![]() |
Originally Posted by christi:
Macar asa, sa ma puneti la incercare! :P ;) |
angelina jolie
|
Eu propun sa continuam meciul, dar numarand din nou voturile. Deasemenea propun sa luam in calcul si voturile lui addy, alexandru si wolverine pentru Anjelina. Eram de fata cand votau, si jur ca erau in deplinatatea facultatilor mintale, liber-arbitru 100%.
In schimb voturile date sub numele de adinosaurusrex, osteres, dormidont si silfax n-ar trebui sa se contorizeze pentru ca sunt evident clone. Nu spun ale cui... Nu, nu-l banuiti pe Emanuel, ca nu-i vorba despre el. Nici macar el nu-i atat de maniac dupa Jolitica. Intre timp poate numarati si de la mine una pentru Monica. |
Iar eu zic sa asteptati pana maine ca-i de bine! ;) Vine finala peste noi si o termin cu topicul asta eu! :P
|
This is bullshit!
Noi nu trebuia sa votam?! Cum adica declari castigatoare pe Monica?! Si mai e si semifinala... :roll: ...bullshit |
Stiti cum astepta sa scap de topicukl asta! MAMA DA STITI CUM?!
Se joaca omu cu mintile voastre nu voi luati totul in serios, hai ca numai zic nimik pana maine! :P |
Eu propun sa reincepi meciul!
Pleaaase! PLEAAAASE! PLEAAAAAAAAAAAAASE! |
eu n-am votat... votez belucci...
|
Bah eu as fi votat cu Monica...dar vad ca am intarziat. :(
|
eu votez cu Angelina...
|
Angelina si eu..
|
ceeeeeeee? angelina versus monica!? monica!
|
7 zile pt finala, ultimele mele 7 zile la acest topic, dupa ADIOS!...
|
ANGELINA JOLIE!
|
Angelinaaa! :lol:
|
n-am inteles nimik din meciul (meciurile astea), ba e inkis meciul, ba e deskis. da hotarati-va odata! votul meu : Angelina!
|
Joli.
|
Monica
|
Angelinaaaaa..
ba nu, Monica. Nu, Angelina... e greu! Amândoua nu se poate? Mo... ANGELINA! gata! |
Liv Tyler? (*) !
|
All times are GMT +2. The time now is 19:33. |