![]() |
Originally Posted by miercuri:
Am citit eseul, Sandwich is the best! :"> |
Originally Posted by Gospin:
Sentimental crap, numai bun de bagat la Filme la Care Ati Adormit.(:| I-) (:| |
You didn't like Legends of the Fall did'ya ? :-w
|
Nope. Fac parte din categoria celor cu inima de piatra.:-<
|
Saw 6 - 8/10...cel putin la fel de gretos dar finalul slabut..cred ca asta e finalul seriei..sau se mai aude de 7?
"Pamela you sensationalised my life"..ce as da sa vad: " Diaconescu you sensationalised my life">:) |
|
Banned From Television
Este un documentar cu imagini care au fost interzise la TV , surprinse de camerele de supraveghere, de amatori sau de televiziune. De exemplu : O femeie care este neatenta la traversarea caii ferate si este izbita de tren. Un om este impuscat in fata de un politist. Sinucideri , accidente , crime ....etc. |
"Message In a Bottle" - M-a incantat. Imi place ca nu s-au axat pe dialoguri pe cat s-au axat pe priviri, gesturi & co.
A fost placut sa-l vad pe Paul Newman jucand rolul batranelului indraznet si a tatalui intelept. Sa nu mai zic de Kevin Costner, mereu e o placere sa-l vad jucand :)) . Cred cu tarie ca acest rol a fost unu' dintre cele mai bune ale lui. Well, sfarsitul filmului putea fi unul usor, unul de duzina, care putea strica tot filmu', da' se pare ca nu m-a dezamagit, ca nu a fost genul de poveste "fericiti pana la adanci batraneti" . Hua! si cu toate astea ii dau un 8. |
American pie 7 - Book of love
Mult mai slab ca celelalte, glume rasuflate, gafe cat cuprinde, un Stifler mai slab ca niciodata, si cand te gandesti ce m-am mai distrat la primul American Pie! Recunosc, am ras la cateva faze, dar departe de a-mi fi placut! |
Ce ?! S-a ajuns deja la American Pie 7 ?? This Pie goes real fast :)) |
Pai e chiar si aici pe Cinemagia prezentarea, din pacate fara poza, fara sinopsis, nimic!
Si m-am gandit ca nu se va realiza, da' uitel. Chiar esti interesat sa-l vezi? :!! |
Nuu. M-am oprit la 2 parca. Doar ma miram cat de departe a intins-o. |
Originally Posted by bremen1980:
Unul dintre celebrele Video Nasties...:x |
Din American Pie...1 si 2 au fost cele mai reusite in rest...simply crap.
Recent : Big Nothing - David Schwimmer, Simon Pegg, pregatesc asa-zisa spargere perfecta pentru a isi schimba viata peste noapte, dar ca de obicei in filmele cu prosti, o serie de evenimente fericite, si comice pe de-asupra, ii fac pe cei doi sa treaca prin calvarul vietii lor. |
Revazut: Asta seara dansam in familie - Dem Radulescu, Sebastian Papaiani si regia: Geo Saizescu. O comedie formidabila despre un hot sentimental interpretat superb de Dem Radulescu.
|
La leggenda del pianista sull'oceano (1998)
Filmul prezinta povestea lui ''1900'', nascut pe un vas de croaziera si crescut de catre membrii echipajului. Acesta, desi destinul pare sa nu fi fost tocmai binevoitor, va deveni unul dintre cei mai buni muzicieni ai timpului sau. Pelicula are toate ingredientele necesare unui film-capodopera: Giuseppe Tornatore (regizor si scenarist), Tim Roth in rolul lui 1900, coloana sonora semnata Ennio Morricone si o poveste care sigur va placea iubitorilor de frumos. ''An epic story of a man who could do anything... except be ordinary.'' 9/10 |
Look(2007)
Filmul avea potential - intreaga poveste este spusa prin intermediul camerelor de supraveghere - insa rezultatul e destul de neinteresant si monoton. Se pare ca ar exista peste 30 milioane de camere de supraveghere in SUA, cele mai multe neavind alta valoare practica decit cea voyeuristica. Te uiti la film ca la Big Brother, povestea e livrata prin intermediul citorva linii narative care se intretaie pe parcursul filmului. Credibilitatea lipseste insa. Presupusele "camere de supraveghere" sint amplasate in pozitii cit mai convenabile pentru regizor, anulindu-le astfel scopul practic. Calitatea imaginii e mult prea buna, in plus, avem si sonor... Actingul e destul de ok, insa intilnirile "intimplatoare" dintre personajele ce populeaza plot-urile paralele sint orchestrate mai mult pentru a impinge povestea inainte, ceea ce rapeste foarte mult din credibilitatea acestor situatii. Subiectul abordat este unul extrem de serios insa nu e valorificat cum ar fii trebuit. 5/10 |
Inglourious Basterds
Year : 2009 Genre : Drama | War My Rating : 10 ![]() 2012 Year : 2009 Genre : Action | Adventure | Drama | Sci-Fi | Thriller My Rating : 8.0 ![]() |
Jennifer's Body - cam banal din pacate. Are momente bune, dar per total e sters. Mult mai putin enervant ca Juno din fericire, dar parca are prea multe pretentii pentru ce ofera. S-au facut teenage movies satirice mult mai bune de atat. Megan Fox, monovalenta asa cum ma asteptam. Amanda e simpatica. Filmul asta imi comfirma din nou totusi ca Diablo Cody nu este nicicum scenarista de Oscar, boo.
|
"Swing Vote" - A fost dragut si nu prea. Un 8, ca am inima mare :D.
|
All times are GMT +2. The time now is 01:31. |