Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Reprosuri pentru moderatori (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93612)

Gloria 18 Feb 2010 15:21

da, l-am banat

Alex Leo Serban 20 Feb 2010 10:51

... si daca se poate, draga gloria, as aprecia alt ton - atunci cind mi se raspunde direct la postari care nu au nicio legatura cu cel care raspunde - decit acela de vataf care sta pe margine cu joarda in mina... nu sintem totusi, indraznesc sa sper, pe un cimp, la prasila a 2-a, ci pe un forum unde se discuta civilizat!

Pitbull 20 Feb 2010 10:59

Si cine te opreste sä-l apreciezi?
Iar ai venit sä bagi strâmbe? Ia hotäräste-te: sau revii la contributiile constructive si civilizate de pe vremuri, sau ne lasi!

corinka 20 Feb 2010 11:11

Nu pot sa cred, mai nou se incuie topicuri la Acum pe ecrane. Ati inchis Agora. Mai nou vorbim doar despre politica si fotbal in Cafenea?:-& Gloria, fa ceva, te implor!

Pitbull 20 Feb 2010 11:15

Cori, iartä-mä, dar userul Serban foloseste topicul ca ring de box.
Dacä promite acum, aici, cä stä la un loc si nu mai continuä cearta, îl redeschid imediat!
(Si-mi retractez si cererea de bannare!)
Dacä nu, dupä o consultare cu Gloria si/sau Stefan.
Nici mie nu-mi convine situatia, dar nu eu am creat-o.

Alex Leo Serban 20 Feb 2010 11:25

da corinka, se inkid - cum apare ceva care nu este pe placul pitbull-ului, cum acesta someaza, denunta, ameninta isterical...

gloria draga,
dupa ce am postat - la 'agora' - un comentariu in care reclamam dreptul de da un raspuns la 'scrisoarea deskisa' a elenei dulgheru, userul 'pitbull' a continuat cu 3 (trei!) comentarii (#103, #104, # 105) - al caror ton nu-l mai comentez, e deja stiut... - in care insinua k as fi 'continuat' (eu!) sa postez off-topic.
lucru 100% fals!

ce am avut de spus, am spus in limitele 'dreptului la replica'.

dar profit - pt a restabili ekilibrul faptelor verificabile in fata insanitatilor rupte de realitate & debitate pe ac forum in leg. cu persoana mea de catre un user care si-a facut un scop in viata din a contabiliza intrarile/iesirile mele pe topicurile care au leg. cu persoana mea (& a-mi trimite mp-uri/spam!) - sa mai fac cunoscut un adevar obiectiv, care arata cam asa:

lista (incompleta) a celor care il apreciaza pe als: liviu ciulei, lucian pintilie, andrei plesu, h.-r. patapievici, gabriel liiceanu, cristian mungiu, cristi puiu, corneliu porumboiu, razvan radulescu, radu muntean, paul cernat, marius chivu, daniel cristea-enache, andrei gorzo, mihai iovanel...

lista (tot incompleta) a celor care ma contesta: 'pitbull', 'nume', 'suspect de bizar', 'dragomara', 'keepwalking'...

a bon entendeur, salut!

Pitbull 20 Feb 2010 11:27

Originally Posted by Pitbull:

Dacä promite acum, aici, cä stä la un loc si nu mai continuä cearta, îl redeschid imediat!
(Si-mi retractez si cererea de bannare!)

E - poftim.
Eu sunt binevoitor si dispus sä iert, ba chiar sä-i acord încrederea mea, si el uite cum se comportä!
"Nici o faptä bunä nu rämâne nepedepsitä."
"Recunostinta e floare rarä."
"Facerea de bine, futere de mamä."
...si altele.
Userul Serban e incorijibil.
Cu regret, revin: bannare pe termen cât mai lung. :(

Alex Leo Serban 20 Feb 2010 11:34

... plus k e totalmente incoerent: pe mp-uri se 'bucura' k 'revin' pe forum, 'la lumina zilei' someaza cu bannarea!

de parca mie imi convine sa intru intr-un loc unde sint facut cu ou & cu otzet!!! :-O

exista 2 pasi pt o solutie simpla in vederea dezamorsarii acestui conflict continuu:
1 nementionarea numelui meu pe ac forum (postarile mele punctuale nu sint decit efectul dreptului elementar la replica!)
2 incetarea hartuirii neintrerupte la care sint supus de catre userul pitbull pe mp; cum continui sa tin legatura cu diversi useri cinemagia exclusiv prin mp-uri, mi se pare absurd & aberant sa deskid casuta pt a gasi - strecurata printre mp-urile simpatetice - aceeasi litanie incontinenta & irationala care nu se 'califica' decit k spam! :-&

ps de altfel, dupa cum lesne se poate observa, in raspunsurile pe care el insusi i le-a dat elenei dulgheru (desi nu i le ceruse nimeni!), userul pitbull a continuat sa-mi plateasca polite intr-un mod 'sub centura' care-l defineste & care e absolut lamentabil...

