![]() |
Originally Posted by anaemona:
ha ha ha in clasa a IX -a am terminat anul scolar pe 15 iulie. in perioada 1-15 august am fost in practica agricola la recoltat ceapa.cazarea s-a facut in acelasi loc cu militarii in termen,care,in loc sa se antreneze pt.un eventual razboi nuclear,prestau si ei acelasi lucru.nu existau dusuri si nici wc-uri.doar niste camere imense cu paturi de campanie. nu cred ca am facut baie zilele acelea si cred ca nici mancare n-am servit.poate doar ceaiul de dimineata,primit intr-o cana ciobita,din metal.si-o felie de paine neagra,unsa cu gem. aia da dieta! |
Gemul iti dadea phytonutrientii si piinea necesarul de fiber/carbohidrati, ce bine se minca pe vremea aia :)) Ce-as mai minca gem adevarat de prune cu piine de graham :( uite asta ma enerveaza, ca-mi lipsesc lucrurile astea ;)
|
faina pe dracu'.
Anu' trecut mi-a placut, mai ales ca am avut un profesor super de treaba ca re facea sa te simti bine si-ti placea scoala. Din pacate a crapat acum vreo 2 luni si a venit una care nu stiu cum si-a terminat facultatea sau daca are facultate. Contabilitatea // cu profa:| + plus ca e foarte isterica + ca o supara adevaru si asta da nastere la note mici + ca e foarte enervanta si stresanta. Cred ca m-a batut Dumnezeu pentru ca nu cred in El. Cred ca asta va fi pedeapsa mea daca ajung in iad ( sau am ajuns deja =)) ). Vor fi 3 saptamani luuuuuuuuuuuuuuuungi. |
Spanking etern scrie pe tine.
|
Originally Posted by chuckyfan:
as vrea sa-ti dau si eu cateva lectii.tot de conta.poate dupa ce le vei primi pe ale mele,profa ta va fi cea mai minunata dintre minunatele de pe pamant. p.s.eu mi-am adorat proful in cauza.dar i-am urat pe altii.raaau de tot! |
Originally Posted by boboManelistul:
Shoot yourself !:-& |
Viorel_Seducatoru' , id-ul meu, baga-l si te ajut.
|
Pai ai bagat id-ul?
|
ma Bobo. Tz-o mai zas cyineva ca ai moca de om facut din laba? Itz dai sama ca nu tye iubeshte fomeile ( asa ca pe Margineanu )?
Ashai ca-tz plashe cand te ieu in sama? Ashai ca mi-ash dori ca tu sa nu fi egzistat? ( :D ) |
Stai, nu mi-l enerva, ca il luasem incet:)) Ma enerveaza ingrozitor cu bobo are bmw si euroo (si in curand o sa aiba si o gagica sooper de pe forum) si eu nu.
|
Originally Posted by White1:
=)) Si eu vreau gagici, si tu vrei........... facem echipa? Poate avem mai mult noroc si-l intrecem le Bobo. |
Norocul nu e suficient. Nu poti concura doar cu "noroc" impotriva "bmw"-ului si a "euroo"-ilor. Pur si simplu nu poti. Asa ca nu vreau gagica, vreau bmw si euro, restul vine de la sine:D
In alta ordine de idei ma intreb daca noi radem de el sau el rade de noi? |
Ma enerveaza oamenii care se baga singuri in seama si apoi spun ca tot tu i-ai enervat :-j
|
Originally Posted by White1:
Mda, vrei sa fiu sincer? Da, stiu ca vrei, nu te rusina. rade de noi. Intrebarea mea: Oare de ce postez fara nici un rost? ( fara cur si cap ) |
Mai bine agata un salam. |
Ungurii care trăiesc în România şi nu ştiu să vorbească româneşte. :| I hate them !
|
voi chiar nu intelegeti ca omul continua sa faca misto si voi va chinuiti degeaba? nu stiu ce vreti sa demonstrati insultandu-l dar va asigur ca baiatul e mult prea debil ca sa se simta afectat... va sugerez sa il evitati... poate asa da Sfantu Ilie sa dispara naibii...
|
Cine se chinuie? I was just trying to have some fun:(
|
well, imi cer scuze atunci... jucati-va in continuare... (sa ma anuntati cand ati terminat... si sper pana atunci ca o sa se trezeasca din nou adminii din amortire... ca nu stiu de ce am impresia ca in ultima vreme suntem ca niste oi ratacite... )
|
las' ca esti tu mai frumos...;) |
All times are GMT +2. The time now is 18:48. |