![]() |
Originally Posted by boboManelistul:
Curios, care fata? |
Ok, de acum te anunt si cand incep si cand termin:P
|
Ughhhh, this was nasty. Tre'ia banat la prima "abatere" armasaru' asta. S-ar putea sa si-o bage pe unde nu trebuie. Nu ca mi-ar pasa, dar nu-mi place sa vad animale chinuite. |
ce mistocar te dai tu, chucky... auzi la el, "animale chinuite"... cine te crezi, copile...?:-/
|
ma enerveaza ingrozitor un coleg de munca pe nume Moncea as vrea sa il arunc intr-o rapa si sa-i dau foc
|
Originally Posted by Sorin87:
|
|
Eu cred ca acest mesaj reflecta faptul ca s-a infiltrat un troll.
|
ma enerveaza ingrozitor nenorocitii care asculta muzica la masina in fata blocului, dar obligatoriu masina cu portierele deschise , si beau o doza de bere pe portbagaj.
|
mda...genul asta de semintari me enerveaza si pe mine la culme...in fiecare seara
|
Originally Posted by Cinemania:
|
|
Originally Posted by iiii:
Pentru mine toti sunt acelasi gen de oameni de cacat. Niste semintari care o freaca aiurea. Si ma enerveaza de-mi vine sa ii strang de gat uneori. |
Originally Posted by Cinemania:
te cred, te cred... dar mai frumos e ca nu le zice nimeni nimic, sau nu le mai zice pt ca e lumea plictisita sa le mai faca observatie.... si in plus... sa nu mai vorbesc despre covorul de coji de seminte care ramane in urma lor. |
Io unul am chemat politia de vreo cateva ori. Am si urlat la ei de cateva ori. Nu s-a schimbat nimic. Daca ma apuc sa arunc cu oua dupa ei o sa zica lumea ca is la fel ca ei. :D
|
WHAHAHAH sa tipi la ei??? e bun ca la mine in cartier nu mai sunt. dar sa nu omitem si boschetarii din casa scarii sau nenorocitii care vin cu flaiere in cutia postala... si sa nu mai zic ca gasesc zilnic seringi la ghena...
|
La noi in bloc drogatii si aurolacii erau bine goniti cu cate o bataitza zdravana :)) pana s-a pus cheie.
|
Spre munca ma intilnesc cu un cunoscut si-l intreb daca a vazut eclipsa .Raspunsul lui ;
''-Ce eclipsa ba ??Da-o-n ma-sa ca m-am culcat '' Multi oameni traiesc ca niste animale cu ritul bagat in troaca lor zilnica .Sa explodeze o bomba nucleara in Botosani ,sa apara extraterestrii la Sibiu ,sa sara-n aer guverul - nu sunt interesati de nimic.Sa cistige un sac de bani ,sa-si spele toata ziua jafurile parcate in fata blocului ,sa-si ingrase nevestele si progeniturile si sa se culce beti in fata televizoarelor.Iata ce inseamna viata pentru cei mai multi dinte ''semenii'' nostri. La sfirsit vine si doamna cu coasa.;) |
well, bremen, sti si tu cum se zice: "tara arde si baba se piaptana"...
si apropo de chestia asta... ma enerveaza ingrozitor ca atunci cand sunt in oras, nu se intampla nimic interesant. dar cum plec, parca toata lumea incepe sa se invarte. data trecuta cand am plecat pentru cateva zile, la intoarcere am aflat ca cica trebuia sa fie sfarsitul lumii... si toata lumea zicea, "yes, am scapat" iar eu ma uitam ca bou la ei ca habar nu avea ce vorbesc... asa am patit si aseara. am parasit orasul pentru cateva ore, iar la intoarcere toata lumea luna-n sus, luna-n jos... pana sa aflu defapt ce se intampla, luna era deja rosie... si ce frumoasa era.:"> |
profii ciudati care se gasesc in ultima saptamana de scoala sa dea note la copii X(
|
All times are GMT +2. The time now is 02:00. |