![]() |
dupa cum vorbeste si la cat e de stapan pe sine, banuiesc ca arata bine.... si NU... asta NU e o gluma... am gandit doar logic.:P
|
Bine, acuma... ma aflu in fata unei tastaturi si a unui monitor, evident. Pot fi mai tare decat James Bond, sau pot fi un manacator profesionist de ceafa de porc. Sansele sunt aceleasi.
|
logic... insa daca intradevar esti o persoana sportiva mi-e greu sa cred ca esti un mancator profesionist de ceafa de porc.
|
Originally Posted by danonino:
|
Originally Posted by iiii:
depinde ce presupune chestia asta! |
nu vezi ca Activia nu raspunde? deci consider tacearea lui un aprove!:D
|
Originally Posted by iiii:
Ask your mom. ;) |
pai mama nu e gabi szabo :D
|
Are you afraid to ask?
|
Originally Posted by danonino:
|
Am o dispozitie de zile mari, crap munti daca vreau :D si dedic ziua si urechile mele celor de la Dark Tranquillity :x
|
sunt fericita pentru ca azi am avut ocazia sa ajut o batranica sa coboare din troleu. avea piciorul rupt si se deplasa foarte greu, saraca. am avut asa, un sentiment pe care nu l-am mai avut demult. imi era dor sa ajut un om. si ca sa imi reglez energiile sado-maso in seara asta mi-a inundat spatiul personal un frumos fluture de noapte. am decis sa ii dau una in cap cu papucul de casa si sa il tintuiesc de podea. apoi, l-am asezat frumusel in pozitie de drepti si i-am facut poze. fiind doar ametit, in curand si-a revenit si i-am dat drumul... :)
(daca o sa am timp peste cateva zile, dupa procesare, o sa postez poza cu fluturasul ametit... >:) ) |
Originally Posted by dragonfly_drk:
azi ii vanezi cu papucul, maine cu arcul...ai toata sustinerea mea:) |
danke, danke... nu credeam ca sado-maso-ul meu va atrage sustinere... insa asta ma face si mai fericita.:)
|
Daca tot te specializezi in vanat insecte, ai putea sa te ocupi si de ţânţarii din Bucuresti si imprejurimi?! ~X( ...m-ai face si pe mine fericit...macar pana imi amintesc sa cumpar rezerva la aparat:|
|
problema e ca nu vanez decat ce imi place... si in plus, tantarii au tragere mai mare la mine decat la alti oameni... inca nu stiu de ce dar sper sa aflu candva.:P deci singura solutie ar fi, cred... sa ma postez momeala in centrul Bucurestiului. asa ati scapa toti de tantari ca ar veni la mine.:))
problema e... ce castig eu din suferinta asta?>:) |
Originally Posted by dragonfly_drk:
Toti tantarii sa apeleze la tine!!!;;) Pe viitor sa n-ai parte si de vampiri:D De aceasi problema sufar si eu...n-am intalnit pe cineva pana acum care sa ademeneasca tantarii din preajma mea. Atat de naspa e sa vezi pe cineva cum doarme linistit langa tine si tu iti dai palme singur:-S De castigat?! Iti fac statuie si iti pun o placuta "Eroina Ţânţariadei Mai 2001":P |
S-au finalizat examenele mele! Mai am de susţinut o lucrare de dizertaţie, dar mai la iarnă şi de înfruntat un examen de limbă... în rest, I'm free! :D
|
De ce la iarna? Si eu tot in iarna o sustin, dar presupun ca din motive diferite :-?
|
Ştiu că sunt incredibilă, dar nici măcar eu nu aş fi reuşit să îmi fac lucrarea de dizertaţie fiind plecată în ultimul semestru din ţară. ;) :P
|
All times are GMT +2. The time now is 17:06. |