Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

dragonfly_drk 21 Jun 2011 10:26

cam nervos in ultima vreme... :))

on: ma enerveaza ingrozitor lipsa de respect a profesorilor fata de studenti... profesori care te lasa sa astepti pe coridoare ore intregi pana sa vina la examen, iti iau din timp si la sfarsit iti spun ca nu te pot lasa 2 ore ci numai o jumatate de ora pentru ca sala e rezervata si pentru altii... X( asa ca, pe langa faptul ca stai si astepti ca boul, mai si trebuie sa scrii un subiect de doua ore intr-o jumatate de ora asta dupa ce nu mai ai chef de absolut nimic.:|

iiii 21 Jun 2011 10:50

Originally Posted by dragonfly_drk:

cam nervos in ultima vreme... :))

on: ma enerveaza ingrozitor lipsa de respect a profesorilor fata de studenti... profesori care te lasa sa astepti pe coridoare ore intregi pana sa vina la examen, iti iau din timp si la sfarsit iti spun ca nu te pot lasa 2 ore ci numai o jumatate de ora pentru ca sala e rezervata si pentru altii... X( asa ca, pe langa faptul ca stai si astepti ca boul, mai si trebuie sa scrii un subiect de doua ore intr-o jumatate de ora asta dupa ce nu mai ai chef de absolut nimic.:|

ca sa rezolvi problema... 1 sticla de uischi luata din carfur , 45 ron, 1 punga de cadouri . si il prinzi si ii dai si apoi sa vezi instant cum te ajuta , cum interesul e crescut.

dragonfly_drk 21 Jun 2011 10:53

no way. nu imi sta in caracter. si asa astia se imbogatesc pe spatele nostru... cum vin ei mandrii la inceput de semestru sa ne spuna ca au mai scos inca o carte...X( pe care ar fi indicat sa o luam pentru ca ne trebuie la examen (mai pe romaneste: "boilor, de nu luati cartea, va pic pe toti")

ghost90 21 Jun 2011 11:07

Du-te tu si da-i la decan o sticla de uischi de 45 de lei,sa vezi daca iti mai iei licenta :)

iiii 21 Jun 2011 11:10

Originally Posted by dragonfly_drk:

no way. nu imi sta in caracter. si asa astia se imbogatesc pe spatele nostru... cum vin ei mandrii la inceput de semestru sa ne spuna ca au mai scos inca o carte...X( pe care ar fi indicat sa o luam pentru ca ne trebuie la examen (mai pe romaneste: "boilor, de nu luati cartea, va pic pe toti")

asta e peste tot draga mea.... daca ai sti cate carti cu autograf chiar am eu acasa... cumparate fix pe acelasi principiu....

tin minte ca un nenorocit.. nu ii dau numele si nici materia, ne obliga la propriu sa ii cumperi cartea, dar la modul...ordinar. ne anunta cand e deschisa libraria si sa o cumparam, apoi la curs ne chema la el la catedra cu, cartea noua sa ne lase autograf. si tin minte ca aveam o colega care nu prea avea multi bani si gasise cartea la 2-3 ron la anticariat, si fara sa stie nenorocirea a cumparat-o , nebunu cand a vazut ca nu e noua a deschis-o si era semnatura lui de un an in urma.... si colega respectiva a luat examenul lui abia in vara...

sa sti ca sunt multi nenorociti de genul... dar cu o "atentie" de preferinta bani.... rezolvi totul.

@fantoma : la decat de duci si tu cu un sivas! :D sau pliculetu

dragonfly_drk 21 Jun 2011 11:17

sunt unii profesori care nu accepta asa ceva. stiu foarte bine cativa la care daca te duci cu sticluta, nu iti mai iei examenul nici in toamna...:))

deasta e bine sa nu riscam niciodata.B-)

marllenn 21 Jun 2011 11:19

Apoi mai si cer sa le cumparam cartile, sa ne mai documentam x( Daca nu le cumperi RESTANTA:)).:)). A si mai e o mare problema la noi la facultate poate pe la voi nu e (faza cu plagiatul). LA noi a aparut programul de plagiat sa vad cat la % din licenta e a ta sau copiata X( .

