Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt fericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657)

dragonfly_drk 15 May 2011 20:48

dupa cum vorbeste si la cat e de stapan pe sine, banuiesc ca arata bine.... si NU... asta NU e o gluma... am gandit doar logic.:P

danonino 15 May 2011 23:17

Bine, acuma... ma aflu in fata unei tastaturi si a unui monitor, evident. Pot fi mai tare decat James Bond, sau pot fi un manacator profesionist de ceafa de porc. Sansele sunt aceleasi.

dragonfly_drk 15 May 2011 23:19

logic... insa daca intradevar esti o persoana sportiva mi-e greu sa cred ca esti un mancator profesionist de ceafa de porc.

iiii 16 May 2011 09:13

Originally Posted by danonino:

Sunt fericit. Am alergat alaturi de Gabi Szabo si am mai reusit ceva cu prilejul asta.

ai avut erectie?

rvn 16 May 2011 09:43

Originally Posted by iiii:

Sunt fericit. Am alergat alaturi de Gabi Szabo si am mai reusit ceva cu prilejul asta.

ai avut erectie?

ha ha ha...
depinde ce presupune chestia asta!

iiii 16 May 2011 10:06

nu vezi ca Activia nu raspunde? deci consider tacearea lui un aprove!:D

danonino 16 May 2011 10:27

Originally Posted by iiii:

ai avut erectie?

Ask your mom. ;)

iiii 16 May 2011 10:28

pai mama nu e gabi szabo :D

danonino 16 May 2011 10:32

Are you afraid to ask?

iiii 16 May 2011 10:37

pai era vorba ca ai mai reusit ceva cu prilejul asta...cum mama nu a fost la alergat impreuna cu gabi szabo... nu vad rostul intrebarii :D

copila_satanista 19 May 2011 11:55

Am o dispozitie de zile mari, crap munti daca vreau :D si dedic ziua si urechile mele celor de la Dark Tranquillity :x

dragonfly_drk 19 May 2011 21:54

sunt fericita pentru ca azi am avut ocazia sa ajut o batranica sa coboare din troleu. avea piciorul rupt si se deplasa foarte greu, saraca. am avut asa, un sentiment pe care nu l-am mai avut demult. imi era dor sa ajut un om. si ca sa imi reglez energiile sado-maso in seara asta mi-a inundat spatiul personal un frumos fluture de noapte. am decis sa ii dau una in cap cu papucul de casa si sa il tintuiesc de podea. apoi, l-am asezat frumusel in pozitie de drepti si i-am facut poze. fiind doar ametit, in curand si-a revenit si i-am dat drumul... :)

(daca o sa am timp peste cateva zile, dupa procesare, o sa postez poza cu fluturasul ametit... >:) )

AndreiStefan 19 May 2011 22:31

Originally Posted by dragonfly_drk:

sunt fericita pentru ca azi am avut ocazia sa ajut o batranica sa coboare din troleu. avea piciorul rupt si se deplasa foarte greu, saraca. am avut asa, un sentiment pe care nu l-am mai avut demult. imi era dor sa ajut un om. si ca sa imi reglez energiile sado-maso in seara asta mi-a inundat spatiul personal un frumos fluture de noapte. am decis sa ii dau una in cap cu papucul de casa si sa il tintuiesc de podea. apoi, l-am asezat frumusel in pozitie de drepti si i-am facut poze. fiind doar ametit, in curand si-a revenit si i-am dat drumul... :)

(daca o sa am timp peste cateva zile, dupa procesare, o sa postez poza cu fluturasul ametit... >:) )

azi ii vanezi cu papucul, maine cu arcul...ai toata sustinerea mea:)

dragonfly_drk 19 May 2011 22:42

danke, danke... nu credeam ca sado-maso-ul meu va atrage sustinere... insa asta ma face si mai fericita.:)

AndreiStefan 19 May 2011 22:54

Daca tot te specializezi in vanat insecte, ai putea sa te ocupi si de ţânţarii din Bucuresti si imprejurimi?! ~X( ...m-ai face si pe mine fericit...macar pana imi amintesc sa cumpar rezerva la aparat:|

dragonfly_drk 19 May 2011 23:01

problema e ca nu vanez decat ce imi place... si in plus, tantarii au tragere mai mare la mine decat la alti oameni... inca nu stiu de ce dar sper sa aflu candva.:P deci singura solutie ar fi, cred... sa ma postez momeala in centrul Bucurestiului. asa ati scapa toti de tantari ca ar veni la mine.:))
problema e... ce castig eu din suferinta asta?>:)

AndreiStefan 19 May 2011 23:27

Originally Posted by dragonfly_drk:

problema e ca nu vanez decat ce imi place... si in plus, tantarii au tragere mai mare la mine decat la alti oameni... inca nu stiu de ce dar sper sa aflu candva.:P deci singura solutie ar fi, cred... sa ma postez momeala in centrul Bucurestiului. asa ati scapa toti de tantari ca ar veni la mine.:))
problema e... ce castig eu din suferinta asta?>:)

Toti tantarii sa apeleze la tine!!!;;) Pe viitor sa n-ai parte si de vampiri:D

De aceasi problema sufar si eu...n-am intalnit pe cineva pana acum care sa ademeneasca tantarii din preajma mea. Atat de naspa e sa vezi pe cineva cum doarme linistit langa tine si tu iti dai palme singur:-S

De castigat?! Iti fac statuie si iti pun o placuta "Eroina Ţânţariadei Mai 2001":P

vave 20 May 2011 20:53

S-au finalizat examenele mele! Mai am de susţinut o lucrare de dizertaţie, dar mai la iarnă şi de înfruntat un examen de limbă... în rest, I'm free! :D

omudindulap 20 May 2011 20:55

De ce la iarna? Si eu tot in iarna o sustin, dar presupun ca din motive diferite :-?

vave 20 May 2011 20:59

Ştiu că sunt incredibilă, dar nici măcar eu nu aş fi reuşit să îmi fac lucrarea de dizertaţie fiind plecată în ultimul semestru din ţară. ;) :P

All times are GMT +2. The time now is 17:06.