Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai recent vizionat film. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89119)

Vdcnsrg 17 Dec 2009 11:20

Originally Posted by Disciple:

Si ti-a placut sau?Baga si 2-3 vorbe despre el.:D

Da, e unul dintre filmele mele preferate. Imi plac foarte mult filmele cu gangsteri. Asta este unul dintre filmele pe care le-as putea vedea la nesfarsit, nu ma plictisesc niciodata de el. Aseara am vazut putin din The thin red line, trebuie sa ma uit candva la tot filmul.

Ancient 18 Dec 2009 20:19

The Hangover - Mult,mult,mult sub asteptari. Eu chiar aveam impresia ca filmul asta va fi amuzant :[ . Totusi,pentru idee - 6

Dragomara 19 Dec 2009 07:56

într-adevăr a fost o plăcere să mă trezesc într-o superbă zi de iarnă cu Secretary (2002). mie una nu mi s-a părut deloc comedie filmul ăsta, cu toate că a avut şi părţi comice. :-* :x :x :x

oricum, practicile domnului avocat m-au cam pus pe gânduri, asta ca să nu mai spun că James Spader e unul dintre actorii mei preferaţi.

Ancient 19 Dec 2009 20:28

Inglourious Basterds - 9,5-10.Excelent..

Dragomara 20 Dec 2009 11:31

The Cure (1995) - un film emoţionat despre prietenie, dragoste, încredere şi speranţă. un film care mi-a adus aminte de locul în care sunt înmormântaţi copiii decedaţi din cauza SIDA, în oraşul meu. n-am mai trecut de ani buni prin acea zonă a cimitirului. nu cred că aş mai putea suporta să văd din nou zeci de cruci din lemn, care de care mai nouă, cu poze din care-ţi zâmbesc, pentru vecie, copii. copiii nimănui. niciunul dintre ei nu avea la data decesului mai mult de 13-14 ani.
recent am auzit că Primăria a transformat Hospice-ul St. Laurence în azil (privat) de bătrâni, probabil unde au murit deja toţi copiii. :((

Dragomara 20 Dec 2009 13:06

Je vais bien, ne t'en fais pas (2006), încă unul din motivele pentru care-l plac pe Kad Merad

Gospin 20 Dec 2009 17:35

The italian job (2003)
Nimic special pana la moartea batranelului inteligent, de acolo totul devine interesant. Jason Statham si compania isi face datoria ca de obcei, cu actiune din plin. Ideea de control in trafic vine intr-un moment in care zici ca nimic nu-i mai poate salva, but there's come a happy end!
Astept si The brazilian job care apare de'abia in 2011 :)

moltisanti88 20 Dec 2009 17:41

Politist, adjectiv (2009)

Mi-a placut, desi eram sceptic la inceput. Il consider unul dintre cele mai bune filme romanesti. Am fost oarecum frustrat de scena din birou din finalul filmului deoarece voiam sa vad expresiile fetelor actorilor de mai aproape. Scena e una memorabila, dar a fost filmata dintr-un singur unghi . Oricum a fost un film bine gandit, cu un dialog simplu, dar istet si un deznodamant care nu-ti insulta inteligenta. Merita vazut.:)

Dragomara 20 Dec 2009 17:41

tocmai ce-am văzut cea mai bună comedie clasică, so far, Auntie Mame (1958)
:-* :-* :-* :x :x :x :x :x :x

sunt pur şi simplu înnebunită după filmele clasice, m-aş uita cu lunile în continuu la TCM, 70% din DVDurile cumpărate sunt filme clasice.

filmul ăsta, actorii, decorurile, costumele m-au ţinut mai bine de 2 ore cu ochii ţintă-n TV, lângă caloriferul electric, ignorând total prăpădul de-afară.

scenariul nu e cine ştie ce, Patrick, un puştilică de 11 ani rămâne orfan şi este încredinţat singurei rude în viaţă, mătuşa Mame, o femeie cel puţin excentrică, care va învăţa alături de copil ce înseamnă dragostea de mamă, prietenia, sacrificiul etc.
un film musai de văzut.

nota mea: 10/10.

Liviu- 20 Dec 2009 17:49

Originally Posted by Gospin:

The italian job (2003)
Nimic special pana la moartea batranelului inteligent, de acolo totul devine interesant. Jason Statham si compania isi face datoria ca de obcei, cu actiune din plin. Ideea de control in trafic vine intr-un moment in care zici ca nimic nu-i mai poate salva, but there's come a happy end!

