Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Vreau sa fiu actrita (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85519)

Pitbull 07 Dec 2007 17:04

Originally Posted by Neuptolem:

La ce pagina se intampla asta?

Nu mai stiu, dar sigur undeva pe-acolo, pe la început, Imeme se confeseazä...

atitudinea ostila a lui Pitbull fata de IMM la inceput, eh, ostila, mai degraba in deradere, adica f diferita de... ACUM;

Asa e. Initial, am cäzut si eu în capcana täntäläilor care o dispretuiesc pe I.M.M. Ba chiar, în poema "Odä la CineMagia", i-am dedicat strofa:

Mai poposesc pe-aici, c-un "Ia-mä, nene!",
Si Veta, Zita, Mita, Coana Zoe...
Päseste mândrä-n fruntea lor Irene,
Care se crede Marlyne Monroe!

Nu peste mult, cunoscând-o pe Yahoo (prima oarä), am rugat-o sä mä ierte pentru asocierea cu acele personaje. Si ea, cu inimioara ei bunä, mi-a zis cä mä si iertase.
Asemenea si Carmine: si el a fost foarte dur si vulgar cu ea - pânä a cunoscut-o, la filmäri. De-atunci, si-a schimbat pärerea radical.

Pitbull, chiar treb'ia spus pa post? Cata dezinhibare!

Imeme e foarte dezinhibatä - chiar ea a spus-o. Oricum, faptul cä a asteptat pânä la douäsunu de ani denotä discernämânt - dupä cum confirmä si greutatea cu care cedeazä: multi veniti, putini alesi.

Carmine Galante 07 Dec 2007 22:09

A VRUT SA TE F..., DA NU I-A IESIT, CA DOAR N-O FI CIOCA SI TU ELODIA, ASA CA STAI LINISTITA IRENE.

