![]() |
windom, da, taticu si un alt hint. mi-e cunoscuta mufarina, dama se uita cumva putzin crucish?
*nu discut cu <<vulgul>> decat ontopic |
Originally Posted by Windom:
|
Originally Posted by Windom:
Windom, las' ca-ti trece :) sper, eu una am multe de invatat din ce-ai vazut tu si nici nu ma supar daca n-am vazut, inca, unele filme sau nu recunosc personajele. Adevarul e ca recunoasterea asta a personajelor e mai grea pentru mine si doar actorii ii recunosc mai usor si aia daca-s in scene din film, pentru ca altfel nu prea ma uit la poze de actori/regizori desfasurind activitati sociale. |
for windom
![]() |
Sper ca nu te superi, Win... da' e Jack Nance...
|
@ keepwalking
Nu inteleg de ce simti tu nevoia sa jignesti asa de gratuit... si, pe deasupra, avand la baza si o teorie eronata. Un om care a vazut foarte multe filme (la fel ca unul care a citit foarte multe carti - nu care "a vazut cotoare", asa cum plastic te-ai exprimat), e mai cult decat ceilalti, care n-au vazut/ citit atatea. (stii, arta nu-ti asigura desteptaciunea, ci cultura). Astea fiind zise, un om care a vazut foarte multe filme (la fel ca unul care a citit foarte multe carti), si a si inteles/a ramas cu ceva din ele, are toate sansele sa-si fi largit orizonturile, adica sa fie mai destept (nu decat altii, ci decat sine insusi, inainte sa le fi vazut ;) ). |
Si pentru Windom, ca am furat randul...
![]() |
Daca l-am jignit pe windom, imi cer scuze.
Cu toate astea, eu nu prea pot pune semnul egalitatii intre un privitor de filme si un cititor de carti. Nu cred ca filmele iti pot asigura o cultura generala similara cu cea rezultata din lectura. De asemenea, mai cred ca nu numarul filmelor vazute asigura aceasta cultura, ci calitatea lor. Trebuie sa recunoastem ca este suficient sa vedem 100 de filme cu mesaje puternice. Restul, pana la 1000, pana la 10.000, nu face decat sa-ti incarce, zic eu inutil, memoria vizuala. |
Originally Posted by keepwalking:
Din ceea ce ai scris mai sus inteleg ca ma consideri un avid devorator de filme dar care se teme ca dracu' de tamiie sa se apropie de carti. Nu stiu de unde ai dedus asta, dar nu e adevarat. Ma uit, intr-adevar, foarte mult la filme, dar si citesc mult. In rest, e ok, nu m-am simtit jignit, iar supararea nu tine mult la mine.:) On topic: cred ca e vorba de Johnny Suede... |
Windom,
nu, eu am facut referire la afirmatia lui Im.Kino: "Un om care a vazut foarte multe filme (la fel ca unul care a citit foarte multe carti...". Acel "la fel" ma deranjeaza:) Ma bucur ca nu esti suparat. Sa continuam. |
Comparatia cu cititorul de carti a fost oferita de tine (faza cu cotoarele) - evident, pot renunta la ea. Dar sa stii ca, totusi, filmele iti ofera o cultura generala. Si daca le-ai vedea pe cele propuse de-a lungul jocului, ai vedea ca sunt si de calitate - tocmai cele grele, ca asa e viata, paradoxala.
Si nu l-ai jignit doar pe Windom, ci pe toti acei "fraieri" pentru care 10000 de filme (Jesus, n-am pretentia!) nu reprezinta o "incarcare inutila a memoriei vizuale". On topic - Windom, poza te rog |
1 Attachment(s)
Doua personaje, pentru mai multa siguranta...
Attachment 285 |
Alan Ladd si Miss Veronica Lake
Cedez... |
![]() |
Dupa acest frumos monument de fidelitate imbracat cu blana unui Akita, propun postarea unui gandac din Bug sau a unui sarpe din Indiana Jones.
M-am luat dupa rasa, pe ghicite, deci cedez. |
Numele cainelui ?
E un singura poza a cainelui , are statuie in Japonia , sa facut filme, sa scris carti ..... |
Of, Hachiko, asa e mai bine?
|
Dupa cum ziceam, cedez.
|
caut eu ceva
![]() |
hai ba datzion beepu masii de treaba e unul din cei mai talentati (si prolifici) tineri din bransa X(
|
All times are GMT +2. The time now is 05:57. |