Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt fericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657)

omudindulap 20 May 2011 21:04

:)) Logic, nu? l-)
De ce nu ramai acolo? A nu se intelege gresit :P

vave 20 May 2011 21:13

Asta e cealaltă fericire: peste o săptămână ajung în ţară. Nu vreau să rămân aici pentru că nu îmi place.

P.S. Ai uitat că pot vedea mesajul şters? :))

chuckyfan 29 May 2011 12:56

Pentru ca mi-am dezactivat contul de Facebook.
O puteam face de mult timp, dar nu ma lasa mana.
I'll miss the stupidity of that social network:(

StrangeHouse 29 May 2011 13:21

pentru ca o sa amenajez casa de vacanta:)

dragonfly_drk 29 May 2011 14:07

Originally Posted by chuckyfan:

Pentru ca mi-am dezactivat contul de Facebook.
O puteam face de mult timp, dar nu ma lasa mana.
I'll miss the stupidity of that social network:(

deci, nu te lasa maik-ta sa iti dezactivezi contul de Facebook? that's weird dar eu asta am inteles.:-/

White1 29 May 2011 14:10

In caz ca nu e o gluma ce ai zis acolo, ai citit "mama" in loc de "mana":P

dragonfly_drk 29 May 2011 14:15

I had the "fly" from "dragonfly" in my eyes... sorry...:))
anyway, cred ca mi-l sterg si eu. si daca as putea sa imi sterg si contul de pe Cinemagia, Messenger, Flickr, Linkedin si restul, as fi cea mai fericita... dar deh... all i can do is to bann myself...>:)

on: sunt fericita ca azi ma duc la un vernisaj organizat de un om pe care il admir foarte muuult. o sa beau bere si o sa admir lucrarile. Sper doar sa ma bage in seama... because i like him so much.:">

chuckyfan 29 May 2011 15:35

=))

Contul de pe Cinemagia? Niciodata.
Messu'? - Asta-i bun cand nu stiu ce ore am a - II - a zi.
Flickr? WTF is flickr?

dragonfly_drk 29 May 2011 15:51

flickr is a site where you put all your work like photos, drawings, etc... something like DeviantART but more stupid. :D
search the goagle, maaan...
if you think your messenger is for finding out your timetable, you're very wrong. messenger is for flirting with others... :))
just jokin'... the truth is that I no longer find all of this useful...this is just waste of time.

on: I'm happy because i've decided not to be off-topic anymore... =))
(that's a joke too)

Cristina_ 29 May 2011 15:57

I love Facebook :D

dragonfly_drk 29 May 2011 16:22

who doesn't love facebook? when is closed or you don't have it...:))

well... now i am happy because i just made my best depressed friend to smile...
(ma duc sa o imbat si sa o fac sa se rostogoleasca pe covor la propriu...=)) )
i have no idea what the heck is happenin' with me today, but it feels good.

mvpsebi 29 May 2011 16:37

You're on a high girl :> keep it up. Iar daca se poate, mai baga si cate o propozitie in romana. :-J

Rapture 29 May 2011 16:41

Da' ce e asa de deranjant la facebook?

Ah, si nu tre' sa ne demonstrati ca stiti engleza...

dragonfly_drk 29 May 2011 16:55

nu e vorba de demonstrat ceva... e vorba ca uneori imi vine mai usor sa scriu in engleza decat in romana. nu de alta, dar in casa cu fratemi-o vorbesc numai in engleza...:( (sorry, but i have to)

cat despre facebook, nu ma deranjeaza in mod special el in sine... dar vad ce creeaza. uite:
http://www.descopera.ro/dnews/829080...adolescentilor
si din pacate, nu e doar o duma... o vad pe viu in jurul meu. din pacate, sau din fericire, sunt inconjurata si de oameni mai "tineri" decat mine. si vad foarte bine efectul facebook asupra lor.
chucky e un exemplu fericit. el a renuntat la facebook inainte sa devina an adiction... insa multi copii, adolescenti, ajung sa renunte la prieteni, la scoala si sa stea pe facebook.:(
am vazut copii care merg in vizita la rude si stau o jumatate de ora, o ora maxim si apoi se tireaza. dar nu la joaca, cum ar trebui sa faca orice copil... fug repede acasa ca sa vada "ce mai e nou" pe facebook.
as avea multe exemple de dat... dar prefer sa ma opresc aici.
si imi cer scuze pentru engleza. nu stiam ca sunteti chiar asa nationalisti. dar am sa ma conformez si am sa vorbesc (scriu) numai in romana de acum inainte.