irene marlyne monroe 07 Dec 2007 22:52

la capitolul asta aveti perfecta dreptate!multi ventiti putini alesi.
doar ca dupa ce am luat piept cu moartea cu,probleme si mi-am dat seama ca trebuie sa imi fructific si sa ma bucur de fiecare picatura a momentului am inceput sa fiu mai maleabila si sa ma distrez mai mult!
dar faza este ca si asa am avut tangente tot cu cine nu trebuia,pe tipul asta il stiam de vre-un an si a ajuns chiar asa sa imi puna ceva in pahar.
adica credeam ca voi avea un mos nicolae minunat si cand colo jumate din el l-am petrecut in socuri adica m-a socat ca i-am acordat increderea mea si nu a stiut sa o aprecieze si mai mult sa o neglijeze cu prafuri.
dar m-am cam speriat ca nu inteleg de ce,adica noi am mai avut ocazia sa ne mai vedem in acest an de zile uneori,de ce oare acum a luat aceasta hotarare a prafurilor.poate ma interpretat gresit etc.habar nu am.dar poate to mos nicolae ma ajutat sa imi dau seama inca din timp,si am vomat tot.
dar a fost o seara cumplita de calvar.caci am vrut sa vad ce este si am luat paharul cu praful pe el sa merg la spitalul floreasca pt analize'dar nu facea de pe pahar ci din urina pt toxicitate.si m-au chinuit aia acolo prin modul lor de abordare,indiferenta etc incat am plans toata noaptea,ca intr-un spital trebuie sa se salveze omul ,sa se faca toate investigatiile necesare pt a depista o problema de sanatate si tot ce este necesar pt remediere nu cu nepasare.
am vrut sa mi se ia si sange pt analize caci tot mi s-a facut cam rau cu cateva zile in urma si ei nu prea au vrut ca cica vai domne acolo sunt numai urgente majore.
dar daca este spital trebuie sa se intervinsa sa se faca ceva pt bolnav din timp nu in ultima faza cand nu mai ai ce-i face.iar daca un om se plange ca are probleme si ca il doare ceva,ca nu se simte bine si mai i se face si rau,atunci trebuie sa se intervina pt investigatii amanuntite pt depistarea bolii etc si interventie cu tratament rapid si eficient sa treaca mai rapid.
nu cum mi-au facut mie cica sa ma duc la psiholog,iei credeau oare ca ma planag de placere?tampiti m-au facut sa plang toata seara de la ora 1 pana la 8diminteata si sa astept acolo pt rezultate fara sa se ocupe de mine cum trebuie,ceea ce nu este un privilegiu ci o datorie a lor.
m-am certat pana si cu ei ca in loc sa aive grija de mine ma tratu superficial.le-am zis eu ca un mar poate fi si putred in interior si frumos in exterior,daca nu se incearca sa se vada cum este,asa si ei nici nu venisera rezultatele si ei ziceau ca nu am nimic,iar eu ma suparam si plangeam de atata penibilitate,adica nu degeaba te simti rau ,nu degeaba ai niste analize nu tocmai bune ,ci ca ceva nu este in regula cu organismul uman.si ei trebuia sa verifice si sa vada toate acestea,ba mai mult mi-au dat niste rezultate ok adica f.bune si m-am suparat si le-am zis ca vreau sa stiu cum stau lucrurile ,vreau sa imi cunosc problema de sanatate nu sa se ascunda ,sau sa fie ceva superficial.
mai ales ca eu stiam ca am alte analize acasa care nu sunt tocmai la fel de bune si m-am suparat ca nu stiu ce sa mai cred care este adevarul,care sunt cele adevarate?oare se face totul cu multa seriozitate si competenta?asa ar trebui.caci altfel duce omul spre incertitudine ,iar indiferentcum stau lucrurile omul trebuie sa stie care este adevarul.si sa se implice cei cu datoria aceasta pt aflarea/depistarea bolii si tratarea ei.
uf doamne si am ajuns sa mai cunosc,ce dura este lumea din spitale,cand eu credeam ca spitalul este o modaliate de salvare a omului.si sper sa devina si sigur asa va fi nu sa il chinuiasca mai mult.
da mai am plecat cu diureri de cap de acolo si ochii bulbucati de nesomn si atata plans ba mai mult si cu incertitudinea starii mele de sanatate-adica la ei sunt bine,dar ma simt rau,in analizele de acasa sunt probleme.deci ce sa mai credem?trebuie sa devina persoane competente si gata de salvare si diagnosticare rapida si eficienta.
ca nu se mai poate.ba mai mult chemasera si garzile sa ma dea afara ca m-am luat la cearta cu ei si le-am zis ca cum e posibil ca analizele lor sunt ok si cele de acasa/altele arata contrariul?
pana in final nu mi-au dat analizele-rezultate acsa au ramas acolo,iar substanta toxica nu a fost depistata,poate am eliminat-o eu prin voma ,sau mai era foarte putin sau nu a patruns in sange/corp.
nu stiu dar va zic ca a fost atat de aiure ca nu stiu ce as putea sa fac sa nu se mai bata joc de om ci sa il respecte si sa se implice sa ii pese de soarta lui si sa facatot posibilul sa fim salvati.
ca altfel este cumplit.
uf,da as sunt inca chiauna de somn,si marcata de ceea ce este prin spitale.DAR TREBUIE SA SE SCHIMBE SI SA EXISTE SIGURANTA SALVARII/O NOUA SANSA PT SANATATE ETC.
PAI in filme ce frumos se comporta cadrele medicale in afara asa ar trebui si in romania ,nu sa il umileasca si ca ultimul om.si sa trateze pe cine se vrea.
a chiar o doctora nici nu vroia sa se ocupe de mine,caci venise tare la mine ca vai domne nu am fata de urgenta,iar eu nu mai stiam de mine,durere de cap,soc,somnolenta,rau etc si ea venise cu figuri si i-am raspuns ca cum poate sa se pronunte asa fara sa faca investigatii fara sa vada despre ce este vorba?poate in mintea lor este nevoie sa fi pe jumatate mort ca sa se uite la tine si spre bucuria lor sa numai poata face nimic.e o prostie.din timp trebuie sa se intervina ,investigeze sa se poata face ceva pt salvarea omului bagami-as picioarele .
si ea vai cu figuri face "ca nu se mai ocupa de mine ca voi astepta mult si bine."pai nu este posibil sa salvam pe cine vrem ,viata este mai importanta decat orgoliu si mandria etc.altfel locui ei nu este intr-un spital,acolo trebuie sa se salveze viata oricarei persoane,indiferent de inconveniente fara discriminare.
oh ce am putut sa vad.si totusi eu inca sunt mai tinerica,mai speciala si uneori mai puternica,dar bietii oamani ce se intampla cu ei in astfel de situatii?nici nu trebuie sa existe asa ceva nici in scenarii filme.este impotriva legii naturii omenesti-caci viata omul este un dar pretios o valoare suprema ,iar noi nu trebuie sa ne batem joc de ea ci din contra sa o valorificam,sa ne ajutam intre noi etc.
SUNT DEZGUSTATA!Dar sunt convinsa ca dacas vreau pot foarte usor numai prin simpla vorba sa le zic cumvreau eu si ar trebui sa respecte,dar vreau sa se schimbe ei ,adica atitudinea lor sa fie involuntara adica sa vrea binele celulilalt ca doreste sa salveze persoana respectiva din propria initiativa,nu ca i s-a zis sau este obligat,dar daca va fi nevoie ii voi invata eu minte sa mai se joace cu omul ,voi intara eu in ei si imi voi expune doleantele.
noi trebuie sa fim pe maini bune in spoital nu pe maini indiferente!
uh m-am descarcat.oare eu gandesc altfel,sunt mai diferita ,iar lumea mintii mele fiind alta decat realitate poate de acea contrastul ma face sa sufara atat cand iau contact cu ceea ce este?sau eu chiar handesc bine si este anormal ceea ce este in realitate.!nu stiu ce sa mai cred
dar oamenii sau obisnuit sa se resemneze sa se obisnuiasca cu suferinta,dar nu trebuie ci din contra sa se solutioneze sa problema pt a fi frumpos si bine,sanatosi etc.totui posibil de ce sa stam in durere cand putem avea si bucurie/fericire?uf

