Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

Socal 10 Jun 2011 13:09

Sevrajul !

MariaMona 10 Jun 2011 13:20

Ma enerveaza afisele puse pe cladirile de inchiriat pe care scrie "For Rent". In toata Timisoara de cand ma stiu cred ca am vazut un singur afis pe care scria corect in engleza "To Let"... Pur si simplu mie imi zgarie retina.

Gebeleizis 10 Jun 2011 14:15

Originally Posted by StrangeHouse:

romanii care se cerata intre ei cei din ardeal ii urasc pe cei din sud, oltenii ii urasc pe adreleni, bucurestenii pe moldoveni cei din banat urasc pe toata lumea etc

Subscriu si eu la cele de mai sus.

ghost90 10 Jun 2011 14:54

In loc sa fim uniti toti si sa-i uram pe tigani si pe unguri :(

dragonfly_drk 10 Jun 2011 18:54

=))
ghost, nu ai cunoscut in viata tu un rrom sau un ungur calumea?:D

chuckyfan 10 Jun 2011 19:23

Originally Posted by dragonfly_drk:

=))

Tigan? Nu a fost si nu va fi.
Ungur? Exista cazuri exceptionale. N-as fi crezut daca n-as fi intalnit.

Bine ca nu-s multi unguri pe Valea Bargaului:|

ghost90 10 Jun 2011 19:23

ba da,da' is mult prea putini pentru a-i compatimi pe toti :)..deci decat asa,mai bine fara niciunul.Si nu mai zice rrom,nu exista asa ceva nicaieri in lume

arnoldroland 10 Jun 2011 21:09

nu vreau sa ma bag prea mult unde nu-mi fierbe oala, dar asigur ca, desi sunt o raritate, exista si tigani cu bun-simt si buni la suflet;)

hellsteed 10 Jun 2011 21:29

Originally Posted by bremen1980:

Miercuri seara am vazut doar 10 minute din Import /Export la NCRR dar a trebuit sa plec avind o urgenta.
A mai fost cineva in sala ??

Placutut-o ?

danonino 10 Jun 2011 22:14

=))

Tigan, nu rrom.

dragonfly_drk 10 Jun 2011 22:39

Originally Posted by chuckyfan:

=))

Tigan? Nu a fost si nu va fi.
Ungur? Exista cazuri exceptionale. N-as fi crezut daca n-as fi intalnit.

Bine ca nu-s multi unguri pe Valea Bargaului:|

gresesti la faza cu tiganii... sunt destui calumea dar nah, inca nu ai iesit destul in lume
nu iau partea nimanui si ghost are dreptate. sunt prea putini pentru a-i compatimi pe toti. dar vroiam sa scot in evidenta faptul ca exista si oameni calumea din cei mentionati.

Gebeleizis 11 Jun 2011 07:20

Originally Posted by arnoldroland:

nu vreau sa ma bag prea mult unde nu-mi fierbe oala, dar asigur ca, desi sunt o raritate, exista si tigani cu bun-simt si buni la suflet;)

Tigani "ca lumea" nu prea sunt, dar referitor la unguri pot sa spun ca majoritatea maghiarilor sunt niste oameni cumsecade, problema fiind radicalii din Covasna si Harghita.

arnoldroland 11 Jun 2011 10:23

Originally Posted by Gebeleizis:

Tigani "ca lumea" nu prea sunt, dar referitor la unguri pot sa spun ca majoritatea maghiarilor sunt niste oameni cumsecade, problema fiind radicalii din Covasna si Harghita.

da, am specificat ca sunt o raritate

Gebeleizis 11 Jun 2011 14:37

da, am specificat ca sunt o raritate

In Cluj, maghiari cumsecade sunt majoritatea, nu cazuri singulare.

ghost90 11 Jun 2011 16:02

Quote:

Poate n-ai fost in oras de ziua lor nationala.Sau de 1 decembrie cand au pus coroana de doliu la catedrala lor.

indiferrent 11 Jun 2011 16:36

Solutia pentru problemele dintre romani si maghiari, care sunt oameni si unii si altii, nu ar fi sa dispara ungurii, ci sa dispara cei care gandesc ca tine, fie ca sunt romani, fie ca sunt unguri.

Gebeleizis 11 Jun 2011 16:44

Originally Posted by ghost90:

Quote:

Poate n-ai fost in oras de ziua lor nationala.Sau de 1 decembrie cand au pus coroana de doliu la catedrala lor.

Afirmam: sunt majoritatea.

ghost90 11 Jun 2011 17:06

Quote:

Solutia pentru problemele dintre romani si maghiari, care sunt oameni si unii si altii, nu ar fi sa dispara ungurii, ci sa dispara cei care gandesc ca tine, fie ca sunt romani, fie ca sunt unguri.

Daca tie ti se rupe de ceea ce se intampla in tara asta,si de faptul ca batjocoresc ziua noastra nationala,si multe multe altele,nu ai patriotism in tine nici cat un muc din nas.

dragonfly_drk 11 Jun 2011 23:03

:-O :-O :-O

esti sigur ca vorbim de acelasi Cluj?:-S... ala care ii in Romania, intre Carpati... mai exact in Depresiunea Colinara a Transilvaniei... acolo unde so "nascut" Dracula?:-/

Gebeleizis 12 Jun 2011 00:18

:-O :-O :-O

esti sigur ca vorbim de acelasi Cluj?:-S... ala care ii in Romania, intre Carpati... mai exact in Depresiunea Colinara a Transilvaniei... acolo unde so "nascut" Dracula?:-/

Da da, de acel Cluj vorbim. De Cluj-Napoca. Multi (mai ales aici, in Ardeal) urasc ungurii doar pentru ca sunt unguri. Eu urasc doar ungurii radicali, nu etnia maghiara.

All times are GMT +2. The time now is 01:09.