![]() |
Monica, daca nu e prea tarziu
|
Da votati in poll lume! Nu va iau in considerare ce tot scrieti aici. Acum forumul numara voturile prin chestionarul pe care l-am deschis! So... :roll:
|
Pai daca ai schimbat regulamentul si nu anunti, de unde sa stim?
P.S. TLD, daca nu te-ai fi agitat atat, Monica avea mai multe sanse sa castige. Asa, poate ca multi au votat cu Angelina numai ca sa-ti faca in ciuda... |
TLD gotta die!
1). Neobbitule...tu eshti toast!Extra crispy!!!...NU SE PUNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Angelina vs Liv??? Pai nu-i corect! Still...am votat Jolie!!!
2). Second vte goes to Kunis... |
Acuma ca sa reiceput tre sa votam dintre Liv, Anjelina si Belucii? Eu votez Liv dintrea astea 3...
|
Re: TLD gotta die!
Originally Posted by Demona:
1) Deabia astept! Tota la unu vine si ce vina am eu ca astia o vior pe jolie in finala? Nu vezi ca voteaza cu CAPUL care nu trebuie! :evil: |
Si cu care cap trebuie?! :o
|
Originally Posted by BeNnY:
|
cam greu sa ma deci, totusi Jolie, asa la intamplare
|
hmmm...in poll m-am razgandit si am votat cu Liv...
|
Eu am votat cu Monicaaa dar vad ca e condusa momentan... :(
|
Liv e pe ultimul loc...Demona-betrayer :evil: ....votezi impotriva elfilor...betrayer... :wink:
|
Originally Posted by raptor:
O inteleg... Pesemne asculta KREATOR! :lol: |
Touch down tilincutza! :roll:
|
Originally Posted by raptor:
Trust me! That was a real hard decision!!! :cry: ... |
Ambele sunt nashpa ... da' merg cu Mila ...
|
Egalitate... Ce aiurea... Sa sparga cineva egaliatatea asta frustranta...
P.S. Saraca Liv... A mierlito la poll-ul asta... |
Originally Posted by ogto:
Ciar ca... Saracuta liv, dak pana si demona a votat impotriva ei... Sad sad sad! :P P.s: mai sunt 7 zile mai e timp sa se schimbe egalitatea! ;) |
Vreau sa imi lamureasca si mie cineva chestia asta... Pana acuma au fost multe meciuri dintre care una a castigat, therefore, nr. fetelor s-ai injumatatit... Nu ar fi logic sa se faca meciuri in continuare intre fetele ramase?
|
Originally Posted by ogto:
Meciuri intre cine aici? Ca s-a dus turneul... Se termian in 4 zile sau cat au mai ramas din poll! :P |
All times are GMT +2. The time now is 21:33. |