Rapture 29 May 2011 17:20

Fiecare om care acceseaza facebook-ul ar trebui sa fie constient de faptul ca fiecare persoana isi afiseaza imaginea pe care vrea sa o aiba in fata altora, nu imaginea pe care o are. Doar pentru ca acei tineri depresati nu realizeaza asta, nu inseamna ca site-ul in sine e nociv, si alte site-uri pot creea aceeasi depresie.
In plus, se presupune faptul ca pe facebook (in mare parte) adaugi persoanele pe care le cunosti din viata de zi cu zi, ceea ce inseamna ca ar trebui sa cunosti cum sunt ei cu adevarat, cat de populari sunt in comparatie cu tine.
Oamenii care cad prada acestei depresii mi se par slabi de ingeri, complexati deja de viata sociala.

chuckyfan 29 May 2011 17:20

Revin:

De ce mi-am sters facebooku' ?

Pt ca imi violeaza intimitatea: Am sharuit o piesa de pe youtube a while ago si acum orice ascult imi apare automat pe parete.

Pt ca primesc tot felul de cereri de "let's be neighbours on crappyville".

Pt ca toti idiotii imi posteaza pe parete intrebari idioate ( Ex: Ce face chucky cand se f..e? , Are chucky telefon mobil? ) + raspunsuri si mai idioate ( EX: =)) llololoollolloo etc. )

Destul?

Rapture 29 May 2011 17:25

Originally Posted by chuckyfan:

Revin:

Pt ca primesc tot felul de cereri de "let's be neighbours on crappyville".

Pt ca toti idiotii imi posteaza pe parete intrebari idioate ( Ex: Ce face chucky cand se f..e? , Are chucky telefon mobil? ) + raspunsuri si mai idioate ( EX: =)) llololoollolloo etc. )

Destul?

Da mai chucky, dar un mare avantaj pe care il are facebook-ul e faptul ca iti permite sa-ti creezi singur lista de prieteni. Poti sa accepti prieteniile, sau poti sa nu le accepti; poti foarte usor sa ai prieteni care nu-ti posteaza pe perete intrebarile alea stupide.

chuckyfan 29 May 2011 17:26

Problema e ca nu aveam decat vreo 20 de prieteni ( colegii ), dar e de ajuns ca sa posteze intrebari idioate:)

Cat despre articolul postat de musca dragon:

Aia-s adolescentii fara asa zisa viata sociala ( ramane sa-mi explicati, sa vad daca ma incadrez ).

Rapture 29 May 2011 17:29

Ah, in cazul asta te inteleg :D.

Cristina_ 29 May 2011 17:32

Originally Posted by dragonfly_drk:

nu e vorba de demonstrat ceva... e vorba ca uneori imi vine mai usor sa scriu in engleza decat in romana. nu de alta, dar in casa cu fratemi-o vorbesc numai in engleza...:( (sorry, but i have to)

cat despre facebook, nu ma deranjeaza in mod special el in sine... dar vad ce creeaza. uite:
http://www.descopera.ro/dnews/829080...adolescentilor
si din pacate, nu e doar o duma... o vad pe viu in jurul meu. din pacate, sau din fericire, sunt inconjurata si de oameni mai "tineri" decat mine. si vad foarte bine efectul facebook asupra lor.
chucky e un exemplu fericit. el a renuntat la facebook inainte sa devina an adiction... insa multi copii, adolescenti, ajung sa renunte la prieteni, la scoala si sa stea pe facebook.:(
am vazut copii care merg in vizita la rude si stau o jumatate de ora, o ora maxim si apoi se tireaza. dar nu la joaca, cum ar trebui sa faca orice copil... fug repede acasa ca sa vada "ce mai e nou" pe facebook.
as avea multe exemple de dat... dar prefer sa ma opresc aici.
si imi cer scuze pentru engleza. nu stiam ca sunteti chiar asa nationalisti. dar am sa ma conformez si am sa vorbesc (scriu) numai in romana de acum inainte.

dragonfly_drk mie imi plac foarte mult comentariile tale,se vede ca ai un caracter si o personalitate putenica ;)Esti o persoana foarte agreabila.Dar... nu sunt de acord cu tine ca Facebook ar fi "evil" .Depinde cum si cat il folosesti.Eu mai mult de 1 ora maxim pe zi nu stau pe facebook .Mai demult stateam, in prezent am cam 11 albume fiecare avand 50-60 poze aprox. adunate cam de peste tot pe unde am calatorit si momente frumoase cu familia mea sau cu prietenii apropiati ai mei.Totul este depinde cum il folosesti.;)

All times are GMT +2. The time now is 12:04.