dragonfly_drk 21 Jun 2011 11:35

:-O la noi nu stiu sa fi aparut asa ceva. dar daca e, sunt la pamant...:(

nu de alta dar chiar nu am de gand sa imi fac lucrarea de licenta... >:)

Pepper 21 Jun 2011 12:17

In privinta profilor sunt norocoasa #:-S isi castiga banii din alte proiecte asa ca nu-i intereseaza atentiile studentilor dar unora nu le displace sa iasa la o bere sau sa fie cinstiti dupa ce constiinciosul student pe care l-a indrumat si-a luat licenta :))
Daca situatia ar fi stat altfel cred ca ajungeam sa fiu exmatriculata din cauza restantelor :)) Nu stiu sa dau "atentii", mi-ar fi jena. Nu am dat niciodata mita (bacsis da) dar sunt constienta ca va veni ziua in care voi fi nevoita sa fac acest gest odios si enervant peste masura.

the_fairy 21 Jun 2011 12:39

Originally Posted by marllenn:

Apoi mai si cer sa le cumparam cartile, sa ne mai documentam x( Daca nu le cumperi RESTANTA:)).:)). A si mai e o mare problema la noi la facultate poate pe la voi nu e (faza cu plagiatul). LA noi a aparut programul de plagiat sa vad cat la % din licenta e a ta sau copiata X( .

Mda... E valabil si pt Universitatea din Bucuresti, cel putin la facultatea mea - Litere - chestia asta deja se aplica ( ma refer la treaba cu plagiatul, ca am dat quote la tot :P )

Cristina_ 22 Jun 2011 21:14

Ma enerveaza pacientii la care nu le poti face o anamneza corespunzatoare.Mai ma enerveaza unele asistente medicale care isi dau o importanta mare in spital.Acum cateva luni , o asistenta s-a legat de mine de ce pun prea mult sapun lichid ca sa ma spal pe maini.

dragonfly_drk 22 Jun 2011 21:16

Originally Posted by Cristina_:

Ma enerveaza pacientii la care nu le poti face o anamneza

misto... daca te enerveaza pacientii, chiar ti-ai gasit vocatia...;)

Cristina_ 22 Jun 2011 21:18

Am spus la care nu le pot face o anamneza cum trebuie.Nu am generalizat.Ai ajuns tu care faci o facultate de geografie sa ma critici pe mine.

dragonfly_drk 22 Jun 2011 21:20

da, am ajuns... pentru ca tocmai deaia nu m-am dus la medicina ca sa nu ajung ca tine...;)

Cristina_ 22 Jun 2011 21:21

Ar trebui sa ai gura mai mica.Nu eu fac o facultate de 2 lei ca tine.

White1 22 Jun 2011 21:23

Daca e ceva de 2 lei pe aici, acel ceva e mentalitatea ta.

dragonfly_drk 22 Jun 2011 21:24

cristina, draguta... cand o sa vrei sa mergi in Bahamas, la cine crezi ca o sa apelezi?=))

ah, and by the way, ziceai de colegele tale ca te enerveaza pentru ca sunt... (cum ziceai ca sunt?)... pai, cine se aseamana se aduna... nu?

indiferrent 22 Jun 2011 21:25

Originally Posted by White1:

Daca e ceva de 2 lei pe aici, acel ceva e mentalitatea ta.

mentalitatea?=)) ce cuminte esti ma white. chiar asa?

rvn 22 Jun 2011 21:27

Originally Posted by Cristina_:

Mai ma enerveaza unele asistente medicale care isi dau o importanta mare in spital.

aici iti dau dreptate. ai facut vreodata practica la terapie intensiva?

indiferrent 22 Jun 2011 21:28

eu tot sper ca ne minte cand incearca in fiecare postare sa ne spuna ca e la medicina si ca vrea sa ajunga medic in germania. chiar asa rau sa fi ajuns invatamantul in tara asta?

All times are GMT +2. The time now is 07:33.