![]() |
Originally Posted by Pitbull:
Quote:
te va costa ca sa ceri despagubiri civile. =))
Quote:
informatziile ultile, relatarile de la festivaluri sunt pe alte siteuri, pe liternet, in dilema veche, alte bloguri si forumuri unde als e respectat . dar de ce nu relateaza pitbull de la festivaluri? ar <<face o figura frumoasa>. ca in fotbal.:D eu unul, nu ma simt timorat deloc:-* |
orice user care va continua acest conflict primeste un bann de trei zile
|
Originally Posted by Gloria:
Quote:
|
Vreau sa vad sange.
|
Originally Posted by marius_em:
|
oops, manwithamoviecamera, cred ca vei fi banat; si marius.
|
Am zis SANGE! :)) |
chiar, gloria, noi ne putem bana unul pe celalalt? :D
|
nu inteleg: acest topic se keama 'reprosuri pt moderatori', da?
deci eu n-am avut decit sa-i reprosez gloriei k nu mi-a raspuns (btw - subtirel 'raspunsul'... si, da, sint ruda cu a.c. cuza; dar kiar n-am nicio vina pt asta! :( mai ales k sint ruda si cu xenopol - care era, deci, si el ruda cu cuza :D ), si lui stefando k a inkis - prea precipitat - topicul celalalt (pe care, deci, asteptam raspuns)! in rest - kiar nu ma consider vinovat de nimic. nu vad dspr ce 'jigniri', 'razbunari' etc pomeneste un user de p-aici... :-? dc - & pe cine - sa ma 'razbun'?! columbeanu mihnea este un critic de film, si el. la fel de bun cum a fost un regizor de film. |
als, bannat trei zile
|
De ce a fost bannat ALS? In postarea anterioara si-a exprimat o parere. A fost malitios, dar nu mi se pare un motiv de bannare. Nu-i iau apararea, poate ca uneori exagereaza (desi de multe ori este de inteles), dar pentru postarea de mai sus, bannarea a fost abuziva.
Si a si fost provocat de mai multe persoane. Ca nu s-a provocat singur! |
Cori, ai interpretat mesajul doar "la prima vedere" - dar e firesc; conflictul dureazä de câteva zile, si numai urmärindu-l constant, pe tot parcursul, îti poti forma o pärere justä.
(E ca în instantä: studiezi tot dosarul, nu te pronunti doar dupä o singurä înfätisare.) ...Dar nu pot continua, întrucât as risca sä provoc din nou reactii si, implicit, sä redezgrop conflictul - ceea ce, pe bunä dreptate, Gloria si StefanDo au interzis. Iti spun mai multe, într-un mesaj privat. L.E. Rog de asemenea sä nu se reia cearta, iar acest mesaj sä fie ignorat de ceilalti. I-am explicat Corinkäi într-un mesaj privat cum stau lucrurile. Dacä altii mai au ceva de adäugat, s-o facä tot asa - discret. |
Chestia nasoala este ca tot echipa Cinemagia pica prost cu fiecare banare abuziva pe care o aplica.
P.S. Acuma ca i`ati dat ban lui ALS banuiesc ca se poate redeschide topicul ala cu criticii de film nu ? |
S-a si redeschis.
Si, de, ce sä-i faci...? Cine-si închipuie cä e un privilegiu sä fii administrator, se însalä amarnic. Functia are ingratitudinile ei - când ai de transat litigii, oricât de limpezi si lipsite de echivoc, tot e greu sä multumesti pe toatä lumea - mai ales când bannezi pe cineva, chiar si pe drept, chiar si doar pentru trei zile, tot îti atragi antipatii. Dar, asta e... Nu poti sä faci omletä färä sä spargi ouä. We move forward and hope for the best. |
stimatzi moderatori, nu am un reprosh sa va fac, ci o propunere.
Originally Posted by redmen:
|
@omul cu camera,
la ce bun alt sondaj? o noua competitie a vanitatii? |
Destul ne-a fost scandalul cu primul, ajunge.
Apropo, sä fie clar un lucru - întrebati pe oricine, dacä nu mä credeti. O asemenea modificare (falsificare de voturi în poll) e destul de dificilä ca sä-i fie accesibilä altcuiva decât unui PROGRAMATOR PROFESIONIST, si oricum solicitä timp. E cu mult peste puterile Gloriei sau ale lui Stefan - ca sä nu mai vorbesc de mine! Numai Daniel, probabil, ar sti cum sä umble pe-acolo. Bun - acuma: Daniel e super-ocupat cu programarea întregului site si alte sarcini profesionale. Chiar si când i se cere rezolvarea unor probleme legitime (gen "probleme ale forumului nou"), uneori trec zile pânä-si gäseste rägaz sä se ocupe de ele. Ei bine, în aceste conditii, a bänui cä Daniel si-a fäcut timp ca sä misculeze un poll oarecare, färä altä mizä decât niste orgolii prostesti, e de o naivitate mai mult decât puerilä (ca sä mä exprim cuviincios). E ca si cum ai zice cä Basescu a intervenit ilicit la un tribunal, ca sä fie scos basma curatä un hot de corcoduse verzi din Pätârlagele, numai fiindcä în campanie a lipit trei afise de-ale lui pe un gard. Prin urmare, Redmen, în numele consideratiei pe care ti-o port, te rog sä retractezi partea cu "Votul multiplu a fost o diversiune. Acest topic a fost un pretext de a se arunca inca odata cu noroi in anumite persoane", care e de un infantilism compromitätor, ce nu-ti face deloc cinste. Ai tot dreptul sä semnalezi eventuala ciudätenie cu oscilatia voturilor, dar nu se cade sä propui explicatii complet neverosimile. Putin respect de sine, ce naiba? |
Io ştiu că e criză... alea-alea, da'totuşi mâine-poimâine sunt 14 februarie, şi respectiv 24 februarie, un concurs CineMagia, ceva?! 8-> O:-) ;;)
No, hai nu vă lăsaţi rugaţi, dacă film de dragoste nu e, atunci om merge şi la teatru! ;) :P |
Vom avea asa in 2010: concurs pentru Predictiile la Oscar, Concurs de Valentine's si Dragobete, concurs de Martisor, concurs de Paste, concurs ... aaa; pot sa zic doar cu jumatate de an in avans? :P
Si noua ne plac concursurile, drago. |
Bine. Trebuie să remarc constanţa cu care-ţi schimbi avatar-ele, Gloria luptăreaţa, de astă dată. ;) |
All times are GMT +2. The time now is 17:43. |