Pitbull 20 Feb 2010 11:35

In calitate strict de moderator, si fäcând abstractie de conflictul nostru personal, reiau:
Originally Posted by Pitbull:

Userul Serban e incorijibil.
(...) bannare pe termen cât mai lung.

keepwalking 20 Feb 2010 11:47

domnule LAŞ (se poate folosi si Leo Alex Şerban, nu?)
n-are nimeni nimic cu cariera dumitale de critic.
eu, personal, nu ti-o contest, pentru simplul motiv ca nu te citesc.
da, pe Gorzo il citesc, pentru ca e dinamic si talentat.
da, pe Columbeanu il citesc, pentru ca e precis in analiza si are umor.
in schimb, din punct de vedere uman, mi se pare revoltator ca dumneata sa sustii cu mandrie ca esti egoist, arogant, ca iti place sa faci rau, ca asta te distreaza, ca nu ai nici un Dumnezeu, ca esti buricul pamantului, etc.etc.etc.,, si, cu toate astea, sa mai ai tupeul sa ceri a fi respectat si necontestat??

si inca ceva, domnule Serban!
atata vreme cat vei mai avea atitudinea asta dispretuitoare si lipsita de bun simt, vei avea in mine un dusman cert!
nu sunt dus prea des la biserica, asa ca ai grija!

Pitbull 20 Feb 2010 11:51

Originally Posted by keepwalking:

din punct de vedere uman, mi se pare revoltator ca dumneata sa sustii cu mandrie ca esti egoist, arogant, ca iti place sa faci rau, ca asta te distreaza, ca nu ai nici un Dumnezeu, ca esti buricul pamantului, etc.etc.etc.,, si, cu toate astea, sa mai ai tupeul sa ceri a fi respectat si necontestat??

...A fäcut el vreodatä asta?!? :-O
Nu se poate, Keepy - nu te cred, exagerezi...

...Si nu-i adresa avertismente, cä le ia drept "amenintäri".
Gata, hai sä ne linistim de-acum.

Dragomara 20 Feb 2010 14:30

Originally Posted by Alex Leo Serban:

lista (tot incompleta) a celor care ma contesta: 'pitbull', 'nume', 'suspect de bizar', 'dragomara', 'keepwalking'...

Dragă, termenul corect este "detestă"; asta când mă lovesc aiurea de tine pe Net, că-n afara lui tu chiar nu exişti, deci nu am ce contesta şi/sau detesta. ;)
(Şi apoi cazurile clinice nu pot fi contestate. :"> )

Pitbull 20 Feb 2010 15:14

Ce faci, Drago, vorbesti singurä...? :|

Judex 20 Feb 2010 16:45

Originally Posted by corinka:

Nu pot sa cred, mai nou se incuie topicuri la Acum pe ecrane. Ati inchis Agora. Mai nou vorbim doar despre politica si fotbal in Cafenea?:-& Gloria, fa ceva, te implor!

Si ce e rau in a se discuta despre politica si fotbal???

keepwalking 20 Feb 2010 17:02

ai dreptate, corinka, hai sa discutam despre godard la cafenea.
uff!

Windom 20 Feb 2010 17:12

Cred ca ceea ce voia sa spuna, si aici sint de acord cu ea, e ca oricum discutiile despre filme sint intr-o proportie mult mai redusa decit restul discutiilor, iar daca le blocam si pe cele care mai exista, raminem cu Cafeneaua. Si, da, atunci o sa-l bagam si pe Godard acolo, ca nu o sa avem de ales...>:)

Pitbull 20 Feb 2010 17:53

S-a rezolvat de mult.
Userul Serban deturnase, ca de obicei, sensul discutiei, cu atacuri la persoana Elenei Dulgheru (implicit în #32, explicit în #38), ca urmare a incapacitätii lui de a sustine o discutie pe teme teologice. Elena s-a înregistrat pe forum pentru a contesta minciunile debitate despre ea, fostul nostru user, evident, a ripostat cu noi calomnii - si tot asa ar fi tinut-o pân-la Sf. Asteaptä (cä tot se vorbea despre religie pe-acolo!). Am închis topicul doar pentru un foarte scurt rästimp, pânä când cearta s-a mutat aici. Acum e deschis din nou. Am cerut imperios sä se discute on topic, iar räfuielile personale sä se desfäsoare în afara forumului nostru. Si pe Elena am rugat-o sä-l ignore pe fostul - pentru care am cerut bannarea pe termen nedefinit, destul a sädit sämântä de scandal pe-aici. Pânä scäpäm de el, îi voi modera orice mesaj turbulent (fie direct, fie aluziv) în sectiunile unde am jurisdictie. Totu-i vis si armonie, noapte bunä.

Judex 20 Feb 2010 18:13

Originally Posted by Windom:

Cred ca ceea ce voia sa spuna, si aici sint de acord cu ea, e ca oricum discutiile despre filme sint intr-o proportie mult mai redusa decit restul discutiilor, iar daca le blocam si pe cele care mai exista, raminem cu Cafeneaua. Si, da, atunci o sa-l bagam si pe Godard acolo, ca nu o sa avem de ales...>:)

Asa, si?

corinka 20 Feb 2010 18:17

Originally Posted by keepwalking:

ai dreptate, corinka, hai sa discutam despre godard la cafenea.
uff!

Mie imi plac LvT si Tarantino. Nu ma omor dupa Godard.
Nu prea discut despre Godard, ca nu sunt un connaisseur. Ii las pe fanii lui.
Oricum, nu sunt subiecte pentru Cafenea. Ho, ho, ho, insa, da. Ca doar nu s-o discuta despre el in sectiunile despre filme. Eventual accidental.

@Windom
Exact asta era ideea.

Pitbull 20 Feb 2010 18:24

Cori, nu te läsa influentatä de Tufi, si nu te coborî la nivelul lui.
Despre "Ho-ho-ho" nu se poate discuta decât în sectiunile despre filme - si anume, în contextul primelor încercäri, stângace (ca orice început) dar respectabile, de a se initia si la noi filmele comerciale de gen (traditie absolut necesarä, si absentä cu desävârsire).

All times are GMT +2. The time now is 01:39.