voi ce ziceti,ma intreb am eu dreptate ?sigur vad lucrurile mult mai bine pt a i bine! ;)

irene marlyne monroe 07 Dec 2007 23:26

GATA M-AM GANDIT DATIILE VIITOARE VOI LUA ATITUDINE!
CAND ESTE CEVA CE NU IMI CONVINE IMI VOI EXPUNE VIZIUNEA SI SA SE TINA CONT DE EA!
NU SA PLANG SI SA MA CONSUM CA FRAIERA CAND CAND VAD ASA ANORMALITATI IN SOCIETATE SI MAI MULT IMI FAC RAU.CAND EU AM CA MANAGER STATEGIC SI DEZVOLTARE SOCIALA ,AM POSIBILITATEA SA SCHIMB SI SA APLIC PROIECTE CUM VREAU EU~
GATA NUMAI DE AZI INAINTE CAND MA DERANJEAZA CEVA VOI SCHIMBA SI VOI SPUNE CUM VREAU SA FIE~
PREA MULT M-AU CHINUIT ,SI MA CHINUIESC PENIBILITATIILE SOCIETATIILE CAND LA O ADICA EU AM ACESTA SANSA OPORTUNITATE DE DECIZIE!DOAR SUNT MANAGER STATEGIC NU?
GATA .

ii inteleg si pe bietii oameni ca uneori se resemneaza caci viata lor este in mainile lor,dar daca am sesiza de fiecare data cand este o problema si ne este afectata viata si drepturile omenesti,poate s-ar trezi si ei ca totusi toti depindem unii de altii si deci trebuie sa ne facem viata mai frumasa si si sa traim bine impreuna si frumos!

