![]() |
Cred ca n-ai inteles bine... Sa zicem ca avem 2 meciuri: Kidman vs Ricci si Julia Roberts vs Sharon Stone... La primul castiga Ricci si la al doilea Stone... Ar trebui in sfarsit unul intre Ricci si Stone... Asa sa faci cu toate castigatoarele de la Best women etc.
|
Pai aia dak nu se va oferi nimeni sa o duca la bun sfarsit ma reocup eu de partea a 3-a! :lol: REVOLUTIA! :D Pana atunci imi iau o mica mare vacanta de cel putin 2-3 luni! ;)
|
Fac eu parte a treia... Sau nush... Vreau sa fac si eu o parte... :D... Eventual...
|
Ma mie sa zicem ca mi-a ajuns turneul asta.. Va las sa vedem dak o sa aveti adevaratul succes al acwestui topioc, care va ramane muult timp peste cel lotr! :lol: Si mai vedem cu partea a 3-a...
|
HAi ca eu tot cu a mea o tin
cica eu votez pe bellucci.....nustiu mi se pare cea mai dragutza... :lol:
|
Hopa, a fost rupta Sf. Egalitate... E grav... Presimt o batalie mare pana la sfarsit... This is gonna be WICKED!!!
|
Originally Posted by ogto:
|
Imi vine sa urlu precum Gene Hackman in Runaway Jury:
YOU LOSING ME MY JURY!!!!! |
mda , belucci si de la mine dak ar mere sa votez :D
|
egalitate din nou: 16-16. Ar fi misto ca finala sa se decida la diferenta de 2.
|
Originally Posted by Leonard:
|
Mama frate ce cosamr... 17-17... Will It EVER END?!? :roll:
|
Da se va termina pe 11 la ora 7 dimineata, cu scorul din poll! :P
|
Daca nu castiga nici una, n-am facut nimic...
|
Am votat cu Jolie. :P
|
Mutumim Edgar ca ai rupt egalitatea... Pun pariu ca asa o sa ramana pana la sfarsit... Macar nu o sa fie egalitate :P
|
Originally Posted by ogto:
|
TiLiDi vezi poate trisezi... sa vezi ce te bate tot staff-ul Cinemagia (in afara de Daniel care a votat Belluci) + Demona ... 8)
|
Originally Posted by BeNnY:
|
Ma gandeam ca faci un Attack of the Clones aici pe forum... mai stii.... The Force is strong in the Neobitt :lol:
|
All times are GMT +2. The time now is 15:51. |