![]() |
Acum am vazut edit-ul... Ma omori... De Palma n-are cum sa fie... nici Peckinpah, nici Leone, nici Fuller (toti trei s-au prapadit)..
E cineva tanar in anii 50, deci la vreo 70 de ani acum, :-? |
Imagineaza-ti-l cu parul alb. The King of Venereal Horror... Hai ca poti...:P
|
No way! Si tuns mai scurt la spate! The Canadian, himself!
|
<:-p #:-s
Wtf is wrong with the smilies?X( |
:(
Drept pedeapsa, cedez... |
pff DC :) , dar ce titlu de noblete are :D
|
Originally Posted by Windom:
Da' ce voiai sa zici cu ele?! |
+ The Baron of blood a.k.a. Grof al hemoglobinei;)
|
Originally Posted by Im.Kino:
Ca avem motiv de party (silly hats included:D ) si ca am transpirat o tzira... |
Originally Posted by Windom:
when the hack did he get those ? :-O Ca e totusi om la locul lui. Sau o fi imbatranit si s-a lasat de prostii. |
Probabil ca ma scoti de la suflet daca spun asta, dar... il prefer "cumintit", de la Spider incoace... La fel de ironico-anarhist, dar mai putin exploziv, sa zicem.
|
Din pacate s-a cam lasat.:( Dar se tine inca bine...
|
Originally Posted by Im.Kino:
Nu te scot.:-* Dar eu il preferam pe cel vechi, care si-a cistigat titlurile de mai sus.;) |
ce tare e regionalismul asta "grof".:) In afara de cartile de istorie nu l-am mai intalnit. In zona noastra nu se foloseste.
|
Why am I not surprised?
Revenind on topic, ar trebui sa puna Chambord, ca dincolo i-am ghicit-o cam repede si n-a apucat sa se bucure de transpiratia concurentilor :) |
![]() asta necesita, cred, un efort mai mare :) |
Asa e... Imi vine in minte Europa, eventual Franta si ceva scriitura. But then again, I might be wrong.
|
Şi mie tot Europa îmi vine in minte, dar aia mai balcanică şi mai cătră Rusia...:-?
|
|
nu ma asteptam de la pipes sa iasa la lumina din topicul Avatar dar bravo lui. A nimerit-o !
Da. E protagonistul Nostalghiei - o minune de film (si cel mai coplesitor final de film ever pt mine) |
All times are GMT +2. The time now is 11:33. |