Pitbull 07 Dec 2007 23:30

Originally Posted by irene marlyne monroe:

GATA M-AM GANDIT DATIILE VIITOARE VOI LUA ATITUDINE!
(...)
GATA NUMAI DE AZI INAINTE CAND MA DERANJEAZA CEVA VOI SCHIMBA SI VOI SPUNE CUM VREAU SA FIE~
(...)
GATA .

Gata.

ok pupici merci

irene marlyne monroe 08 Dec 2007 00:09

;) pai nu se mai poate asa sa incasez umiliri la neinfinit,can pot sa fac cum vreau eu
e ca si cum intr-o bataie de puni te lasi sa incasezi fara sa iei atitudinea sa si ripostezi si poate ai forta necesara sa incasese cat vrei si cumvrei tu.
pai nu,mi-a trecut prin cap,la cat am suferit aseara sa schimb roata!
de ce sa ma umilesc sa sufar eu cand pot sa se faca cum vreau eu!
doamne de ce a trebuit sa sufat o seara si atat sa imi dau seama ce fraiera am fost.
e ca si cum cineva are manusi de box dar nu le foloseste ,ca nu stie ,sau nu ia atitudine,doar primeste loviturile etc.
dar de data asta imi voi folosii manusile de box.
tot ei ma determina desi nu vroiam ,uf.gata
data viitoare nu voi mai plange ca o fraiera fara sa ripostez.
si din contra
ma credeti ca imi pare atat de rau ca am suferit in ultimul hal aseara la spital cand puteam foarte usor sa iau atitudine!
dar a fost o invatare de minte!
si o stafungerare a mintii mele ceea de a lua ATITUDINE!
nu voi mai permite nimc care sa ma deranjeze!
bai ce fraiera am fost dar e bine ca m-am trezit si acum!nu se mai poate asa,voi face cum voi vrea eu.
daca tot ai o oportunitate de ce sa nu o folosesti?ce fraiera am fost pana acum!dar de acum inainte gata,stop m-am saturat!
pai asa nu se mai poate!

irene marlyne monroe 08 Dec 2007 01:00

dar toate ca toate daca e sa imi folosesc manusile de forta ,trebuie sa am si protectie,adica sa fiu protejata in vre un fel,asigurata ca nu mi se va intampla nimic grav/rau.
si oricum nici nu trebuie e ca si cum si-ar face rau la propria persoana si nu numai,dar cum sa inteleaga sau omul ca nu va fi decat de pierdut daca nu e atent cu mine.deci imi trebuie protectie suta la suta,adica sa nu mai primesc lovituri ci sa fiu eu cea care riposteaza dar cum?
bai oare ma intreb,mintea mea acum e hologena?cred ca sunt buna de stcenarii si filme.cred ca pana insasi viata mea expusa pe cinemagia poate fi un film veritabil.sau poate sunt nedormita suficient si incep sa bat campii,nu stiu ce-i cu mine,sau poate am fost prea nemultumita cum am fost tratata.nu stiu dar cert e ca trebuie sa ma bag la culcare ca altfel cine stie ce prostii sau aberarii mai imi debiteaza mintea.

Pitbull 08 Dec 2007 01:01

;) nu se mai poate asa (...) la neinfinit
(...)
pai asa nu se mai poate!

Niciodatä nu se poate sä fie neimposibil sä nu neinterzici la nimeni sä nu se poarte nicicând, nicicum si nicäieri neinuman si innesimtit la neinfinit!
Päi asa nu se mai poate!
ok pupici merci

irene marlyne monroe 08 Dec 2007 01:03

:D :P ;)

Pitbull 08 Dec 2007 01:08

trebuie sa am si protectie,adica sa fiu protejata in vre un fel,asigurata ca nu mi se va intampla nimic grav/rau.

DUREX - protectie sutä la sutä si nu ti se va întâmpla nimic gravid/räu.

bai oare ma intreb,mintea mea acum e hologena?

Posibil.

sau poate sunt nedormita suficient si incep sa bat campii

In nici un caz. Oricât de neinsuficient ai fi dormitä!