Nu l-ai vazut cumva ieri in tren, nu? :)) Intamplarea face sa-l fi vazut cineva care statea pe langa mine ieri cand m-am intors acasa cu trenul :P

Ultimele filme vazute de mine ar fi The Hurt Locker si Mother. Primul mi s-a parut cam inutil in cea mai mare parte a sa, abia in ultima jumatete de ora revenindu-si si parca capatand un sens, dar mi se pare prea putin pentru lipiciul la premii pe care-l are. Mother insa mi-a placut mult mai mult. O poveste care reuseste sa transforme un cliseu in ceva original e de admirat. Filmul merita mai multe cuvinte din partea mea, dar din pacate nu-mi permite timpul acum.

Windom 20 Dec 2009 18:02

The Browning Version (1994)

Albert Finney, din nou intr-un rol exceptional, portretizeaza un profesor de limbi "moarte", taciturn si urit de elevi, nevoit sa se retraga "din motive de sanatate" dupa 20 de ani de activitate. Filmul este destul de monoton in ansamblu insa interpretarea de zile mari a lui Finney il salveaza. Nu am vazut inca versiunea din 1951 pentru a putea face o comparatie. Sint curios daca Michael Redgrave il depaseste pe Finney. E greu de crezut, interpretarea sa atinge aproape perfectiunea. Un asemenea nivel de complexitate este atins de putini actori.

Gospin 20 Dec 2009 18:23

Originally Posted by Liviu-:

The italian job (2003)

Nu l-ai vazut cumva ieri in tren, nu? :)) Intamplarea face sa-l fi vazut cineva care statea pe langa mine ieri cand m-am intors acasa cu trenul :P

Ultimele filme vazute de mine ar fi The Hurt Locker si Mother. Primul mi s-a parut cam inutil in cea mai mare parte a sa, abia in ultima jumatete de ora revenindu-si si parca capatand un sens, dar mi se pare prea putin pentru lipiciul la premii pe care-l are. Mother insa mi-a placut mult mai mult. O poveste care reuseste sa transforme un cliseu in ceva original e de admirat. Filmul merita mai multe cuvinte din partea mea, dar din pacate nu-mi permite timpul acum.

Liviu, era foarte putin probabil ca acea persoana sa fiu eu, avand in vedere ca sunt din Craiova :)

kkthx 20 Dec 2009 18:35

Tocmai am vazut "The Messenger" cu Ben Foster si Woody Harrelson. Nu stiu dar pe mine Foster ma impresioneaza in orice film pe care il vad si imi pare rau ca nu apare in mai multe filme, dupa mine e unu dintre cei mai buni actori ai generatiei noi...

Liviu- 20 Dec 2009 20:40

Liviu, era foarte putin probabil ca acea persoana sa fiu eu, avand in vedere ca sunt din Craiova :)

Am intrebat mai mult in gluma :D Stiam ca sansele erau foarte mici sa fi fost tu si oricum nu stiam ca esti din Craiova :P

Gospin 20 Dec 2009 20:42

Stii acum, oltean innascut :D

Dragomara 20 Dec 2009 20:45

ha-ha-ha! acum am văzut, cineva a îmbrăcat şi încălţat copilul. în film el fiind în chiloţi şi-n şosete! =)) =))

moltisanti88 20 Dec 2009 22:19

The Hurt Locker

Nu mi s-a parut extraordinar de bun. Personal m-a deranjat mult zoom-ul. Mi se pare un film care tinteste spre sentimentele americanilor legate de Iraq. Are unele parti bune, dar nu e pe gustul meu. Don't belive the hype.

Rapture 20 Dec 2009 22:37

"Inglourious Basterds" - 8,5 , ma asteptam sa fie mai bun. M-a dezamagit sfarsitu', a fost prea tras de par si fara semnificatie. Ah, si cum eroul nazist a venit la fix s-o incurce pe domn'soara ! :))

"4 luni, 3 saptamani si 2 zile" - Whoa, mi-a placut :) . Il notez cu....9,3 :-?

hellsteed 20 Dec 2009 22:45

Scenes from a marriage... film- piesa de teatru in 5 acte

omudindulap 21 Dec 2009 13:00

Ultimele filme vizionate sunt The Messengers, un horror slabut, dar la care m-am uitat pentru Kristen Stewart (Twilight, care btw :-& ) si La Haine, un film minunat, care prezinta o zi din viata unor indivizi din ghetourile pariziene si lupta lor cu sistemul mucegait, dar si cu ei insisi. E un must see !

All times are GMT +2. The time now is 13:20.