![]() |
randul lui im.kino la postat, ca eu n-am rabdare.>:) cu toate ca habar nu voi avea=))
|
ba uite ca pun mai usor >:)
![]() |
Originally Posted by Im.Kino:
|
Nein!
|
C'mon! Regizor cult, actor idem - cel mai plin zambet ever.
|
intre cocosi si intra oripilata in mica arena |
Pai esti la un pas :)
Si nu mai cita mesajul daca nu e niciunul sub el, ca n-are rost. |
Ai zis lupte de cocosi! Deci...
|
Hmmmmmm, I'm thinking Nicholson, Sutherland...:-? |
Si ei au zambet plin, dar cel la care ma refer eu e cel mai cel. Si e nitel mai pour le connaisseuri.
|
Is the fella we are talking about gay, by any chance?:-?
|
No! As manly as they come! As manly as his friend, Mr. Sam Peckinpah...
|
Ma gindesc la Sam Peckinpah, ma gindesc la cel mai plin zambet ever si-l vad in fata ochilor pe James Coburn. Am I on the right path?:D
|
ma obsedeaza ghicitoarea asta :) ,
nu-i dau de capat de nici un fel, spune macar de ce origine e actorul sau regizorul. |
@Windom - cu Coburn esti cel mai aproape (zambet, charisma si "me, a fan" wise)
@Mercutio - ambii sunt americani si ai fost extrem de aproape (English translation?) |
Sa fie Charlton Heston cel cu zambetul ?
|
Zambet mare la Charlton Heston?
Recap: Actor si regizor cult, ambii americani Actor cu zamber mare, bun prieten cu Peckinpah Filmul are lupte cu cocosi New hint: Cei doi, actor si regizor, au mai facut un film cu statut de cult (road movie de asta data). In ambele filme, un rol secundar e jucat de o a treia personalitate cult a cinema-ului american (dar cele mai bune roluri ale sale sunt la Wenders si Alex Cox). |
Lee Marvin mai are un zimbet interesant, Peter Fonda...:-?
|
M-ati innebunit (sau o faceti special?) :(
Actor cult implica faptul ca nu e cunoscut de toata lumea, ca pentru cei mai multi oameni numele lui nu spune nimic. Pe de alta parte, orice carte/interviu despre/cu Peckipah ati deschide, numele actorului cu pricina pops up. Indiciu nou - fara regizorul filmului in discutie, Tarantino n-ar fi debutat, la propriu (a ajutat intrarea in productie dimpreuna cu Harvey Keitel). Alt indiciu - regizorul, protagonistul si secundarul au fost, cu totii, prieteni buni cu Jack. Daca nu nimeriti, pun poza cu protagonistul in prim plan X( |
ca n-o fi vorba de Cockfighter din 1974 regizat de Monte Hellman, cu Warren Oates? :D
|
All times are GMT +2. The time now is 09:58. |