* * *

Foaie verde, mânji de lapte,
Am ajuns la saizesapte!

irene marlyne monroe 09 Dec 2007 19:45

mai stiti ca am o stare inca de somnolenta!
astazi m-am trezit la ora 2
ieri la fel,si ma simteam ca inca as mai dormi,nevoie de somn.
daca tampitul ala mi-a pus in pahar medicamente?sa adorm sau etc.caci practic nu am luat decat 2 inghitituri si am vomat si am simtit nevoia de somn atat de mult nici nu am iesit afara din casa.
dar barim daca nu eram pe faza si beam paharul tot oare ce se intampla cu mine?
daca erau medicamente si m-a adormeau pe veci,avea o scuza ca poate am vrut sa ma sinucid,adica ,otava mai zici ca acuzi pe cineva ,dar medicamente?poate sa spuna ca am luat singura etc.bine ca am foat pe faza si nu i-a mers cu mine.
acum mi-a trecut prin cap ca am dormit cam mult si inca as mai dormi si poate e de la ce mi-a pus in pahar
adica cine stie presupun doar
acum parca nici nu prea mai am incredere in oameni
daca a vrut doar sa ma futa chiar asa de cacat e politistul asta sa recurga la asa ceva?jalnic
nu stiu ce sa cred dar vreau sa o plateasca ,pt ca a indraznit sa imi faca mie rau.dar sigur o va pati chiar vreau asta desi eu nu ma murdaresc pt asta sigur se va intampla,pt a atentat la insasi iata mea speciala,si il va costa foarte scum. :D am glumit
nu stiu ce sa cred dar mie greu sa cred ca a putut sa faca asa ceva ci din contra sa imi vrea binele sa aibe grija de mine sa fie totul bine.cand totul depinde de noi toti.ok astept parerile voastre.
daca a vrut doar sa mi-o traga a fost jalnic
sa recurca la astfele de lucruri,daca a vrut sa imi faca rau va dati seama ca ar fi un posibil criminal.
si o metoda interesanta cea cu medicamente etc,practic as fi adormit si nici nu s-ar fi stiut nimic,caci eventual este si in politie om al legii si ar fi spus simplu ca am vrut sa ma sinuccid,DAR REPET SI O MAI SPUN ,ACUM VREAU SA TRAIESC SI SA MA FAC BINE MAI MULT CA NICIODATA
ADICA SA MA FAC SANATOASA SI SA TRAIESC!

Neuptolem 09 Dec 2007 19:53

Originally Posted by Pitbull:

sau poate sunt nedormita suficient si incep sa bat campii

In nici un caz. Oricât de neinsuficient ai fi dormitä!

* * *

Foaie verde, mânji de lapte,
Am ajuns la saizesapte!

:lol: Cand ajungeti la 100 nu publicati un volum gros a la Harry Potter? Ca nu vreau sa ratez acest jurnal interactiv cu zbuciumul unei fete ambitioase de a deveni actritza! :happy:
Eu tot nu-nteleg, atelierul galgaie de scenarii si banuiesc roluri feminine cu gramada; Pitbull, camerele de la Neinvinsa-i dragostea au ruginit? Poate c-o roaba de carbuni facem ceva si merg iar, Carmine le unge cu ulei si facem de-un movie beton aici, ca imaginea nu mai conteaza in ziua de azi, c-ati vazut ca-n Pus pe Jar cu Denzel W. e stramba rau!? :lol:

