![]() |
Sevrajul !
|
Ma enerveaza afisele puse pe cladirile de inchiriat pe care scrie "For Rent". In toata Timisoara de cand ma stiu cred ca am vazut un singur afis pe care scria corect in engleza "To Let"... Pur si simplu mie imi zgarie retina.
|
Originally Posted by StrangeHouse:
|
In loc sa fim uniti toti si sa-i uram pe tigani si pe unguri :(
|
=))
ghost, nu ai cunoscut in viata tu un rrom sau un ungur calumea?:D |
Originally Posted by dragonfly_drk:
Tigan? Nu a fost si nu va fi. Ungur? Exista cazuri exceptionale. N-as fi crezut daca n-as fi intalnit. Bine ca nu-s multi unguri pe Valea Bargaului:| |
ba da,da' is mult prea putini pentru a-i compatimi pe toti :)..deci decat asa,mai bine fara niciunul.Si nu mai zice rrom,nu exista asa ceva nicaieri in lume
|
nu vreau sa ma bag prea mult unde nu-mi fierbe oala, dar asigur ca, desi sunt o raritate, exista si tigani cu bun-simt si buni la suflet;)
|
Originally Posted by bremen1980:
Placutut-o ? |
Tigan, nu rrom. |
Originally Posted by chuckyfan:
gresesti la faza cu tiganii... sunt destui calumea dar nah, inca nu ai iesit destul in lume nu iau partea nimanui si ghost are dreptate. sunt prea putini pentru a-i compatimi pe toti. dar vroiam sa scot in evidenta faptul ca exista si oameni calumea din cei mentionati. |
Originally Posted by arnoldroland:
|
Originally Posted by Gebeleizis:
|
Originally Posted by arnoldroland:
|
Quote:
Poate n-ai fost in oras de ziua lor nationala.Sau de 1 decembrie cand au pus coroana de doliu la catedrala lor. |
Solutia pentru problemele dintre romani si maghiari, care sunt oameni si unii si altii, nu ar fi sa dispara ungurii, ci sa dispara cei care gandesc ca tine, fie ca sunt romani, fie ca sunt unguri.
|
Originally Posted by ghost90:
|
Quote:
Daca tie ti se rupe de ceea ce se intampla in tara asta,si de faptul ca batjocoresc ziua noastra nationala,si multe multe altele,nu ai patriotism in tine nici cat un muc din nas. |
Originally Posted by Gebeleizis:
esti sigur ca vorbim de acelasi Cluj?:-S... ala care ii in Romania, intre Carpati... mai exact in Depresiunea Colinara a Transilvaniei... acolo unde so "nascut" Dracula?:-/ |
|
All times are GMT +2. The time now is 01:09. |