![]() |
Damn... nu trebuia sa spun asta :lol:
Poate nu-mi mai aduce revista :roll: |
Io zic, k a cam cashtigat Monique la faza asta...de ce mai prelungitzi concursul ?
Jolie is cute - but the people voted... :o |
F***!!! Jolie are 4 procente in minus! :cry:
|
Originally Posted by Demona:
|
Belluci condeuce cu 2 voturi... Ce "twist" neasteptat si suspicios... Cred ca e un complot pe aici pe undeva... :-?
|
cat mai dureaza concursul asta?n-ar trebui sa aibe si el un sfarsit?ca orice inceput....
|
Gata, mai copii. A cashtigat Monica!!! Exista un Dumnezeu shi pentru Cinemagia. I love you Monica Bellucci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Originally Posted by marcu:
ba nu s-a terminat. Nu tine pana maine la ora 7? parca asa era regulamentul. sau cmb din 49. corect me if I'm wrong. |
Originally Posted by marcu:
s-a terminat sau nu. Oricum votez cu Jolie!!! |
It's not over yet! :P Maine pe la ora 7 si 10 se termina votarea... Dupa va invit al discutii :lol:, cum vi s-a parut, alea alea! :evil:
|
Deci pana la urma a castigat Belluci ?Sau cat mai tine ?
|
Auoleu! E distanta de un singur vot!!! Sa vina cineva sa egaleze ca sa intam in prelungiri! :D
|
Tragem de la 11 metri! :D Sa vedem care nimereste... :D
|
Pana maine la 7 dimineata mai e deschis poll-ul am mai zis-o! :P Chiar ca foarte strans, sa vedem dak egaleaza jolie! :P
|
Eu sa batem careu... SAu penalty... Liv a luat carton rosu ca e varza... Sa vedem ce zice arbitrul...
|
LIV a luat cartonas rosu ca a fost mituit arbitrul!
|
Yo zic ca astea au fost penalty-urile si ca donsoara livy sa mai exerseze la suturi! :P
|
Au pus Belucci si Jolie mana mai ceva ca Maradonna.
|
Nu ma cred ca au avut ceva cu arbitrul inainte de meci... Le-am vazut iesind cu hainele putin cam sifonate din vestiarul arbitrilor... Asteptam videoul pe net! :lol:
P.S: Adminilor ce ziceti de o stickyfiere a topicului dak tot o sa continui cu "De treci codri de arama, de departe vezi... The Hottest Woman in ROMANIA!" :P[/b] |
Mdea..arbitrii dreku'...intotdeauna se aleg cu ceva...ar trebui suspendati.... :wink:
|
All times are GMT +2. The time now is 13:33. |