irene marlyne monroe 09 Dec 2007 23:45

mai dar nu conteaza paginile etc,ci continutul esenta,caci tot acesta fac si paginiile.
adica eu practic am vorbit si vb fara a ma gandi la acest aspect -pur si simplu-este si o descarcare a mea.va dati seama ca la cat de tumultuasa este viata mea ar fi trebuit sa mi se fi umplut paharul de mult ,dar asa s-a mai golit descarcandu-ma,deci sunteti f.importanti pt mine ca existati.
si sa existam /traim cat mai mult.
ok mai daca au fost medicamente ca am fost foarte somnolenta,va dati seama ca ar fi un criminal si trebuie sa fie pedepsit ,adica sa o pateasca in vre-un fel ca a indraznit sa imi faca totcmai mie rau.dar nu i-a mers,doar sunt speciala si deci am fost pe faza/desteapta,desi eu uneori sunt puternic naiva si am f.multa incredere in oameni etc.dar asta a fost tot ca o lectie,voi fi mai atenta,spec sa imi refac mai repede sufletelul ca nici nu am iesit din casa macar ca am dormit mult si inca nu imi vine sa ies ma simt vulnerabila la umea de afara ,trebuie sa ma refac sa pot lua piept sa eventual sa se mai imbuneze mai repede.
uh
voi ce mai ziceti?

Supastar 10 Dec 2007 09:52

daca mai ai paharul cu urmele alea, il poti trimite la institutul de medicina legala unde se fac teste de toxicologie.

irene marlyne monroe 10 Dec 2007 11:41

pai unde este asta?a mai cazut din praful de pe el caci l-am purtat cu mine la floreasca si cand m-am intors -am aruncat pe frigider ca sa nu il mai vad.acum o fi luat si praf de ce nu mi-ati zis atunci sau eventual daca se mai poate face e ok.as fi curioasa.dar cred ca au fost medicamente/dar as vrea sa stiu sigur ce anume

Pitbull 10 Dec 2007 11:46

Institutul de Medicinä Legalä e pe soseaua Vitan-Bârzesti: de la Piata Sudului, pe Oltenitei pânä-n capät, si de-acolo, imediat la stânga. Când ajungi în zonä, oricine va sti sä te îndrume, si e usor de gäsit.

Acum, fä rost de bani, cä e timpul sä publicäm volumul II:
"Incä mai vreau sä fiu actritä!"

irene marlyne monroe 10 Dec 2007 11:50

am sunat dar zice ca numai cu plangere de la politie sau judecatorie etc.oare se merita sa ma mai agit atat pt acest lucru?atunci era totul mai proaspat si inca praf pe pahar acum numai stoiu daca mai este praful acela alb si eu l-am pus pe frigider unde poate chiar a luat praf de murdarie etc.voi ce credeti.sa mai fac demersurile necesare.mie teama sa nu ma obosesc si stresez aiure ca in acea noapte in care am si plans etc.ma uit sa vad cum mi arata paharul.oricum trebuie sa fie pedepsit pt ca a incercat asa ceva.este un om crunt

irene marlyne monroe 13 Dec 2007 17:33

ce faceti ?
uite eu va zic inca de pe acum sarbatori fericite daca e sa ne mai vedem vorbim sau nu pana in carciun sau dupa.si am un anunt de facut
vreau sa vand o camera video sony,digital8,zum560,nu prea am eu habar dar este una dintre cele mai bune asta stiu sigur.la pretul de 1000 de euro deci va astept sa imi scrieti pe email sau sa ma sunati ,vb cu pitb.sa va dea numarul sau gloria in cazul in care vreti sa cumparati si sunteti seriosi.ok
astept sa ma contactati pt a va vinde camera mea video.ca ami am si eu nevoie de banuti si m-am saturat sa ma streseze grija banilor si zilei de maine cand eu mai am alte resure anterioaresi de ce sa nu le folosesc,este mai important omul decat masinariile si obiectele.iar cand voi avea din nou banii imi voi lua altele.ok vb merci
deci camera sony 1000de euro la vanzare!

irene marlyne monroe 14 Dec 2007 21:30

salutare,uite daca tot inca nu am plecat la ai mei ca s-a stricat timpul,a nins.voi venii si eu la intrunire.si ma bucur pt aceasta ocazie dupa atata timp.ok sa ne vedem cu bine.cine mai vine?
sper sadorm in noaptea asta sa pot sa ma trezesc,caci am inceput sa nu adorm prea bine noaptea etc.ok merci pupici

Pitbull 14 Dec 2007 22:39

Imemeule, te sun eu la 9:30 sä te trezesc.

All times are GMT +2. The time now is 11:45.