Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

rvn 14 Jun 2011 17:49

Originally Posted by anaemona:

In alte vremuri apuse se facea practica in agricultura, n-am idee daca in timpul scolii sau in vacanta, eu n-am avut norocul asta :))

Hai mai chucky, nu-i chiar asa rau, e fun in practica.

ha ha ha
in clasa a IX -a am terminat anul scolar pe 15 iulie.
in perioada 1-15 august am fost in practica agricola la recoltat ceapa.cazarea s-a facut in acelasi loc cu militarii in termen,care,in loc sa se antreneze pt.un eventual razboi nuclear,prestau si ei acelasi lucru.nu existau dusuri si nici wc-uri.doar niste camere imense cu paturi de campanie.
nu cred ca am facut baie zilele acelea si cred ca nici mancare n-am servit.poate doar ceaiul de dimineata,primit intr-o cana ciobita,din metal.si-o felie de paine neagra,unsa cu gem.
aia da dieta!

anaemona 14 Jun 2011 18:02

Gemul iti dadea phytonutrientii si piinea necesarul de fiber/carbohidrati, ce bine se minca pe vremea aia :)) Ce-as mai minca gem adevarat de prune cu piine de graham :( uite asta ma enerveaza, ca-mi lipsesc lucrurile astea ;)

chuckyfan 14 Jun 2011 18:15

faina pe dracu'.
Anu' trecut mi-a placut, mai ales ca am avut un profesor super de treaba ca re facea sa te simti bine si-ti placea scoala. Din pacate a crapat acum vreo 2 luni si a venit una care nu stiu cum si-a terminat facultatea sau daca are facultate.
Contabilitatea // cu profa:| + plus ca e foarte isterica + ca o supara adevaru si asta da nastere la note mici + ca e foarte enervanta si stresanta.

Cred ca m-a batut Dumnezeu pentru ca nu cred in El. Cred ca asta va fi pedeapsa mea daca ajung in iad ( sau am ajuns deja =)) ). Vor fi 3 saptamani luuuuuuuuuuuuuuuungi.

Cinemania 14 Jun 2011 18:18

Spanking etern scrie pe tine.

rvn 14 Jun 2011 18:27

Originally Posted by chuckyfan:

Contabilitatea // cu profa:| + plus ca e foarte isterica + ca o supara adevaru si asta da nastere la note mici + ca e foarte enervanta si stresanta.

chucky,
as vrea sa-ti dau si eu cateva lectii.tot de conta.poate dupa ce le vei primi pe ale mele,profa ta va fi cea mai minunata dintre minunatele de pe pamant.
p.s.eu mi-am adorat proful in cauza.dar i-am urat pe altii.raaau de tot!

alextreme93 14 Jun 2011 19:25

Originally Posted by boboManelistul:

Originally Posted by rvn:

Originally Posted by chuckyfan:

chucky,
as vrea sa-ti dau si eu cateva lectii.tot de conta.poate dupa ce le vei primi pe ale mele,profa ta va fi cea mai minunata dintre minunatele de pe pamant.
p.s.eu mi-am adorat proful in cauza.dar i-am urat pe altii.raaau de tot!

Cum pot face rost de numarul de telefon unei gagici de pe forumul asta vreu id ei de me>:) senger

Shoot yourself !:-&

White1 14 Jun 2011 19:40

Viorel_Seducatoru' , id-ul meu, baga-l si te ajut.

White1 14 Jun 2011 19:49

Pai ai bagat id-ul?

chuckyfan 14 Jun 2011 20:02

ma Bobo. Tz-o mai zas cyineva ca ai moca de om facut din laba? Itz dai sama ca nu tye iubeshte fomeile ( asa ca pe Margineanu )?
Ashai ca-tz plashe cand te ieu in sama?
Ashai ca mi-ash dori ca tu sa nu fi egzistat? ( :D )

White1 14 Jun 2011 20:06

Stai, nu mi-l enerva, ca il luasem incet:)) Ma enerveaza ingrozitor cu bobo are bmw si euroo (si in curand o sa aiba si o gagica sooper de pe forum) si eu nu.

chuckyfan 14 Jun 2011 20:22

Originally Posted by White1:

Stai, nu mi-l enerva, ca il luasem incet:)) Ma enerveaza ingrozitor cu bobo are bmw si euroo (si in curand o sa aiba si o gagica sooper de pe forum) si eu nu.

=)) Si eu vreau gagici, si tu vrei........... facem echipa? Poate avem mai mult noroc si-l intrecem le Bobo.

White1 14 Jun 2011 20:26

Norocul nu e suficient. Nu poti concura doar cu "noroc" impotriva "bmw"-ului si a "euroo"-ilor. Pur si simplu nu poti. Asa ca nu vreau gagica, vreau bmw si euro, restul vine de la sine:D
In alta ordine de idei ma intreb daca noi radem de el sau el rade de noi?

Anna-Maria 14 Jun 2011 20:27

Ma enerveaza oamenii care se baga singuri in seama si apoi spun ca tot tu i-ai enervat :-j

chuckyfan 14 Jun 2011 20:40

Originally Posted by White1:

Norocul nu e suficient. Nu poti concura doar cu "noroc" impotriva "bmw"-ului si a "euroo"-ilor. Pur si simplu nu poti. Asa ca nu vreau gagica, vreau bmw si euro, restul vine de la sine:D
In alta ordine de idei ma intreb daca noi radem de el sau el rade de noi?

Mda, vrei sa fiu sincer? Da, stiu ca vrei, nu te rusina.

rade de noi.

Intrebarea mea: Oare de ce postez fara nici un rost? ( fara cur si cap )

Cinemania 14 Jun 2011 20:44

cum agat o fata de pe forum? sa ma intalnesc cu ea?????

Mai bine agata un salam.

andreea1609 14 Jun 2011 20:45

Ungurii care trăiesc în România şi nu ştiu să vorbească româneşte. :| I hate them !

dragonfly_drk 14 Jun 2011 20:48

voi chiar nu intelegeti ca omul continua sa faca misto si voi va chinuiti degeaba? nu stiu ce vreti sa demonstrati insultandu-l dar va asigur ca baiatul e mult prea debil ca sa se simta afectat... va sugerez sa il evitati... poate asa da Sfantu Ilie sa dispara naibii...

White1 14 Jun 2011 20:49

Cine se chinuie? I was just trying to have some fun:(

dragonfly_drk 14 Jun 2011 20:54

well, imi cer scuze atunci... jucati-va in continuare... (sa ma anuntati cand ati terminat... si sper pana atunci ca o sa se trezeasca din nou adminii din amortire... ca nu stiu de ce am impresia ca in ultima vreme suntem ca niste oi ratacite... )

dragonfly_drk 14 Jun 2011 20:55

Originally Posted by dragonfly_drk:

voi chiar nu intelegeti ca omul continua sa faca misto si voi va chinuiti degeaba? nu stiu ce vreti sa demonstrati insultandu-l dar va asigur ca baiatul e mult prea debil ca sa se simta afectat... va sugerez sa il evitati... poate asa da Sfantu Ilie sa dispara naibii...

Fah stoarfo esti urata ca pula calului!!! iti place sperma

las' ca esti tu mai frumos...;)

All times are GMT +2. The time now is 18:48.