes inconsistent. Cu toate astea, nu mi s-a parut trenant, ci doar ingrozitor de previzibil de la o secventa la alta. Am parasit incaperea de cateva ori - sa-mi pun un castron cu seminte pentru rontait sau sa merg la buda - fara teama ca, dezlipindu-mi privirea de ecran, voi pierde ceva semnificativ. Un amanunt curios si fascinant: o droaie de personaje de plan secund mult mai bine construite decat protagonistul. As fi simtit nevoia sa descopar pe parcurs cine este cu adevarat Elias, chiar daca este clar ca intentia lui Costa-Gavras era tocmai portretizarea in tuse groase - chiar grosiere! - a unei tipologii, anume dezradacinatul insignifiant. Mai greseste omul... |
The International (2009)
Regia: Tom Tykwer Cu: Naomi Watts, Clive Owen Alert, actual si problematic. Un action-thriller in care o banca e villain-ul ? Sounds familiar with real-life issues :P. And don’t act like there isn’t a shitload of hidden agendas in bankheads. ;) Nota: 8 / 10 (bun) |
Originally Posted by bremen1980:
cuvintele astea 2 pur si simplu nu se pupa unul cu altul |
Lucky number slevin - 10/10..un mindfuck movie in toata splendoarea.
|
de fapt, on a second thought, si pixar au luat-o putin la vale, lately. "Up" n-a fost cliseic dar nici mult nu mai avea. ;)
|
Ran - 8/10(al mai violent film Kurosawa vazut de mine)
|
"Lolita" - 1997 http://www.imdb.com/title/tt0119558/. Urmeaza (sper) sa vad si "Lolita" lui Kubrick http://www.imdb.com/title/tt0056193/ si sa citesc si cartea lui Nabokov :D . Aaaa...si da!...filmul mi-a cam placut :) .
|
"Amintiri din Epoca de Aur 1: Tovarasi, frumoasa e viata! " - 4 legende nu numai extrem de comice dar si surprinzator de bine puse in cadru. Actorii au jucat bine, mai ales cei mai in varsta. Cu asta am zis tot. Ii dau un 9.
"Amintiri din Epoca de Aur 2: Dragostea in Timpul Liber" - 2 legende incepute bine dar cu un final sec,as putea zice, fara sens. Vlad Ivanov incepe sa-mi placa tot mai mult :-? ! Notez filmu' cu nota 8. |
A love song for Bobby Long - 10/10...simplu, nu bate campii, actorii joaca bine.
|
Originally Posted by Monica_Mihai:
|
Am vazut ceva filme in ultima saptamana asa,unele bune,altele nu.
Wall-E 9/10 animatie superba de la Pixar,care m-a atras catre acest gen pe care pana atunci nu il agreeam Up 8/10 nu la fel de bun ca Wall-E,dar totusi excelenta animatie 2012 6/10 efectele speciale sunt excelente,dar marea problema a filmului este scenariul slab si actorii penibili Shawshank Redemtion 10/10 opera de arta filmul asta,pur si simplu perfect Ma mir doar cum de nu a luat Oscarul pentru cel mai bun film? The Hangover 7/10 a avut cateva momente foarte amuzante,dar parca tot asteptam sa vina partea super amuzanta,care din pacate nu a mai venit This is it 7/10 film facut ca sa acopere pierderea datorata anularii concertelor,in rest nimic special Ice Age 1 8/10 poate prea pueril in anumite momente,dar nu conteaza,o animatie buna Ice Age 2 5/10 mult sub primul film |
Brothers (2009)
Putea fi mai bun. Mi-a placut cum a jucat Tobey Maguire, iar intr-un mod bizar mi-a amintit de Taxi Driver. |
Wanted (2008)
Ce bine ii sta lu' Angelica in roluri dure :D.James McAvoy s-a descurcat poate prea bine. Recunosc, nu vazusem nici un film cu el pana acum. Filmul se bazeaza pe actiune si efecte speciale, la un moment dat parca vizionam Matrix :) ( doar in unele momente ). Pot spune ca este cel mai imprevizibil film pe care l-am vazut in ultimul timp. |
James McAvoy are roluri muuuult mai bune ca asta, eu chiar m-am intristat un pic cand am vazut ca s-a bagat intr-o asemenea productie.
|
"Donnie Darko" - Hmmm, l-am avut mai demult pe PC dar nu l-am vizionat. Cum am putut face asa ceva? Mi-a placut! Da, da :"> . Nu stiu, i-as da un 9,5 dar raman la 9 :).
"Eternal Sunshine Of The Spotless Mind" - si pe asta l-am ratat. bun, bun ! "Public Enemies" - I did wanna puke! N-am rezistat la tot filmu'. In viziunea mea a fost prea groaznic ca sa suport 2 h si ceva. Si auzisem atatea lucruri bune despre el! :( "Ice Age " - Haha! 8 :D. A fost dragut :D "Ice Age 3" - A fost cel mai bun. Iar noul personaj, Buck (Simon Pegg), genial! Faza cu Vantu' mi se pare ceam mai memorabila - What's that sound ? - The wind. -What's it saying ? -I don't know…I don't speak wind. Frumoasa povestea de dragoste dintre Scrat si...aluna :)) . Il notez cu 9 :D. |
Originally Posted by Rapture:
Definitely, NOT A MOVIE FOR CHICKS. Michael Mann is for guys. You need balls to watch a Michael Mann movie...B-) |
Why is that ? De obicei imi plac foarte mult filmele care au o asemenea tema ( vezi L.A. Confidential ) dar pe asta pur si simplu nu l-am suportat. C-o fi din cauza felului in care s-a filmat, c-o fi din cauza sonorului, c-o fi din cauza mutrei lui Bale, c-o fi din cauza scenariului, nu stiu - pur si simplu nu mi-a placut!
|
Pai tocmai asta zic - trebuie sa te nasti barbat ca sa apreciezi un film de Michael Mann. Scrie in Manualul Cinefilului.;)
|
Originally Posted by Windom:
Ok, dar mie mi se pare deloc pregnanta aceasta constatare :)) :"> . |
All times are GMT +2. The time now is 04:29. |