![]() |
![]() |
Luis Bunuel?
|
![]() |
nu-i Bunuel
sorry ca am postat in acelasi timp cu poza precedenta |
Irène Jacob, doamna:D
|
Si cred ca The Aviator, domnul:D
|
yup doamna. one of my :x
|
Originally Posted by Chambord:
Pai vezi de-o trece la AILF...:P |
1 Attachment(s)
|
E milionarul aviator, daca era nevoie de confirmare...
Cum de nu reusesti tu, dupa atata timp, sa pui o poza netaiata :) ? |
Originally Posted by Im.Kino:
Mi-e lene sa ma complic cu Image Shackul:"> |
Originally Posted by Windom:
E chiar MILF de-acuma. Au trecut anishorii si peste ea, but still pretty :-* |
Hint: pe vremuri a jucat intr-un serial foarte popular si simpatic la care eu ma uitam pe PRO7, inainte de '89, cind erau la moda parabolele...:D
|
Hint: doamna cu pricina a mai jucat intr-un anumit serial, "transferat" apoi si pe marele ecran...
|
1 Attachment(s)
Hint
Attachment 284 |
Tulai da' chiar asa greu e?:( In poza de mai sus regizorul ii da citeva indicatii pe platou. Cele doua poze sint din acelasi film. Realizat pe parcursul a 5 ani. Cult... C'mon.:-w
|
bre windom, ti-am mai spus si altadata, sau daca nu tie, atunci lui im.kino, parerea mea e ca acest concurs nu trebuie sa fie un fel de defulare a unor cinefili neintelesi, care posteaza imagini din filme numai de 15 oameni vazute.
un concurs presupune o miza care poate fi atinsa de o categorie larga de public. acum daca tu ai stat inchis in casa 30 de ani si a vazut numai filme "cult", ce vina avem noi, vulgul? |
Originally Posted by Windom:
*fiecare e liber sa posteze ce cacat de fotografie vrea. nu e vina cuiva ca sunt altzii, aka im.kino & windom mai deshteptzi. ignorantza gaghila dar nu doare. si s-a dus dreaq comunismu' cu <<totzi suntem mai egali decat altzii>> |
@omu cu camera
eu nu sunt foarte sigur ca desteptciunea e egala cu numarul de filme vazute. daca ar fi asa, bibliotecarul din orasul meu a vazut mii de cotoare de carti, dar ma indoiesc ca a devenit o enciclopedie ambulanta. |
Originally Posted by keepwalking:
Era vorba de Charlotte Stewart (actrita) si Eraserhead (filmul) si nu cred ca a fost vazut doar de 15 persoane. Postati voi de acum inainte doar din Avatar si LOTR, sa le poata recunoaste tot "vulgul". Eu m-am retras si de aici si de la Recunoasteti Filmul, sa nu mai bag pe nimeni in ceata... Nu m-am pretins niciodata destept si prefer sa stau 30 de ani inchis in casa pozind in cinefil neinteles decit sa pierd 2 ore la cinema cu o duda pe ecran si inconjurat de "vulgul" care bintuie cinematografele noastre si care pentru orice merge acolo numai pentru film nu... |
All times are GMT +2. The time now is 03:33. |